PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرویس جدید Payline با ارائه سود مناسب و بدون کارمزد

Neo2
June 17th, 2013, 20:03
باسلام

به اطلاع کلیه کاربران گرامی می رساند که امکان جدید فروشگاه کارت شارژ جهت افزایش درآمد شما به سیستم اضافه شده است.

با استفاده از این امکان می توانید به راحتی فروشگاه کارت شارژ خود را بر روی Payline راه اندازی نمایید و از فروش روزانه سود کسب نمایید.

تنها کافیست که به پنل خود مراجعه نموده و فروشگاه کارت شارژ خود را فعال نمایید

مزایای این سیستم را می توان به اختصار به شرح زیر بیان نمود :

- عدم دریافت هرگونه کارمزد بر روی فروشگاه ( پرداخت اصل سود کسب شده بدون کسر هزینه های پنهان و کارمزد )

- عدم نیاز به تهیه کارت شارژ برای فروش در وب سایت

- عدم خطر هک شدن سایت شما و لو رفتن پین های شارژ

- ارائه بیشترین سود از فروش هر کارت شارژ به شما

- تنوع مبلغ در کارت های شارژ موجود

- قابلیت اضافه نمودن سرویس های جدید شارژ اتوماتیک ( به زودی )

- فروش بینهایت کارت شارژ در هر ساعت از شبانه روز

- بدون نیاز به ارائه پین کد شارژ

- پیگیری تراکنش ها و شارژهای ناموفق توسط پشتیبانی Payline و عدم نیاز به پیگیری شما

- شارژ اتوماتیک و آنی شماره موبایل ثبت شده

- واسط کاربری ساده و قابل درک برای افراد مختلف

- دارای 3 درگاه پرداخت مستقیم ، به صورت مجانی برای فروشگاه شما

- آپدیت شدن مجانی فروشگاه و توسعه اتوماتیک توسط تیم Payline

- ارائه امکانات جدید بر روی فروشگاه

و ....

منتظر ارائه خدمات و امکانات جدید باشید.

با احترام

Parti_Baz
June 17th, 2013, 20:13
خیلی عالیه یه دمو میتونید قرار بدید

mohsensoltani
June 17th, 2013, 20:15
شارژ مستقیم موبایل (http://charge.payline.ir/charge)

Parti_Baz
June 17th, 2013, 20:45
سود فروش چجوری حساب میشه ؟

mohsensoltani
June 17th, 2013, 20:46
سود فروش چجوری حساب میشه ؟

به ازای هر فروش در پنلتون آنی لحاظ میشه

khoramdesign
June 17th, 2013, 20:47
بابا دیگه عالی تر از این نمیشه به خدا دمتون گرم

SmartService
June 17th, 2013, 20:53
کارت شارژ رایتل و همچنین تالیا اضافه میشه؟ امکان شارژ وایمکس؟
سرویس فوق العاده ای هست
تبریک میگم

Neo2
June 17th, 2013, 20:57
کارت شارژ رایتل و همچنین تالیا اضافه میشه؟ امکان شارژ وایمکس؟
سرویس فوق العاده ای هست
تبریک میگم

متشکریم، بله تا چند روز آینده این سرویس ها هم قطعا اضافه میشه.

shikdl
June 17th, 2013, 21:18
بسیار عالی

mr_saeed
June 17th, 2013, 22:11
اگر بتونید امکان اتصال دامنه رو محیا کنید عالی میشه .

iman00
June 17th, 2013, 22:30
سلام و خسته نباشید به مدیران و کارکنان payline
چند تا پیشنهاد داشتم
ای کاش میشد هر کسی یک قالب بتونه واسه این طراحی کنه و به دلخواه خودش قرار بده بعد ای کاش میشد دامین دلخواه روی این ست کرد

reza*
June 17th, 2013, 22:36
من با خوندن این تاپیک فقط امکانات سیستم رو فهمیدم و دو چیز اصلی هنوز برام مشخص نیست

1- نقش ما چیه این وسط ؟

2- نقش شما چیه ؟

البته منظورم از سوال دوم این هست

- عدم دریافت هرگونه کارمزد بر روی فروشگاه ( پرداخت اصل سود کسب شده بدون کسر هزینه های پنهان و کارمزد )

یکم بیشتر در مورد کارایی که ما باید انجام بدیم توضیح بدید .

alidini
June 17th, 2013, 22:37
خیلی عالی هست درگاه پی لاین ولی حیف که به افراد زیر 18 سال پنل نمیدیدمن م17 سالمه و نمی تونم به نام خودم بگیرم و اجبارا با درگاه های دیگه کار میکنیم فعلا

princo
June 17th, 2013, 23:39
الله

اونجایی که نوشته "شارژ مستقیم و آنی سیم کارت"
چطوری فارسی نوشته ؟
میخوام فارسیش کنم میگه فقط باید حروف انگلیسی باشه که ...:73:

Neo2
June 17th, 2013, 23:41
من با خوندن این تاپیک فقط امکانات سیستم رو فهمیدم و دو چیز اصلی هنوز برام مشخص نیست

1- نقش ما چیه این وسط ؟

2- نقش شما چیه ؟

البته منظورم از سوال دوم این هست

یکم بیشتر در مورد کارایی که ما باید انجام بدیم توضیح بدید .

موضوع خیلی ساده هست. شارژ به صورت آنی روی سیم کارت انجام میشه. شما فقط یک فروشگاه فروش کارت شارژ از طریق پنل تون فعال می کنید و

بدون نیاز به هیچ کاری بابت فروش کارت شارژ سود میگیرید. پشتیبانی تراکنش های ناموفق و مشکلات مشتری هاتون رو هم بخش پشتیبانی پی لاین انجام میدن.

خیلی عالی هست درگاه پی لاین ولی حیف که به افراد زیر 18 سال پنل نمیدیدمن م17 سالمه و نمی تونم به نام خودم بگیرم و اجبارا با درگاه های دیگه کار میکنیم فعلا

افراد زیر 16 سال نمی تونن درگاه بگیرند. شما مشکلی ندارید. مدارک تون رو بفرستید، همکاران مون تایید می کنند.

Neo2
June 18th, 2013, 00:08
الله

اونجایی که نوشته "شارژ مستقیم و آنی سیم کارت"
چطوری فارسی نوشته ؟
میخوام فارسیش کنم میگه فقط باید حروف انگلیسی باشه که ...:73:

اونجا رو میتونید از قسمت عنوان سایت تغییر بدید. فقط نام انتخابی برای لینک فروشگاه تون باید انگلیسی باشه

Domain
June 18th, 2013, 00:11
بسیار عالی، موفق باشین

haftsepehr
June 18th, 2013, 00:30
هنوز باهاش کارنکردم اما کاش بشه با دامین یا سابدامین ست کرد اینطوری عالی تر میشه!

mo_mohit1
June 18th, 2013, 01:39
اگر مثل سایتای دیگه یه کد جاوایی چیزی بزارن که ما داخل ایندکس سایتمون بزاریم که روی دامین شخصیمون باشه خیلی بهتر میشه/من قبلا از اتوشارژ داشتم که بهم کد داده بود/اگر شما هم راه بندازین عالی میشه

Host-Fa.net
June 18th, 2013, 02:22
پست حذف شود!

Parti_Baz
June 18th, 2013, 05:33
ای کاش میشد هر کسی یک قالب بتونه واسه این طراحی کنه و به دلخواه خودش قرار بده بعد ای کاش میشد دامین دلخواه روی این ست کرد

هنوز باهاش کارنکردم اما کاش بشه با دامین یا سابدامین ست کرد اینطوری عالی تر میشه!

منم همینو میخوام!

vahab00
June 18th, 2013, 12:52
اگه دامنه هم بشه اختصاصی گذاشت عالی میشه
واقعا عالی بوده
خیلی خوب هست
کاش واسه اعضا پی لاین پرداخت با حساب کاربری هم میذاشتید
خیلی خوب میشد

shafiei7
June 18th, 2013, 13:42
بنده هم مثل سایر کاربران درخواستهای زیر رو دارم:

1. بشه ساب دامنه یا دامنه شخصی خودمون بهش متصل کنیم.
2. بخش پشتیبانی و ارتباط با ما رو خودمون به عهده بگیریم و مشخصات خودمون باشه.
3. قالب رو بشه ویرایش و شخصی سازی کرد.
4. سیم کارت رایتل و ترجیحا تالیا هم اضافه بشه.
5. داخل پانل مدیریت خودمون لیست کارتهای فروخته شده به همراه تراکنش رو بتونیم ببینیم. (البته شاید گذاشته باشید نمیدونم)

azadbahrami
June 18th, 2013, 13:58
بنده هم مثل سایر کاربران درخواستهای زیر رو دارم:

1. بشه ساب دامنه یا دامنه شخصی خودمون بهش متصل کنیم.
2. بخش پشتیبانی و ارتباط با ما رو خودمون به عهده بگیریم و مشخصات خودمون باشه.
3. قالب رو بشه ویرایش و شخصی سازی کرد.
4. سیم کارت رایتل و ترجیحا تالیا هم اضافه بشه.
5. داخل پانل مدیریت خودمون لیست کارتهای فروخته شده به همراه تراکنش رو بتونیم ببینیم. (البته شاید گذاشته باشید نمیدونم)

بنده هم با درج این امکانات موافقم. امیدواریم که این امکانات و تغییرات را درج نمایید.

rezasniper2012
June 18th, 2013, 16:24
اگه بشه دامنه شخصیمون رو بهش وصل کنیم دیگه قاصدک و رایان مهر میرن برا خودشون , عالیه :))

princo
June 18th, 2013, 17:23
الله

به نظرم مشکلی که داره اینه که برای کارت شارژ ایرانسل حدود 90درصد شارژ شگفت انگیز میزن
باتوجه به اینکه کدهای ussd (اگه درست گفته باشم) که شرکتای مختلفی مثل 733 و 734 و ... امکان شارژ به صورت شگفت انگیز هم ارائه میکنن ، این یک ضعف محسوب بشه و مشتریان کمتری رو بپذیره .
من خودم شخصا تنها شارژ شگفت انگیز میزنم و اگرم بخوام شارژ به صورت غیرمستقیم تهیه کنم ازجایی میگیرم که بتونم به اون صورت هم استفاده کنم .

این صرفا یک پیشنهاد بود.

mohsensoltani
June 18th, 2013, 18:30
الله

به نظرم مشکلی که داره اینه که برای کارت شارژ ایرانسل حدود 90درصد شارژ شگفت انگیز میزن
باتوجه به اینکه کدهای ussd (اگه درست گفته باشم) که شرکتای مختلفی مثل 733 و 734 و ... امکان شارژ به صورت شگفت انگیز هم ارائه میکنن ، این یک ضعف محسوب بشه و مشتریان کمتری رو بپذیره .
من خودم شخصا تنها شارژ شگفت انگیز میزنم و اگرم بخوام شارژ به صورت غیرمستقیم تهیه کنم ازجایی میگیرم که بتونم به اون صورت هم استفاده کنم .

این صرفا یک پیشنهاد بود.

اگر منظورتون این هست که فروشگاههایی که بر روی پی لاین فعال میشن امکان ارائه شارژ شگفت انگیز را نخواهند داشت، باید عرض کنم اشتباه می کنید
برای مثال به سایت نمونه زیر مراجعه کنید:
شارژ مستقیم و آنی سیم کارت (http://charge.payline.ir/charge)
و یکی از گزینه های مربوط به شارژ ایرانسل رو انتخاب کنید تا دکمه مربوط به شارژ شگفت انگیز ظاهر بشه

reza*
June 18th, 2013, 18:32
من که 14 سالمه چی؟ واقعا خسته شدم انقدر میگن پی لاین خوبه اما -۱۸ نمیده :((

هاستینگ های مملکتو :|

khoramdesign
June 18th, 2013, 18:59
دوستان عزیز میتونید یه ساب دامنه بسازید و دامنه پنل فروشتون رو Redirect کنید روی ساب دامنتون این تنها کاریه که فعلا میشه انجام داد

من انجام دادم:

www.sharj.khoramdesign.org (http://sharj.khoramdesign.org)

lvlehrad
June 18th, 2013, 21:33
دوستان عزیز میتونید یه ساب دامنه بسازید و دامنه پنل فروشتون رو Redirect کنید روی ساب دامنتون این تنها کاریه که فعلا میشه انجام داد

من انجام دادم:

www.sharj.khoramdesign.org (http://sharj.khoramdesign.org)

redirect که به درد نمیخوره ...در واقع اصلا فرقی نداره ...

پیشنهاد :
یه فایل index.html تو روت هاستتون ایجاد کنید و کد زیر رو توش قرار بدید :

<iframe frameborder="0" scrolling="no" width="1280" height="650" src="http://charge.payline.ir/khoramsharj"></iframe>

اگر خواستید کپی رایت پایین سایت هم معلوم نشه ارتفاع رو کم کنید :دی

mohsensoltani
June 18th, 2013, 22:08
redirect که به درد نمیخوره ...در واقع اصلا فرقی نداره ...

پیشنهاد :
یه فایل index.html تو روت هاستتون ایجاد کنید و کد زیر رو توش قرار بدید :

<iframe frameborder="0" scrolling="no" width="1280" height="650" src="http://charge.payline.ir/khoramsharj"></iframe>

اگر خواستید کپی رایت پایین سایت هم معلوم نشه ارتفاع رو کم کنید :دی

راه بهتری هم هست که با مراجعه به سایت و پنل کاربری میتونین مشاهده کنید

rapfather
June 18th, 2013, 23:07
سلام سوالی داشتم.اینکه در آمد روزانه از فروش شارژ حدودا چقدر هست(اگر از سرویس پی لاین استفاده بشه) و اینکه مشتریان از کجا جذب میشند؟

Neo2
June 19th, 2013, 00:33
اگر مثل سایتای دیگه یه کد جاوایی چیزی بزارن که ما داخل ایندکس سایتمون بزاریم که روی دامین شخصیمون باشه خیلی بهتر میشه/من قبلا از اتوشارژ داشتم که بهم کد داده بود/اگر شما هم راه بندازین عالی میشه

این امکان با روش ابتکاری جدید به سیستم اضافه شد.

من که 14 سالمه چی؟ واقعا خسته شدم انقدر میگن پی لاین خوبه اما -۱۸ نمیده :((

اگر کارت ملی عکسدار یا شناسنامه عکسدار دارید میتونید مدارک تون رو ارسال کنید.

Neo2
June 19th, 2013, 00:35
سلام سوالی داشتم.اینکه در آمد روزانه از فروش شارژ حدودا چقدر هست(اگر از سرویس پی لاین استفاده بشه) و اینکه مشتریان از کجا جذب میشند؟

درآمد روزانه مستقیما بستگی به تلاش خودتون داره و اینکه چقدر بتونید برای فروشگاه تون مشتری جذب کنید.

Neo2
June 19th, 2013, 00:37
امکان نمایش فروشگاه کارت شارژ در سایت شما فراهم شد. با کمترین زحمت و دانش فنی میتونید دامین تون رو به فروشگاه تون وصل کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر به پنل کاربری تون مراجه بفرمایید.

lvlehrad
June 19th, 2013, 04:47
اول از همه تبریک میگم بهتون بابت سرویس جدید ...
چند تا سوال :
1.میشه بگید چند درصد سود به ما تعلق میگیره ؟مثلا ما اگر یه شارژ 1000تومانی بفروشیم چند درصدش به ما میرسه ؟
2. اگر دامنه خودمون رو به فروشگاه وصل کنیم بازم لینک صفحه اصلی و تماس با ما به payline خواهد بود یا به سایت خودمون ...(امکانش هست مبلغی دریافت کنید و بجاش لینک کپی رایت اینارو حذف کنید یا خیر ...)
3. نمیتونیم قالب رو ادیت کنیم ؟یا رو سئوش کار کنیم ؟

<meta name="Keywords" content="شارژ,ایرانسل,همراه اول" />
<meta name="Description" content="توضیحات تست" />

rezasniper2012
June 19th, 2013, 13:24
اول از همه تبریک میگم بهتون بابت سرویس جدید ...
چند تا سوال :
1.میشه بگید چند درصد سود به ما تعلق میگیره ؟مثلا ما اگر یه شارژ 1000تومانی بفروشیم چند درصدش به ما میرسه ؟
2. اگر دامنه خودمون رو به فروشگاه وصل کنیم بازم لینک صفحه اصلی و تماس با ما به payline خواهد بود یا به سایت خودمون ...(امکانش هست مبلغی دریافت کنید و بجاش لینک کپی رایت اینارو حذف کنید یا خیر ...)
3. نمیتونیم قالب رو ادیت کنیم ؟یا رو سئوش کار کنیم ؟

<meta name="Keywords" content="شارژ,ایرانسل,همراه اول" />
<meta name="Description" content="توضیحات تست" />

اگه اجازه بدین من جوابتون رو میدم :

-سود حاصل از فروش هر کارت شارژ به میزان 2% وجه کارت شارژ بوده که به صورت آنی به حساب شما افزوده می شود
-امکان ویرایش قالب وجود ندارد , اما امکان تغییر کلمات کلیدی و عنوان فروشگاه وجود دارد
-امکان تغییر فوتر , کپی رایت و لینک سایت payline ((اتصال دامنه خودتون)) وجود ندارد !
-صفحه تماس همان صفحه ارتباط سایت payline است.
برقرار باشید :x

mohsensoltani
June 19th, 2013, 13:55
اگه اجازه بدین من جوابتون رو میدم :

-سود حاصل از فروش هر کارت شارژ به میزان 2% وجه کارت شارژ بوده که به صورت آنی به حساب شما افزوده می شود
-امکان ویرایش قالب وجود ندارد , اما امکان تغییر کلمات کلیدی و عنوان فروشگاه وجود دارد
-امکان تغییر فوتر , کپی رایت و لینک سایت payline ((اتصال دامنه خودتون)) وجود ندارد !
-صفحه تماس همان صفحه ارتباط سایت payline است.
برقرار باشید

:x

البته امکان طراحی قالب برای فروشگاه خودتون وجود داره، برای اطلاعات بیشتر میتونین تیکت بزارین تا راهنمایی های جامع تری انجام بشه
امکان تغییر فوتر، کپی رایت و اطلاعات تماس به این خاطر وجود نداره که اگر شارژ کاربر یا پرداختش ناموفق بود مستقیماً از طریق پشتیبانی پی لاین پیگیر باشند و سریعتر به نتیجه برسند

Host-fa-hosting
June 19th, 2013, 14:00
هاستینگ های مملکتو :|

=))

Neo2
June 21st, 2013, 02:10
قابلیت شارژ وایمکس ایرانسل نیز به سیستم اضافه شد.

rapfather
June 21st, 2013, 15:51
متاسفانه امکان مشاهده درآمد حاصل از فروش شارژ در حساب مقدور نیست چرا؟

mohsensoltani
June 21st, 2013, 16:32

بزودی این مورد در پنلتون لحاظ خواهد شد
منتظر امکانات بیشتر باشید...

downloaddl
June 21st, 2013, 17:12
شارژ رایت و تالیا هم اضافه می کنید ؟
:)

Neo2
June 27th, 2013, 01:20

به سیستم اضافه شد.

شارژ رایت و تالیا هم اضافه می کنید ؟
:)

درحال حاضر اپراتورهای مورد نظر سرویس شارژ تاپ اپ رو ارائه نمی کنند. به محض ارائه این سرویس توسط اپراتورهای تالیا و رایتل این امکان به سیستم اضافه خواهد شد.

Saeed-MC
June 27th, 2013, 01:40
دوست عزیز این شارژ بصورت اتوماتیک وارد شماره ای که هنگام خرید میزنیم ریخته میشه؟؟

هیچ رمز شارژی به کسی داده نمیشه دیگه....مستقیم بعد از پرداخت شارژ انجام میشه بدون وارد کردن اون کد مربوط به شارژ؟

rezasniper2012
June 27th, 2013, 10:29
دوست عزیز این شارژ بصورت اتوماتیک وارد شماره ای که هنگام خرید میزنیم ریخته میشه؟؟

هیچ رمز شارژی به کسی داده نمیشه دیگه....مستقیم بعد از پرداخت شارژ انجام میشه بدون وارد کردن اون کد مربوط به شارژ؟
بله عزیز همین طوری هست که شما فرمودین , شارژ مستقیم میباشد