ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در بازگرداندن بک اپ در سایت

mb4088
February 25th, 2010, 10:37
با سلام

پنل هاست من دایرکت ادمین هست.

من به دلایل مختلفی تا به حال دو یا سه بار تغییر هاست دادم. در هر بار به راحتی بک اپ تهیه می کردم و به راحتی هم ری استور می شد. در هاست جدید هم تا به حال دو بار این کار رو کردم. دیشب که خواستم اخرین بک اپ سایت قبل رو به هاست جدید منتقل کنم با اشکال زیر مواجه میشم:

Cannot Execute Your Request

Details

File is not of type tar.gz: gzip: stdin: unexpected end of file /bin/tar: Unexpected EOF in archive /bin/tar: Error is not recoverable: exiting now

به نظر میسره در فرمت فایل بک اپ ارور باشه اما فرمت فایل من درست و نامش به طور کامل به شرحه زیره:
backup-Feb-23-2010-1.tar.gz

ضمن اینکه ابتدا دیتا بیس ساخته و منتقل شد و بعد بک اپ خود سایت که اولی موفق ولی دومی(بک اپ سایت) با مشکل مواجه شد.

نمی دونم علت خطا از چیه. دوستان شاید بتونن راهمایی کنند.

1eng.ir
February 25th, 2010, 10:49
تا حالا به همچین مشکلی برنخوردم. اگه دوستان نتونستن کمک کنن مشخصات هاستت رو برام پ.خ کن بعد از ظهر نگاه میکنم ببینم مشکلش چیه (الان یه کم Busyام)

Roka
February 25th, 2010, 11:37
با سلام

پنل هاست من دایرکت ادمین هست.

من به دلایل مختلفی تا به حال دو یا سه بار تغییر هاست دادم. در هر بار به راحتی بک اپ تهیه می کردم و به راحتی هم ری استور می شد. در هاست جدید هم تا به حال دو بار این کار رو کردم. دیشب که خواستم اخرین بک اپ سایت قبل رو به هاست جدید منتقل کنم با اشکال زیر مواجه میشم:

Cannot Execute Your Request

Details

File is not of type tar.gz: gzip: stdin: unexpected end of file /bin/tar: Unexpected EOF in archive /bin/tar: Error is not recoverable: exiting now

به نظر میسره در فرمت فایل بک اپ ارور باشه اما فرمت فایل من درست و نامش به طور کامل به شرحه زیره:
backup-Feb-23-2010-1.tar.gz

ضمن اینکه ابتدا دیتا بیس ساخته و منتقل شد و بعد بک اپ خود سایت که اولی موفق ولی دومی(بک اپ سایت) با مشکل مواجه شد.

نمی دونم علت خطا از چیه. دوستان شاید بتونن راهمایی کنند.

اون قسمتی که BOLD کردم ، اینجور که میگه ، موجود هست !!! مثل اینکه Restore شده ، شما هر چی هست پاک کن نو پنل ، دوباره Restore کن

mb4088
February 25th, 2010, 14:11
قسمتی که شما بولد کرذدین میگه اکنون خارج بشین.

با این حال من پاک می کنم و مجددا بک رو روی سرور میریزم. هر چی هم در پوشه بک اپ هست پاک می کنم

mb4088
February 25th, 2010, 21:30
به مدیر هاست گفتم کلا هاست منو پاک کنه. دیتابیس رو اپ کردم. مجددا فایل بک اپ رو منتقل کردم اما بازم همون ارور.

البته یک چیزی هم هست ولی فکر نکنم ربط داشته باشه. من در سایت قبلی همه تیک ها رو زدم از جمله دی . ان.اس ر. (موقع بک اپ گیری) در واقع فوق بک اپ گرفتم.
اما هاست جدید دی.ان.اسش فرق داره.

ولی فکر نکنم از این باشه. چون دو روزر پیش همین کار رو با بک دو ماه قبل کردم و اپلود شد. اما بک اپ جدید رو منتقل نمی کنه!