ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای ایجاد دانلود مستقیم vip

Vahid_PC
June 18th, 2013, 21:26
سلام. آقا ما یه سایت داریم psgame.ir میخام براش دانلود با لینک مستقیم بزارم البته به صورت VIP. کلا هیچی در مورد لینک مستقیم و VIP نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید من و هم درباره اینکه باید چه نوع هاستی برای دانلود و با چه قیمتی تهیه کنم و هم چطور اون رو VIP کنم.بسیار ممنون میشم.

dibahost
June 18th, 2013, 21:48
عزیز
شما بهتره برای راه اندازی چنین سایتی سرور مجازی بخرید!
هاست دانلود بدرد کار شما نمیخوره!

ParsNetwork
June 19th, 2013, 04:24
عزیز
شما بهتره برای راه اندازی چنین سایتی سرور مجازی بخرید!
هاست دانلود بدرد کار شما نمیخوره!

بله با حرف ایشون موافقم اگر تعداد دانلودها بسیار پایینه همون سرور مجازی کارتون رو راه می اندازه. از جایی که وی پی اس می خرید بگید براتون آپاچی نصب کنند و تنظیمات رو انجام بدن به همین سادگی

aszasz
June 19th, 2013, 11:13
سلام
خواستید براتون انجام می دم
یاهو: *********

rapfather
June 19th, 2013, 12:51
هزینه ساخت وی آی پی بصورت حرفه ای و اکانت ساز خودکار 500هزارتومان

Ramin
June 19th, 2013, 15:20
یک اسکریپت حرفه ای برای دانلود VIP دوستان در همین انجمن کد نویسی کرده اند .

http://www.webhostingtalk.ir/f42/76472/

Vahid_PC
June 19th, 2013, 19:20
بسیار متشکر از دوستان بابت راهنمایی.در مورد انتخاب vps پیشنهادی دارید؟ منظورم اینه که از کجا بگیرم و قیمت و این چیزا. در مورد حجم هم کمی گیج شدم حجم هایی که ارائه میدن خیلی کمه. من خیلی بیشتر نیاز دارم همین الان 1ترا بیشتر بازی رو هیپ فایل دارم . اگه بخوام به vps منتقل کنم اسکریپتی چیزی برای لیچ کردن هست؟

delta
June 20th, 2013, 02:57
شما اول بگو نهایت پولی که میتونی خرج کنی چه قدر هست؟ vip و سرور و هاست و پنل و ... هرک دوم قیمت داره..

Optimus
June 20th, 2013, 10:23
بسیار متشکر از دوستان بابت راهنمایی.در مورد انتخاب vps پیشنهادی دارید؟ منظورم اینه که از کجا بگیرم و قیمت و این چیزا. در مورد حجم هم کمی گیج شدم حجم هایی که ارائه میدن خیلی کمه. من خیلی بیشتر نیاز دارم همین الان 1ترا بیشتر بازی رو هیپ فایل دارم . اگه بخوام به vps منتقل کنم اسکریپتی چیزی برای لیچ کردن هست؟

با توجه به میزان هارد شما، بهتر سرور اختصاصی بگیرید

tizparvaz
June 20th, 2013, 11:26
سلام بر روی سرورهای مجازی و یا سرور اختصاصی که از خود ما تهیه کنید کانفیگ وی آی پی رو براتون رایگان انجام میدیم
irwebco.com

paarandserver
June 20th, 2013, 11:29
میتونید از کلکسو استفاده کنید برای دانلود vip مناسب هست و رایگان ...

rapfather
June 20th, 2013, 16:12
سلام بر روی سرورهای مجازی و یا سرور اختصاصی که از خود ما تهیه کنید کانفیگ وی آی پی رو براتون رایگان انجام میدیم
irwebco.com

پیشنهاد میدم از ایشون سزویس تهیه نکنید.تجربه بدی با ایشون داریم

Vahid_PC
June 20th, 2013, 17:28
آقا ما گیج تر شدیم!
ببینید قیمتش زیاد مهم نیست. من الان 150 اکانت هیپ فایل دادم . کاربر اکانتی 4 تومن خریده. خوبه لینک مستقیم بزارم کاربر اکانتی 5 تومن بخره. مهم کیفیت و ضمانتشه می خوام یه چیزی باشه که ازش مطمئن باشم فردا یهو نزنه بپره همه فایل ها هم باد هوا بره. حجم هم برام مهمه که بالای 1 ترا باشه.

delta
June 20th, 2013, 22:22
اینو بهت میدم 200 هزار تومان... یک کلکسو رایگان روش مینصبینم...

پردازنده : Intel Core i7
تعداد هسته ها : شش هسته اختصاصی
رم : 8 گیگابایت
هارد دیسک : 700 گیگابایت
پهناي باند ماهيانه : 8 ترابایت
پورت شبکه : 1 گیگابیت
محل دیتا سنتر : آلمان

قیمت این آفر 200 هزارتومان در ماه هست..

هر 1 ترابایت هارد اضافه هم 25 دلار یعنی حدود 100 تومان...میتونی بگیری میتونی نگیری بستگی به خودت داره..
-----------------------------------------------------------
تا اینجا هاست دانلودت مشخص شد...

یک اسکریپت vip روی همین هاست دانلودت مینصبیم.. یک پوشه داره... هر چی توش آپلود کنی و لینک بدی هر کی بخواد دانلود کنه ازش یوزر و پسورد میخواد..یوزر و پسورد هم شما میتونی تو اسکریپت براش تعریف کنی وبسازی... اسکریپتشم رایگان هست نمیخواد پول 1 میلیونی بدی حرفه ای بخری همین کارت روراه میندازه...

حالا یک اسکریپت میخوای که آنلاین یوزر و پسوردهارو بفروشی؟ ان هم اسکریپت رایگان فرر برات مینصبینم میتونی باهاش اکانت بفروشی...

برای نصب این کارها هم آخر سری توافقی یک چیزی میگیریم..... این توضیح کامل... خواستید پ خ بدید در خدمتیم...

onogh
June 21st, 2013, 01:08
سلام. آقا ما یه سایت داریم psgame.ir میخام براش دانلود با لینک مستقیم بزارم البته به صورت VIP. کلا هیچی در مورد لینک مستقیم و VIP نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید من و هم درباره اینکه باید چه نوع هاستی برای دانلود و با چه قیمتی تهیه کنم و هم چطور اون رو VIP کنم.بسیار ممنون میشم.
با سلام
در صورت نیاز می توانیم تمام مراحل انجام بدهیم

30 سایت وی ای پی کرده ایم
http://client.servervds.com/

با تشکر
حسینی

09374329173

tizparvaz
June 21st, 2013, 01:41
rapfather (http://www.webhostingtalk.ir/member/61426/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-offline.png
لطفا اگر مشکلی با ما دارید با خودمون حل کنید یا اگر خیلی شاکی تر از اینید که بخواید با خودمون حل کنید با سند و مدرک تو بخش انتقادات تاپیک بزنید بخش فروش جای مناسبی برای نظر انتقادی نیست
منتظر تماس شما هستم تا ببینیم چه کوتاهی از ما سر زده و باعث آزردگی شما شده
با تشکر

tizparvaz
June 21st, 2013, 01:43
هزینه ساخت وی آی پی بصورت حرفه ای و اکانت ساز خودکار 500هزارتومان
آها حالا متوجه شدم چرا از ما بد گفتید ، چون شما 500 هزار تومن پول میگیرید ولی ما رایگان انجام میدیم ؟
باید توضیح بدم ما فقط خاصیت وی آی پی رو روی سرور ایجاد میکنیم و کار ما با اسکریپت شما زمین تا آسمون فرق داره

Optis2005
June 22nd, 2013, 19:40
آقا ما گیج تر شدیم!
ببینید قیمتش زیاد مهم نیست. من الان 150 اکانت هیپ فایل دادم . کاربر اکانتی 4 تومن خریده. خوبه لینک مستقیم بزارم کاربر اکانتی 5 تومن بخره. مهم کیفیت و ضمانتشه می خوام یه چیزی باشه که ازش مطمئن باشم فردا یهو نزنه بپره همه فایل ها هم باد هوا بره. حجم هم برام مهمه که بالای 1 ترا باشه.

دوست عزیز شما اگر سایتت زیاد دانلود نداره بهتره از یکی از دوستان سرور ex4 تهیه کنید.
اگر هم خواستید میتونم سایتتون رو با هزینه مناسبی vip کنم. ( پرداخت آنلاین و تغییر گروه کاربری و اجازه دانلود به صورت آنی )

Vahid_PC
June 22nd, 2013, 23:53
دوستان سایت سایت دانلوده! شاید الان کاربرش کم باشه ولی اگه لینک مستقیم بهش اضافه شه بیشتر میشه.

nikit
June 23rd, 2013, 04:41
آفر دادن در بخش آموزش 8-|
از اسکریپت زیر میتوانید استفاده کنید که رایگان هم هستش و برای سایت دانلود از سرور مجازی استفاده کنید
اسکریپت فارسی دانلود ویژه Persian VIP Download نسخه 1.0 | پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت (http://www.persianscript.ir/1391/10/06/اسکریپت-فارسی-دانلود-ویژه-persian-vip-download-نسخه-1-0/)

Optis2005
June 23rd, 2013, 09:08
دوستان سایت سایت دانلوده! شاید الان کاربرش کم باشه ولی اگه لینک مستقیم بهش اضافه شه بیشتر میشه.

شما همون ex4 بگیر که 6 ترابایت هارد داره.
ماه اول باید نزدیک های 460 - 470 ت هزینه کنی.
از ماه دوم این هزینه نصف میشه.

nikit
June 23rd, 2013, 14:03
شما همون ex4 بگیر که 6 ترابایت هارد داره.
ماه اول باید نزدیک های 460 - 470 ت هزینه کنی.
از ماه دوم این هزینه نصف میشه.

برای شروع کار نیازی به هزینه ی این چنینی نیست، با همون سرور مجازی شروع کنند بعد ارتقاع بدهند

Vahid_PC
October 14th, 2013, 18:33
دوستان اگه امکان داره لطف کنید کمی درباره تفاوت سرورهای vps و ex4 و ex5 و.. توضیح بدید.
همونطور که گفتم یه سایت دانلود داریم که میخوایم فایل هاش رو لینک مستقیم کنیم و البته دیگه تو فکر vip نیستیم و ترجیح دادیم دانلود رایگان بزاریم و درآمد سایت رو به تبلیغات و فروش اینترنتی بازی ها بسپاریم ( اگه در این باره هم نظر بدید ممنون میشم). ما چند نفر هستیم و فکر میکنم میتونیم از پس هزینه های هاست بر بیایم و مهم کیفیت و ضمانت سروره.

Optimus
October 14th, 2013, 18:49
دوستان اگه امکان داره لطف کنید کمی درباره تفاوت سرورهای vps و ex4 و ex5 و.. توضیح بدید.
همونطور که گفتم یه سایت دانلود داریم که میخوایم فایل هاش رو لینک مستقیم کنیم و البته دیگه تو فکر vip نیستیم و ترجیح دادیم دانلود رایگان بزاریم و درآمد سایت رو به تبلیغات و فروش اینترنتی بازی ها بسپاریم ( اگه در این باره هم نظر بدید ممنون میشم). ما چند نفر هستیم و فکر میکنم میتونیم از پس هزینه های هاست بر بیایم و مهم کیفیت و ضمانت سروره.

این ها سرور های اختصاصی دیتاسنتر هتزنر هست که هر کدام میزان رم و سی پی یو مختلف داره

شما با یک سرور مجازی می توانید این کار را انجام دهید و هزینه را کمتر کنید و نیازی به سرور اختصاصی ندارید

flexhost.ir
October 14th, 2013, 19:11
درود
دوست عزیز شما یه سرور مجازی یا اختصاصی تهییه کنید
بعدا یه اسکریپت وی آی پی خریداری کنید که معمولا خودشون نصب میکنن

Vahid_PC
October 14th, 2013, 19:36
پیشنهادتون چیه؟ حداقل 1.5 ترا فضا برای شروع میخوام چون الان 1.5 ترا بازی روی هیپ فایل دارم. که بعدا بیشتر هم میشه.؟

company_hosting
October 14th, 2013, 19:59
سرور مجازی بخرید و روش filezilla file server نصب کنید کارتون راه میفته

Vahid_PC
October 14th, 2013, 20:41
منظورم از راهنمایی میزان رم و سی پی یو و پهنای باند و سیستم عامل سروره. لطفا.

teraserver
October 15th, 2013, 09:40
منظورم از راهنمایی میزان رم و سی پی یو و پهنای باند و سیستم عامل سروره. لطفا.
اگر نیاز به مشاوره دقیق تر دارید با ما در ارتباط باشید

bia2znd
October 15th, 2013, 10:14
سلام
سرور مجازی با 1.5 ترابایت هارد 4 گیگابایت رم و پردازنده متوسط مناسب هست و میتونید به مرور ارتقا بدید یا سرور اختصاصی بگیرید

AbtinServer
October 15th, 2013, 12:43
سرور نیمه اختصاصی هم برای شروع بدک نیست

fanous_m
October 15th, 2013, 14:14
دوستان در بخش آموزش آفر میدهید؟
تازه ذکر میکنید در بخش فروش انتقاد نکنند؟

دوست عزیز کار زیاد سختی نیست
از اسکریپت که دوست عزیزم nikit دادند استفاده کنید
free هم هست
بنده خودم برای 3 نفر ران کردم راضی بودند ازش

هزینه زیاد نکیند الکی

با تشکر

AbtinServer
October 15th, 2013, 16:53
اینو بهت میدم 200 هزار تومان... یک کلکسو رایگان روش مینصبینم...

پردازنده : Intel Core i7
تعداد هسته ها : شش هسته اختصاصی
رم : 8 گیگابایت
هارد دیسک : 700 گیگابایت
پهناي باند ماهيانه : 8 ترابایت
پورت شبکه : 1 گیگابیت
محل دیتا سنتر : آلمان

قیمت این آفر 200 هزارتومان در ماه هست..

هر 1 ترابایت هارد اضافه هم 25 دلار یعنی حدود 100 تومان...میتونی بگیری میتونی نگیری بستگی به خودت داره..
-----------------------------------------------------------
تا اینجا هاست دانلودت مشخص شد...

یک اسکریپت vip روی همین هاست دانلودت مینصبیم.. یک پوشه داره... هر چی توش آپلود کنی و لینک بدی هر کی بخواد دانلود کنه ازش یوزر و پسورد میخواد..یوزر و پسورد هم شما میتونی تو اسکریپت براش تعریف کنی وبسازی... اسکریپتشم رایگان هست نمیخواد پول 1 میلیونی بدی حرفه ای بخری همین کارت روراه میندازه...

حالا یک اسکریپت میخوای که آنلاین یوزر و پسوردهارو بفروشی؟ ان هم اسکریپت رایگان فرر برات مینصبینم میتونی باهاش اکانت بفروشی...

برای نصب این کارها هم آخر سری توافقی یک چیزی میگیریم..... این توضیح کامل... خواستید پ خ بدید در خدمتیم...

دوست عزیز این بخش آموزش است نه آفر.
این موردها رو در پیام خصوصی باید ارائه بدید نه در این بخش

پیروز باشید.

AbtinServer
October 15th, 2013, 16:56
irwebco.com

تایید می شوند.

gigabyte2052
March 17th, 2014, 01:47
درود دوست عزیز نیاز به اسکریپت خاصی نیست در هاست دانلودتون یا وی پی استون با استفاده از htaccess و httpasswd

میتونید وی ای پی کنید سایتتون رو همه ی اسکریپت ها از همین بهره میبرند