ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد کانفیگ vps با سیستم عامل ویندوز سرور 2012

mostafaecm
June 19th, 2013, 20:40
با سلام . من یک سایت دارم که روزانه بیش از 20000 بازدید دارد . به همین دلیل مجبور به تهیه یک vps شدم . سایت من به جز دامنه اصلی یک ساب دامین dl هم داره که می خوام همشو منتقل کنم به vps ولی نتونستم این کارو انجام بدم .
vps من هم ویندوز سرور 2012 می باشد
حالا اگه امکان داره یک اموزش کامل از ابتدا تا انتها بزارید که من بتونم سایت خودم رو منتقل کنم .
همچنین اگه کسی هم می تونه این کارو انجام بده اعلام هزینه کنید پرداخت کنم . فقط عجله دارم . ممنونم

danitfk
June 19th, 2013, 20:48
سایت پر بازدید شما php نیست؟

ra3ou1
June 19th, 2013, 21:08
با سلام
در صورت تمایل می توانیم برای شما مواردی که لازم دارین انجام بدیم

جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق یاهو یای ایمیل با بنده در تماس باشید

mostafaecm
June 20th, 2013, 09:04
بله php است
جوملا 2.5

mostafaecm
June 20th, 2013, 09:05
سلام . لطفا اعلام هزینه بفرمایید

bia2znd
June 20th, 2013, 09:13
با سلام . من یک سایت دارم که روزانه بیش از 20000 بازدید دارد . به همین دلیل مجبور به تهیه یک vps شدم . سایت من به جز دامنه اصلی یک ساب دامین dl هم داره که می خوام همشو منتقل کنم به vps ولی نتونستم این کارو انجام بدم .
vps من هم ویندوز سرور 2012 می باشد
حالا اگه امکان داره یک اموزش کامل از ابتدا تا انتها بزارید که من بتونم سایت خودم رو منتقل کنم .
همچنین اگه کسی هم می تونه این کارو انجام بده اعلام هزینه کنید پرداخت کنم . فقط عجله دارم . ممنونم

با سلام
بهتر نبود برای این کار سیستم عامل لینوکس نصب میکردید ، میتونستین از کنترل پنل دایرکت ادمین یا کنترلپنل رایگان کلکسو استفاده کنید
حالا که ویندوز سرور دارید میتوانید لایسنس پلسک بگیرید و کانفیگ کنید
یا از websitepanel ، zpanel و... استفاده کنید ( نصب و کانفیگ در همین انجمن موجوده )