ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در برگشت از سایت پرداخت کننده در سرور

medianet
June 20th, 2013, 22:16
با سلام و عرض ادب

دوستان من روی سرور مجازی ویندوز 2003 با زبان asp.net یه اسکریپت راهندازی کردم و اسکریپت مال یه سیستم اکانتینگ (البته انتی ویروس ) که انلاین پرداخت میکنی و انی لایسنس رو تحویل میده
اسکریپت به سایت پرداخت کننده (پی لاین ) وصل میشه اما موقع برگشت به جای نمایش لایسنس این صفحه ارور زیر رو که پیوست کردم نشون میده
بنظرتون برای تحویل انی باید یه ماژول یا پلاگینی روی سرور نصب بشه ؟
مشکل کجاست ؟ لطفا دوستان خواهشا راهنمایی نمایید

medianet
June 21st, 2013, 00:45
ارور بدین صورت می باشد :

Server Error in '/' Application.

Object reference not set to an instance of an object.

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:

[NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.] Delivery.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +539 System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller (IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +14 System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegate*****.Cal lback(Object sender, EventArgs e) +35 System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +99 System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +50 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +627

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.3053; ASP.NET Version:2.0.50727.3053

hamid.jafary
June 21st, 2013, 07:56
برای ورودی یک Method، مقدار Null فرستاده شده که به احتمال زیاد خروجی درخواست Payline هست.

medianet
June 21st, 2013, 19:56
ممنون

مشکل برطرف شد
مشکل از طرف سایت واسطه پرداخت بود که رفع شد

mohsensoltani
June 21st, 2013, 21:04
ممنون

مشکل برطرف شد
مشکل از طرف سایت واسطه پرداخت بود که رفع شد

با سلام
بنده سلطانی هستم از بخش فنی payline
مشکل ایجاد شده از سمت سایت شما و نحوه کدنویسی اون هست که مقادیر بازگشتی رو به درستی هندل نمیکنید
موفق و پایدار باشید

armin2013
January 23rd, 2014, 18:46
با سلام
بنده سلطانی هستم از بخش فنی payline
مشکل ایجاد شده از سمت سایت شما و نحوه کدنویسی اون هست که مقادیر بازگشتی رو به درستی هندل نمیکنید
موفق و پایدار باشید

سلام بنده با asp دارم از payline استفاده می کنم در لوکال برنامه اجرا میشه و به بانک وصل میشه ولی داخل هاست سرور برنامه اجرا نمیشه و ارور میده که refrence را نمیشناسه یا خطا رفرنس میده حالا باید چیکار کنم

mohsensoltani
January 24th, 2014, 22:32
سلام بنده با asp دارم از payline استفاده می کنم در لوکال برنامه اجرا میشه و به بانک وصل میشه ولی داخل هاست سرور برنامه اجرا نمیشه و ارور میده که refrence را نمیشناسه یا خطا رفرنس میده حالا باید چیکار کنم

با سلام
لطفاً از بخش پشتیبانی پی لاین پیگیر باشید تا راهنمایی های لازم صورت گیرد(قطعاً زمانیکه در لوکالتون اجرا میشه و در هاستتون اجرا نمیشه مشکل از هاست هست)

armin2013
January 24th, 2014, 23:44
با سلام
لطفاً از بخش پشتیبانی پی لاین پیگیر باشید تا راهنمایی های لازم صورت گیرد(قطعاً زمانیکه در لوکالتون اجرا میشه و در هاستتون اجرا نمیشه مشکل از هاست هست)

سلام
بخش پشتیبانی پی لاین میگه که از هاست بپرسید ولی هاست میگه از یک برنامه نویس سوال کنید