PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اتصال whmcs به دایرکت ادمین

ali.huc
June 17th, 2013, 12:23
با سلام خدمت دوستان
من یه سرور دارم با پنل دایرکت ادمین و whmcs هم بهش وصل هست و چندتا سرور دیگه با سی پنل و وب سایت پنل و همشون بدون مشکل کار می کنن.
الان که میخوام یه سرور دیگه با پنل دایرکت ادمین رو به whmcs وصل کنم به مشکل می خوره و این error رو میده:

Error: 6 - Couldn't resolve host

اگه کسی تا حالا با این مشکل روبرو شده لطفا راهنمائی کنه.

دایرکت با موفقیت تو بخش سرورها اد شده و وقتی روش کلیک میکنی میتونه بهش وصل شه و اینکه مشکل های فایروال اینا هم نیس چون غیرفعال کردم و تست شده ولی مشکل پابرجاست.
تو بخش سرور گروه هم اضافه کردم ولی فرق نمیکنه.
چیزی که تو گوگل پیدا کردم اینه:

http://forum.whmcs.com/showthread.php?46970-Problem-setting-up-hosting-on-multiple-servers&p=221017#post221017

و این آقا هم دقیقا مشکل منو داشته و تونسته حل کنه ولی برا من کار نکرد.

ممنون از وقتی که میذارید.

ebrahimt
August 11th, 2013, 15:26
سلام به همه دوستان
من تا اینجا به لطف آموزش ها و کمک دوستان مشکلی نداشتم
اما الان به این مشکلی که در بالا توسط علی آقا مطرح شده برخوردم که البته این مشکل از اول نبود و پس از پرداخت موفق به صورت اتومات هاست ایجاد میشد و به صورت دستی هم مشکلی نداشت.
و الان این خطا رو میده:
قبول کردن سفارش همراه با خطاست
6 - Couldn't resolve host 'domain.ir
چند تا نکته قبلا dns پکیج نمایندگی من از روی دامنه اصلی سایتم بود و با پسوند آی آر
اما یه دامنه biz ثبت کردم و dns رو عوض کردم به این دامنه که اصلا روی سرور هیچ هاستی نداره
این دوتا مورد رو گفتم شاید مربوط بشه
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

ali.huc
August 11th, 2013, 15:44
مشکل من از طرف فایروال دایرکت ادمین بود با اد کردن پورت های مربوطه حل شد اون موقع.

ebrahimt
August 11th, 2013, 17:08
سلام
ممنون دوست عزیز از پاسختون
الان دیدم مشکل حل شده یعنی خود به خود به وجود آمد و خود به خود حل شد به شرکت اصلی تیکت زده بودم اما جواب نداد نمیدون اونا کاری کردن یا دستهایی در کار بوده؟!!!!!!!!!!