PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد Whmcs

shervin63
June 17th, 2013, 12:56
با سلام خدمت همگی دوستان و آروزی شادمانی و سلامتی

دو تا سوال دارم اینکه چطور میشه در whmcs بعد از سفارش دامین دیگه قسمت وارد کردن دی ان اس برای کاربر ظاهر نشه و به طور اتوماتیک دی ان اس پیش فرض رو برای دامین تنظیم کنه
و دوم اینکه بعد از سفارش دامین به سفارش و انتخاب سرویس هاستینگ بره که کاربر پلن هاست اش رو انتخاب کنه

خیلی ممنون و متشکر میشم اگر پاسخ بدهید

با سپاس فراوان...

shervin63
June 17th, 2013, 23:19
جالبه که اینجا هیشکی جواب آدم رو نمی ده ، یا این انجمن اینجوریه یا اینکه ما رو کسی آدم حساب نمی کنه ....

mailgenral
June 17th, 2013, 23:47
سلام دوست من
شما باید تو مدیریت whmcs تو بخش تنظیمات به قسمت دامنه ها برید و dns هاتونو وارد کنید تا به صورت پیش فرض هنگام ثبت دامنه برای کاربر نمایش داده شه,البته اگه نمایندگی دامنه از ریسلر کلاب دارین تو کنترل پنل خود و در قسمت
settings>>products>>default name server
dns ها رو وارد کنید تا به صورت پیش فرض بر روی دامنه هایی که شما ثبت میکنید تنظیم شه

shervin63
June 18th, 2013, 01:01
سلام و با تشکر از پاسخ شما دوست گرامی ولی سوال من اینه که چطوری می تونم کاری کنم که صرفا این دی ان اس های پیش فرض تنظیم بشه و دیگه از کاربر سوالی در این مورد نکنه یعنی اون قسمتی که از کاربر میخواد تا دی ان اس دلخواه خودش رو وارد کنه نمایش داده نشه چون من میخوام همون دی ان اس هایی استفاده بشه که شما بهش اشاره کردی

mailgenral
June 18th, 2013, 01:25
حقیقتا منظورتونو خوب متوجه نمیشم
زمانی که شما تو مدیریت whmcs دی ان اسا رو تنظیم میکنید هنگام سفارش چه شما بخواین چه نخواین به کاربر این امکان داده میشه دی ان اسای دلخواهشو وارد کنه چرا که ممکنه کاربر از جای دیگه هاست خریده باشه!
در غیر اینصورت شما باید تو کدهای whmcs دست ببرین و اون قسمت رو حذف کنید و این اصلا با سفارش کاربر جور در نمیاد!و باید به کاربر حق تغییر دی ان اسای پیشفرضو داد
در ضمن تو سیستم مدیریت whmcs همچین امکانی تعریف نشده که اون قسمت که شما مدنظرتونه رو مخفی کنید.

shervin63
June 18th, 2013, 11:40
با سپاس ، شما دقیقا منظور من رو متوجه شدید - خب قضیه از این قرار هست که من فقط میخوام این رو بصورت یه بسته ( پکیج ) ارائه بدم و هاست و دامین رو با هم ارائه بدم
پس نیازی به تنظیم کردن دی ان اس نخواهد بود

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

ممنون....

mailgenral
June 18th, 2013, 12:35
خواهش میکنم...
شما پکیجتون رو بسازید و دی ان اسا رو همونجور که گفته شد تنظیم کنید کاربر فرضا اگر هم دی ان اسارو تغییر هم بده باز بعدا میتونه روی دی ان اسای شما تنظیم کنه, و این مورد تنظیم دی ان اسا زیاد مهم نیست چرا که هر وقت بخواین قابل تغییر است .