توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش اسکریپت اتوماتیک در سبک حبر فارسی
pishroanformatic
June 17th, 2013, 22:04
با سلام
اسکریپت اتوماتیک خبری که برای فروش گذاشتیم نسبت به امکاناتش قیمت خوبی داره و همون طور که میدونید الان اسکریپت اتوماتیک خبری رو اگر فول بخواید بیرون تا 2 تومن قیمت داره ولی ما اینو با قیمت 380 تومان به فروش میرسونیم
برخی از قابلیت ها و امکانات اسکریپت:
1-قابلیت جستجو پیشرفته 2-نسخه موبایل 3-موقعیت تبلیغات 4-تقسیم بندی 3 زمانه پر بازدیدترین اخبار 5-خبرنامه ایمیلی 6-وضعیت آب و هوا 7-آرشیو اخبار با قابلیت صفحه بندی 8-قابلیت
محبوبیت گوگل 9-استفاده از فونت اختصاصی فارسی و ...زبان برنامه نویسی هم php هست
با توجه به این که این اسکریپت رو به چند نفر میفروشی قیمتت بالاست.
اونایی که میفروشن دو تومن اسکریپت رو فقط برا یه نفر میزنن و به کسی نمیفروشن.
اگه میتونید قیمت رو بیارید پایین من میخوام
pishroanformatic
June 18th, 2013, 02:17
با توجه به این که این اسکریپت رو به چند نفر میفروشی قیمتت بالاست.
اونایی که میفروشن دو تومن اسکریپت رو فقط برا یه نفر میزنن و به کسی نمیفروشن.
اگه میتونید قیمت رو بیارید پایین من میخوام
دوست عزیز با احترام به نظرتون فکر کنم از قیمت ها خبر ندارید این قیمت برای یه اسکریپت با این امکانات خیلی کمه شما اگر اختصاصی میخواید باید بالای 2 تومن هزینه کنید
nginxweb
June 18th, 2013, 02:35
متاسفانه اینجور اسکریپت ها جز اسپم بودن و آلوده کردن result موتورهایی مثل گوگل و در نهایت penalize شدن توسط penguin سودی نخواهند داشت و اتفاقا در این انجمن پست های زیادی مبنی از شکایت سایت های مختلف از اینجور سایت ها وجود دارد
pishroanformatic
June 18th, 2013, 02:37
متاسفانه اینجور اسکریپت ها جز اسپم بودن و آلوده کردن result موتورهایی مثل گوگل و در نهایت penalize شدن توسط penguin سودی نخواهند داشت و اتفاقا در این انجمن پست های زیادی مبنی از شکایت سایت های مختلف از اینجور سایت ها وجود دارد
انقدر شرکت ما معتبر هست که اینطوری که میفرمایید نشه پس باید شهر خبر یا خبر فارسی یا خبر پو تا الان ***** شده بود!!!
sadegh.nikaein
June 18th, 2013, 02:45
البته من با توجه به اشنایی که با سیستم خبر فارسی دارم و تیم طراحی این سیستم اصلا rss نمیخواند و مشکل کپی متن که دوستمون اشاره کردن هم نداره پس بهتراست از استفاده از نام این سیستم خودداری کنید .
pishroanformatic
June 18th, 2013, 11:01
البته من با توجه به اشنایی که با سیستم خبر فارسی دارم و تیم طراحی این سیستم اصلا rss نمیخواند و مشکل کپی متن که دوستمون اشاره کردن هم نداره پس بهتراست از استفاده از نام این سیستم خودداری کنید .
دوست عزیز شما هم بهتره الکی چیزی رو ندونسته قضاوت نکنید منظوره ما از سبک خبر فارسی گرافیک سایت هست
mihoserver
June 18th, 2013, 12:54
خب البته شما برای این اسکریپت زحمت کشیدید و وقت گذاشتید. ولی با توجه به نظر دوستان استفاده ازش شبیه کپی کردن مطالب از سایت های دیگر هست و خیلیا این کار رو غیر قانونی میدونند.
ناگفته نماند. فک کنم پارسیک هم اسکریپتش شبیه اینه ولی کمی حرفه ای تر
pishroanformatic
June 18th, 2013, 13:07
خب البته شما برای این اسکریپت زحمت کشیدید و وقت گذاشتید. ولی با توجه به نظر دوستان استفاده ازش شبیه کپی کردن مطالب از سایت های دیگر هست و خیلیا این کار رو غیر قانونی میدونند.
ناگفته نماند. فک کنم پارسیک هم اسکریپتش شبیه اینه ولی کمی حرفه ای تر
به هیچ عنوان اینطور نیست و شرکت ما در قبال این ضمانت میده در ضمن اگر توجه کنید وقتی یه خبر رو باز میکنید کل مطلب اون خبر باز نمیشه و این نشون میده خطر ***** تهدید نمیکنه
fr0nk
June 18th, 2013, 13:15
انقدر شرکت ما معتبر هست که اینطوری که میفرمایید نشه پس باید شهر خبر یا خبر فارسی یا خبر پو تا الان ***** شده بود!!!
دوست عزیز اصلا ربطی به اعتباره شرکت نداره!!!!
این دوستمون دارند میگند چون کپی استفاده میشه اسپم میشه و الگوریتم های گوگل به عنوان سایت اسپم رنک نمیدن به اون صورت
حالا اون موقع شما میخوای زنگ بزنید به شرکت گوگل بگید این سایت از اسکریپت ما استفاده میکنه ک ما شرکت معتبری هستیم و اینو تو پنگوئن White list کنید؟
mihoserver
June 18th, 2013, 13:28
من میخوام بخرم ولی این مبلغ زیاده . نه اینکه ارزش کار شما رو بیارم پایین. بلکه این مقدار نمیتونم هزینه کنم . اگه میتونید تخفیف بالایی بدید من میخرم
pishroanformatic
June 18th, 2013, 13:28
دوست عزیز اصلا ربطی به اعتباره شرکت نداره!!!!
این دوستمون دارند میگند چون کپی استفاده میشه اسپم میشه و الگوریتم های گوگل به عنوان سایت اسپم رنک نمیدن به اون صورت
حالا اون موقع شما میخوای زنگ بزنید به شرکت گوگل بگید این سایت از اسکریپت ما استفاده میکنه ک ما شرکت معتبری هستیم و اینو تو پنگوئن White list کنید؟
پس اینهمه سایت خبری اتوماتیک rss تا الان باید نابود میشدن
pishroanformatic
June 18th, 2013, 13:35
من میخوام بخرم ولی این مبلغ زیاده . نه اینکه ارزش کار شما رو بیارم پایین. بلکه این مقدار نمیتونم هزینه کنم . اگه میتونید تخفیف بالایی بدید من میخرم
دوست عزیز قیمت رو خیلی پایین زدیم شما قیمتی که میتونید بدید رو پ.خ کنید اگر مناسب بود در 2 قسط میگیریم ازتون
pishroanformatic
June 18th, 2013, 13:47
دوستان که نگران اسپم هستند بله درسته گوگل دشمن اینجور سایتهاست ولی هر چیزی یه راهی داره اگر بلد باشید خودتون ستاپ اولیه انجام بدید که هیچی اما چون کار سختیه با یه هزینه کم 70/80 تومن واستون یه ستاپ اولیه انجام میدیم که از اسپم جلوگیری بشه و اگر مشکلی پیش اومد بعد از ستاپ که پیش نمیاد ما ضرر و زیانش رو میدیم
ToooPDL
June 18th, 2013, 15:27
اسکریپت شما کمی شلوغ کاری شده توش
اسکریپت شهر خبر و خبردهی که مثل هم هستند، خیلی خوبه!
رنک الکسای شهر خبر : 30 ایران - 1784 جهان
رنک الکسای خبر فارسی : 18 ایران - 1247 جهان
رنک الکسای خبر دهی : 331 ایران - 36206 جهان
رنک الکسای خـبر پـو : 26 ایران - 2140 جهان
با این وضعیت من اگر بخوام همچین سایتی داشته باشم ، از خدام هست که سایتم توسط penguin های موجود کاملا penalize بشه ! :) :d
جدا میگم . یه خبر که توی شهر خبر درج میشه ، بعد از 17-18 ساعت 7هزار بازدید داره ! خب این چه نیازی به گوگل داره دیگه!!!
pishroanformatic
June 18th, 2013, 15:34
اسکریپت شما کمی شلوغ کاری شده توش
اسکریپت شهر خبر و خبردهی که مثل هم هستند، خیلی خوبه!
با این وضعیت من اگر بخوام همچین سایتی داشته باشم ، از خدام هست که سایتم توسط penguin های موجود کاملا penalize بشه ! :) :d
جدا میگم . یه خبر که توی شهر خبر درج میشه ، بعد از 17-18 ساعت 7هزار بازدید داره ! خب این چه نیازی به گوگل داره دیگه!!!
:d واقعا گل گفتی :))) در ضمن نه بابا تو اسکریپت ما شلوغ کاری نشده سبک خبر فارسی هست تقریبا
ToooPDL
June 18th, 2013, 15:38
:d واقعا گل گفتی :))) در ضمن نه بابا تو اسکریپت ما شلوغ کاری نشده سبک خبر فارسی هست تقریبا
کلا کار شما خوبه. ولی من به شخصه سبک و ظاهر شهر خبر رو بیشتر میپسندم.
چون وقتی بازش میکنی دچار سردرگمی نمیشی و تمام موضوعات خیلی قشنگ از هم جدا شده و توی کادرهای جداگانه قرار داره
pishroanformatic
June 18th, 2013, 15:40
کلا کار شما خوبه. ولی من به شخصه سبک و ظاهر شهر خبر رو بیشتر میپسندم.
چون وقتی بازش میکنی دچار سردرگمی نمیشی و تمام موضوعات خیلی قشنگ از هم جدا شده و توی کادرهای جداگانه قرار داره
اره خوب هر کسی یه سلیقه ای داره واسه ما فرقی نداره کسی بخواد با اون سبک واسش میزنیم
pishroanformatic
June 22nd, 2013, 14:13
بالا باش
SAJJADSAA
June 23rd, 2013, 20:01
سلام خبر دهی با پاپ اپ ای ار پاپ اپ بالا هستش ادمین هر دوتاش یه نفره
بقیه هم بیشتر با پاپ اپ و این که شناخته شده هستن
ضمنان سایت شما با این همه مطلب اگه عبارت زیرو در گوگل سرچ کنین
site:pishroanformatic.com/news
الان که دارم اینو مینویسم کمتر از 40 صفحه ایندکس شده در گوگل داره
یعنی نمیتونه به هیچ عنوان برسه به سطح اونها