PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر پسورد ادمین

dibahost
June 18th, 2013, 22:35
سلام عزیزان!
چطور میتونم یوزر و پسورد ادمین وبسایت پنل رو تغییر بدم از طریقvps؟

spark3r
June 18th, 2013, 22:53
به ssh وصل شوید در دستور زیر رو وارد نمایید:

passwd username

به جای username نام کاربری اکانت مربوطه رو وارد نمایید

دوست عزیز دوست عزیزمون فرمودند کنترل پنل WebSite Panel است . وب سایت پنل ویندوزی هست.

برای تغییر باید برنامه نصب وب سایت پنل رو از توی ویندوز اجرا کنید و بر روی قسمت پورتال کلیک کنید و فکر کنم Properties رو بزنید و سپس در اون قسمت می تونید رمز رو عوض کنید.

دوستان لطف کنند متن ها رو کامل بخونند.

dibahost
June 18th, 2013, 23:21
دوست عزیز دوست عزیزمون فرمودند کنترل پنل WebSite Panel است . وب سایت پنل ویندوزی هست.

برای تغییر باید برنامه نصب وب سایت پنل رو از توی ویندوز اجرا کنید و بر روی قسمت پورتال کلیک کنید و فکر کنم Properties رو بزنید و سپس در اون قسمت می تونید رمز رو عوض کنید.

دوستان لطف کنند متن ها رو کامل بخونند.

مرسی عزیز!
اما کاری که گفتید رو انجام دادم اما نشد!
اگر ممکن راهنماییم کنید!

spark3r
June 19th, 2013, 10:45
سلام
این لینک رو مشاهده کنید.
WebsitePanel - Configuring WebsitePanel Components (http://legacy.websitepanel.net/installation-guide/configuring-websitepanel-components)

اگر نتیجه نگرفتید دسترسی بدید چک کنم.

dibahost
June 19th, 2013, 10:50
سلام
این لینک رو مشاهده کنید.
WebsitePanel - Configuring WebsitePanel Components (http://legacy.websitepanel.net/installation-guide/configuring-websitepanel-components)

اگر نتیجه نگرفتید دسترسی بدید چک کنم.

ممنون از پاسخ شما!
مشکل پسورد حل شد!
الا میخوام یک دامنه به وسبایت پنل اختصاص بدم و دی ان اس درست کنم براش چطوری؟
چون من تازه با این پنل آشنا شدم اطلاعاتی ندارم اگه منبع آموزشی کاملی بصورت فارسی در اختیار دارید ممنون میشم اشتراک بذارید!

spark3r
June 19th, 2013, 11:04
باید سرویس DNS رو توی سرور نصب کرده باشید.
با نام کاربری serveradmin به سرور متصل بشید و عملیات اضافه کردن سرور و پیکربندی سرویس ها رو انجام بدید.
بعد یک Plan وب هاست تعریف کنید و resource ها رو برای پلن مشخص کنید.
سپس یک کاربر ایجاد کنید و به آن کاربر plan تعریف شده رو تخصیص بدید.
سپس در قسمت Domain مربوط به کاربر دامنه رو اضافه کنید.
اگر DNS ها رو در قسمت اضافه کردن سرور و پیکربندی سرور درست انجام داده باشید DNS نیز براتون به صورت خودکار درست میشه.