توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بالا آرودن سایت با ampps
yohana
June 17th, 2013, 17:34
سلام دوستان
من تو انجمن گشتم خیلی اما چیزی که می خوام رو پیدا نمیکنم.
من با ampps سرور لوکال هاست رو راه انداختم و طبیعتا هر اسکریپتی رو بالا میارم و به راحتی کار میکنم اما مشگل من اینجاست که
کاربران دیگه وقتی سایتم رو لینک میدم بهشون صفحه مورد نظر براشون باز نمیشه.
تنظیمات رو اگر ممکنه کسی بهم بگه.ویندوز 7 هستش و اینگه مودم رو هم رو حالت بریج گذاشتم و فایر وال رو هم خاموش کردم بازم نشد.
البته ای پی والید ندارم و میدونم باید باشه ولی ای پی که الان دارم و چجوری ست کنم؟و برای راه اندازی و میزبانی سایت خودم و دیتا برای دانلود فایل های خودم فقط می خوام نه برای بیزینس.
لطفا کمک کنین ممنون.:-b
drstreet3
June 17th, 2013, 18:36
آدرسی که میدید برای تست چیه؟
P30w.com
June 17th, 2013, 21:38
سلام دوستان
من تو انجمن گشتم خیلی اما چیزی که می خوام رو پیدا نمیکنم.
من با ampps سرور لوکال هاست رو راه انداختم و طبیعتا هر اسکریپتی رو بالا میارم و به راحتی کار میکنم اما مشگل من اینجاست که
کاربران دیگه وقتی سایتم رو لینک میدم بهشون صفحه مورد نظر براشون باز نمیشه.
تنظیمات رو اگر ممکنه کسی بهم بگه.ویندوز 7 هستش و اینگه مودم رو هم رو حالت بریج گذاشتم و فایر وال رو هم خاموش کردم بازم نشد.
البته ای پی والید ندارم و میدونم باید باشه ولی ای پی که الان دارم و چجوری ست کنم؟و برای راه اندازی و میزبانی سایت خودم و دیتا برای دانلود فایل های خودم فقط می خوام نه برای بیزینس.
لطفا کمک کنین ممنون.:-b
با سلام و عرض ادب خدمت شما جناب،
برای اینکار حتما حتما نیاز به یک آیپی ولید + استاتیک است که با درخواستی به شرکت
سرویس دهنده خودتون می تونید بگیرید و اطلاعات رو در نتورک شرینگ تنظیم کنید و در این صورت اس
که می توانید همانند یک وب سرور عمل کنید که بر روی اون سایت بارگزاری میشه.
ارادتمند :53:
rsl
June 17th, 2013, 23:47
اگر امکان تهیه آیپی را ندارید میتوانید از سایت زیر استفاده کنید :
Free Dynamic DNS - Managed DNS - Managed Email - Domain Registration - No-IP (http://www.noip.com/)
yohana
June 18th, 2013, 19:21
آدرسی که میدید برای تست چیه؟
والا چون ای پی ولید نیست هر بار کانکت بشم ای پی عوض میشه برای امروز
188.158.36.216
البته در کل تو همین رنج هستش
yohana
June 18th, 2013, 19:23
با سلام و عرض ادب خدمت شما جناب،
برای اینکار حتما حتما نیاز به یک آیپی ولید + استاتیک است که با درخواستی به شرکت
سرویس دهنده خودتون می تونید بگیرید و اطلاعات رو در نتورک شرینگ تنظیم کنید و در این صورت اس
که می توانید همانند یک وب سرور عمل کنید که بر روی اون سایت بارگزاری میشه.
ارادتمند :53:
ممنون دوست عزیز از پاسخ شما اما میترسم با ای پی ولید هم نشه اخه سرویس دهنده من برای 3 ماه 48000 تومان میگیرهه و ای پی ولید استاتیک میده.
yohana
June 18th, 2013, 19:24
اگر امکان تهیه آیپی را ندارید میتوانید از سایت زیر استفاده کنید :
Free Dynamic DNS - Managed DNS - Managed Email - Domain Registration - No-IP (http://www.noip.com/)
من تو این سایت عضو هستم و اکانت دارم ولی کارکرد درست با این سایت رو نمیدونم و نمیدونم چطور باید تنظیمات رو انجام بدم.
ali_fattahi
June 19th, 2013, 01:46
ربطی به valid ip نداره . تا زمانی که شما با یه ای پی وصل باشید با همون آی پی میتونید به مشتریاتون سایت رو نشون بدید . بنده هم زیاد این کار رو کردم . اما مشکل شما که میخواید سایت های روی سیستم رو به مشتری ها نشون بدی اینه اول باید تنظیم کنی که آنلاین نشون بده ( ampp رو نمیدونم آنلاین هست یا نه) دوم که از همه مهم تره باید تو تنظیمات فایروال مودمت پورتش رو باز کنی که اجازه بده از خارج به سیستمت وصل بشن
yohana
June 19th, 2013, 11:40
ربطی به valid ip نداره . تا زمانی که شما با یه ای پی وصل باشید با همون آی پی میتونید به مشتریاتون سایت رو نشون بدید . بنده هم زیاد این کار رو کردم . اما مشکل شما که میخواید سایت های روی سیستم رو به مشتری ها نشون بدی اینه اول باید تنظیم کنی که آنلاین نشون بده ( ampp رو نمیدونم آنلاین هست یا نه) دوم که از همه مهم تره باید تو تنظیمات فایروال مودمت پورتش رو باز کنی که اجازه بده از خارج به سیستمت وصل بشن
ممنون منم دنبال همینم وست عزیز.
اگه مطلب آموزشی دیگه ای هم دارین ممنون میشم.
من رفتم تو تنظیمات مودم ولی فایروال من یه گزینه بیشتر نداره و برای خاموش و روشن کردن فایروال هستش.