ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت اتواکانت - ورژن 1.1

pargraphic
June 20th, 2013, 21:30
همانطور که می دانید در سیستم فرر که در اختیار دوستان قرار گرفته است ، یک سری امکانات وجود ندارد و نیاز های کامل کاربر را نیز برطرف نمی کند ، در سیستم اتوکانت ورژن 1.1 ما کار برای دوستان عزیز راحت و برای کاربران راحتر کرده ایم ، که با این اسکریپت می تواند حدود 80% در وقت مدیران عزیز صرفه جویی کنید ، این اسکریپت را هم اکنون می توانید بصورت مادالعمر خریداری نمایید .

قابلیت های این سرویس به شرح زیر می باشد :

- تعریف سرور
- ساخت گروهای کاربری
- ایجاد کدهای تخفیف
- ایجاد خبرنامه
- دستور کارهای خودکار
- و ...

مشاهده دمو بخش مدیریت (http://payix.org/demo/1/back/)
یوزرنیم : demo
پسورد : demo

------------------------------------
مشاهده صفحه اصلی سمت کاربر (http://payix.org/demo/1/)

این سرویس بصورت مادالعمر در اختیار کاربران قرار گرفته می شود و تنها یک لایسنس برای یک وب سایت می باشد .
( در صورت تغییر آدرس با پشتیبانی (info@payix.org) تماس حاصل نمایید )

قیمت : 180,000 تومان

برای خرید کلیک کنید (http://payix.org/direct.php?card=139&qty=1)

onogh
June 23rd, 2013, 17:48
با سلام
شماره تماس لطف میکنید

منتظر هستم

hesam95
June 23rd, 2013, 17:59
درسته قانون کپی رایت رعایت نمی شه اما حداقل به نویسنده های ایرانی احترام بذاریم. منم می تونم رایگان در اختیار همه قرارش بدم اما این درست نیست.

pargraphic
June 23rd, 2013, 20:06
با سلام
شماره تماس لطف میکنید

منتظر هستم

از طریق ایمیل آماده پاسخگویی به سوالات شما هستیم /

info@payix.org

pargraphic
June 23rd, 2013, 20:07
درسته قانون کپی رایت رعایت نمی شه اما حداقل به نویسنده های ایرانی احترام بذاریم. منم می تونم رایگان در اختیار همه قرارش بدم اما این درست نیست.

لطفا اسپم ندید .

شما اگر محبت کنید تمام این اسکریپت از هیمنجا ارسال کنید ممنون میشم ( نیاز به دلایسنس نباشه ) .

جواب خدا و خلق خدا هم خود بنده میدم .

Domain
June 23rd, 2013, 20:16
آیا همین اسکریپت Auto Account (http://autoaccount.asia/buy.php) هست یا تفاوت دارد؟
کد شده هست یا کدباز تحویل می‌دهید؟

studio.design
June 23rd, 2013, 20:54
اگه ظاهر ( قالب ) اسکریپت گرافیکی بود ارزش خرید رو داشت !

مثل این : http://up.vbiran.ir/uploads/13720042806769_VIP.png

------------------

روی ظاهرش کار کنی فروش خوبی میتونه داشته باشه .
امیدوارم موفق باشی

بدرود

mkh1372
June 27th, 2013, 09:36
لطفا اسپم ندید .

شما اگر محبت کنید تمام این اسکریپت از هیمنجا ارسال کنید ممنون میشم ( نیاز به دلایسنس نباشه ) .

جواب خدا و خلق خدا هم خود بنده میدم .

من ورژن 1.5 این اسکریپت بدون لایسنس دارم هیچوقت نمیام اینجا بزارم اگه خواستین پیام بدین

اگه میخواستم رایگان بدم همینجا میزاشتم
به سایت خودش برین ی نسخه بخرین http://autoaccount.asia/buy.php حیف هست بنده خدا زحمت کشیده

loox2music
June 27th, 2013, 11:27
پیشنهاد میدم که بیاین یه تعدادی بشیم یعنی بیاین همینجا اعلام کنیم که کی میخواد چند نفر بشییم و اسکریپت مادام العمر که قیمتش 150 هزار تومن هست را خریداری کنیم

DaryaHost
June 27th, 2013, 11:29
من ورژن 1.5 این اسکریپت بدون لایسنس دارم هیچوقت نمیام اینجا بزارم اگه خواستین پیام بدین

اگه میخواستم رایگان بدم همینجا میزاشتم
به سایت خودش برین ی نسخه بخرین Auto Account - خرید (http://autoaccount.asia/buy.php) حیف هست بنده خدا زحمت کشیده
بله زحمت کشیدن شل قاطی کدهاش کردن سره مردم کلاه میذارن :)

mkh1372
June 27th, 2013, 11:33
پیشنهاد میدم که بیاین یه تعدادی بشیم یعنی بیاین همینجا اعلام کنیم که کی میخواد چند نفر بشییم و اسکریپت مادام العمر که قیمتش 150 هزار تومن هست را خریداری کنیم

اینطوری خوبه ولی دائمیش هم لایسنس داره فقط روی ی سایت نصب میشه

mkh1372
June 27th, 2013, 11:36

به هر حال ی کاری کرده دیگه شما هم میتونی از اخبار فریر استفاده کنی تا شل هاش برطرف کنی

DaryaHost
June 27th, 2013, 11:38
به هر حال ی کاری کرده دیگه شما هم میتونی از اخبار فریر استفاده کنی تا شل هاش برطرف بشه
در هر صورت این یعنی کلاه برداری! یه مرد باید پیدا بشه اسکریپتو رایگان پخش کنه تا اینا آدم بشن

mkh1372
June 27th, 2013, 11:42
مرد نیستم نامردم.

DaryaHost
June 27th, 2013, 11:46
مرد نیستم نامردم.
تا وقتی افرادی مثه شما هستن که از این کلاه بردارا حمایت میکنن کلی مردم گول میخورنو روز به روز این کلاه بردارا بیشتر میشن...8-|
البته قصد توهین ندارم فقط صحبت دوستانس ;)

mkh1372
June 27th, 2013, 11:51
تا وقتی افرادی مثه شما هستن که از این کلاه بردارا حمایت میکنن کلی مردم گول میخورنو روز به روز این کلاه بردارا بیشتر میشن...8-|
البته قصد توهین ندارم فقط صحبت دوستانس ;)

من ازش حمایت نمیکنم فقط صفحه قبل نوشته بود درسته قانون کپی رایت رعایت نمی شه اما حداقل به نویسنده های ایرانی احترام بذاریم. منم می تونم رایگان در اختیار همه قرارش بدم اما این درست نیست.
منم داشتم حمایت میکردم
اشکالی داره؟

DaryaHost
June 27th, 2013, 11:54
من ازش حمایت نمیکنم فقط صفحه قبل نوشته بود درسته قانون کپی رایت رعایت نمی شه اما حداقل به نویسنده های ایرانی احترام بذاریم. منم می تونم رایگان در اختیار همه قرارش بدم اما این درست نیست.
منم داشتم حمایت میکردم
اشکالی داره؟
نه داداش چه اشکالی! امیدوارم ناراحت نشده باشی من فقط نظره خودمو گفتم

mkh1372
June 27th, 2013, 11:55
نه داداش چه اشکالی! امیدوارم ناراحت نشده باشی من فقط نظره خودمو گفتم

نه بابا چ اشکالی این همه گفتن تو هم روش مهم اینه که من گوش به حرف کسی نمیدم
البته نارحت نشی کلا رک هستم

raspinahost
July 2nd, 2013, 13:42

بالاخره یکی حرف دل مارو زد اینجا

DaryaHost
July 2nd, 2013, 13:49
بالاخره یکی حرف دل مارو زد اینجا
و بالاخره یکی با ما موافق بود!

liveserver
July 2nd, 2013, 14:04
دوستان بهتر هست به مدیران اطلاع بدید تا اکانت کاربری ایشون رو مسدود کنند

DaryaHost
July 2nd, 2013, 14:11
دوستان بهتر هست به مدیران اطلاع بدید تا اکانت کاربری ایشون رو مسدود کنند
عزیزه من این راه پیشگیری درستی نیست! باز میاد با یه اکانت دیگه تبلیغ میکنه مردم گول میخورن
باید اسکریپتشو دیکود کنه یکی که داره و مجانی پخشش کنه تا حالش گرفته بشه و بقیه بفهمن که این توش شل داره

mkh1372
July 2nd, 2013, 17:32
عزیزه من این راه پیشگیری درستی نیست! باز میاد با یه اکانت دیگه تبلیغ میکنه مردم گول میخورن
باید اسکریپتشو دیکود کنه یکی که داره و مجانی پخشش کنه تا حالش گرفته بشه و بقیه بفهمن که این توش شل داره

من خوابیدم شماها اینجا خوب گرم میگیرین

majidamiri
July 3rd, 2013, 18:41
این آقا کلاه برداره ، قالب سایتشو کدنویسی کردم ، رفته اسم خودشو به عنوان کدنویس زده زیر سایتش ، بعدشم همون قالبو به 60 نفر فروخته ، کلا خیلی آدم کثیفیه ، مالک ***ix هم هست ، از یه وی پی ان فروش بیشتر از این نمیشه انتظار داشت دیگه !! :)):))

caspiannets
July 4th, 2013, 02:58
منم با این آدم مشکلاتی داشتم ، که کارش خراب کاری و اخاذی بود ، اینا انگلن داش مجید

mkh1372
July 4th, 2013, 07:46
این آقا کلاه برداره ، قالب سایتشو کدنویسی کردم ، رفته اسم خودشو به عنوان کدنویس زده زیر سایتش ، بعدشم همون قالبو به 60 نفر فروخته ، کلا خیلی آدم کثیفیه ، مالک ***ix هم هست ، از یه وی پی ان فروش بیشتر از این نمیشه انتظار داشت دیگه !! :)):))

ولی خودمونیما قالب خوب فروخت به 60 نفر یه قالب انداختن کار هر کسی نیست

lvlehrad
July 4th, 2013, 11:00
جناب mkh1372 انقدر اسپم نکن ...تاپیک الکی 3 صفحه شد ...دوستانی که میگن شل داره منظورشون اسکریپتی هست که طرف دموشو تو تاپیک گذاشته یا اسکریپت اصلی که توسط autoaccount نوشته شده ؟

ehsan_296
July 4th, 2013, 12:59
نون خوردن از زحمات دیگران . عجب !‌

حداقل ارزونتر هم نمیده :دی

meea499
July 4th, 2013, 13:48
ما که تاحالا یه چیز درست حسابی تو ایران ندیدیم نامدا از چینیاهم بدترند(خوبه سوپ جنین چینیارو کپی نمیکنن:d)

SV24.CO
July 4th, 2013, 15:54
سارق همیشه و همه جا بوده و هست ، مهم این است که قفل ما محکم تر باشد .

downloaddl
July 4th, 2013, 15:58
چقدر شبیح به freer هست
اصلا خودش هست
فرقشون چیه ؟

caspiannets
July 4th, 2013, 19:37
باید بگم این سایت ها مال این عوضی هست
uzer.ir
pargraphic.ir
ixpro2.org

سایت های دیگش که دیگه خدا می دونه

لطفا اطلاع رسانی کنید ، با سرور هایی که می فروشه اطلاعات خیلی از کاربران رو می***ه و دست به اخذی می زنه

اطلاع رسانی کنید دیگران مثل من ضرر این آدم کثیفو نبینند

caspiannets
July 10th, 2013, 21:10
جهت اطلاع اضافه می کنم آین آدرس هم مال این حرام خوار هست

ip-iran.ir