PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی با vps

doom2009
June 15th, 2013, 18:09
با عرض سلام خدمت تمام بزرگواران ودوستا ن گرامی

متاسفانه بعد از گشت وگذار و به دنبال vps مناسب وخوب گشتن وبررسی سایتهای فروش سرورمجازی به سایتی برخوردم که قیمت مناسبی برای فروش داشت من هم رفتم سفارش دادم رم ۱ گیگ سی پی یو 2.67 x3450@xeon هارد 50 گیگ اول که سیستم رو تحویل گرفتم هارد 80 بود بعد با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند میتونی خودت هارد اضافه کنی یا خودمون برات اضاف کنیم من هم که نمیدونستم ازکجا باید هارداضافه کنم و هاردسیستم فقط 8 گیگ بود خلاصه خودشون هارداضافه کردن مشکل اینه که سیستم کند هست ولگ میزنه ومشکل اصلی وقتی شروع میشه که بخواهم ازمرورگر استفاده کنم وقتی میخواهم آدرس درمرورگربنویسم کلمات به زورنوشته میشن واگر آدرس تکمیل بشه وبخواهم به سایتی واردبشم اصلا مرورگر صفحه رو کامل نمیکنه و همینجور روی عکسهای صفحه مثل ماسک ازچپ به راست میاد واصلا دراکثرمواقع پج کرش میکنه و خیلی طول میکشه تا ازکرش بیادبیرون ودیگه سیستم کندترمیشه ویندوز 2003 هست البته وقتی آدرسی رو در idm کپی میکنم با سرعت دانلودمیکنه ولی بازهم درحین دانلود توقف وحرکت دانلودمشاهده میشه اصلا فکرکنید میخواهم فایلی ازاین vps آپلودکنم نمیتونم یا بخواهم سیستم مدیریت محتوا نصب کنم وکارهای دیگه اصلا نمیشه پشتبانی هم اولش میگفت ما همه چی برات پشتیبانی میکنیم الآن میگه کانفیگ با خودت من نمیفهمم چی میگن کاراصلی این جورسیستمها به مرورگرشون واستفاده ازاینترنت مربوط میشه مگرغیر ازاین هست لطفا دوستان راهنمایی کنن واقعا نمیدونم چیکارکنم سرورآمریکا هست خواستم پلنم روتغییربدم قبول نکردن خواستم ازکشور دیگربهم سرویس بدن بازهم قبول نمیکنن چیکارکنم

M.Abooali
June 17th, 2013, 03:03
شما در تهیه سرور بهتر بود با فردی که متخصص است بیشتر مشورت می کردید، متاسفانه الان اکثر شرکت ها با تبلیغات دروغ مثل بازگشت وجه دارند فعالیت می کنند، و باز متاسفانه در حال سو استفاده از بی دانشی برخی مشتریان خودشان هستند.

برداشت من این است که سرور شما تعداد زیادی vps روش فروخته شده و علت کندی کلی همین امر است مگر این که سرعت پورت اتصال شما اینقدر پایین بوده باشد و مثلا زیر 50 مگ باشد که اگر محل سرور امریکا است بسیار بعید است.

شاید تنظیمات مرورگر فایرفاکس اینگونه است که تصاویر نمایش داده نشوند، این را بررسی کنید، از طریق تنظیمات مرورگر. ممکن است تصاویر مورد نظر شما فایل فلش باشند و مثلا فلش پلیر نصب نباشد. اینها البته خوش بینانه ترین حالت ها است.

اما واقعا وضعیت کلاه برداری تو این وی پی اس فروش ها خیلی شدید شده، البته من شخصا یک اقداماتی کردم به امید خدا به زودی پلیس فتا یک تعدادشون را جار می کند ...

doom2009
June 17th, 2013, 06:56
با تشکرازشما دوست عزیز الآن که کلا سرور داون شده وریموت نمیشود بعضی وقتها ریموت میشد ولی بعد ازمدت کوتاهی ارورمیداد و قطع ارتباط میکرد وباید چندساعتی صبرمیکردم تا کانکت میشد حقیقتش نمیدونستم چگونه مشورت بگیرم متاسفانه یکم عجله درکارم هست که به مشکل برمیخورم الآن که شما در این کارواردهستین آیا vds کارت گرافیک سخت افزاری دارد یا مجازی هست برای اینکه من vps رو پرسیدم گفتن که کارت گرافیک نداره بخاطر همین هست که مرورگرکندعمل میکنه البته اینی که من گرفتم واقعا نوبره مرورگرکلا قفل میکنه و نمیتونی حتی مرورگررو ببندی انگارکل سیستم قفل شده تا وقتی که خودمرورگردوباره راضی بشه و دوباره راه بیفته

guerillamethod
June 17th, 2013, 07:06
یا ویندوز شما ویروسی شده که بالاترین احتمال را دارد یا اینکه سرهت اینترنت شما قادر نیست با وجود فاصله زیاد شما با ایالات متحده کنترل remote با کیفیتی را برای شما فراهم آورد

موقع بر خوردن به این مشکل سعی کنید task manager رو باز کنید و میزان استفاده از منابع رو ببینید

hostspace
June 17th, 2013, 07:29
ا تشکرازشما دوست عزیز الآن که کلا سرور داون شده وریموت نمیشود بعضی وقتها ریموت میشد ولی بعد ازمدت کوتاهی ارورمیداد و قطع ارتباط میکرد وباید چندساعتی صبرمیکردم تا کانکت میشد حقیقتش نمیدونستم چگونه مشورت بگیرم متاسفانه یکم عجله درکارم هست که به مشکل برمیخورم الآن که شما در این کارواردهستین آیا vds کارت گرافیک سخت افزاری دارد یا مجازی هست برای اینکه من vps رو پرسیدم گفتن که کارت گرافیک نداره بخاطر همین هست که مرورگرکندعمل میکنه البته اینی که من گرفتم واقعا نوبره مرورگرکلا قفل میکنه و نمیتونی حتی مرورگررو ببندی انگارکل سیستم قفل شده تا وقتی که خودمرورگردوباره راضی بشه و دوباره راه بیفته

این چند روز پورت remote desktop برای وی پی اس های خراج از ایران محدود شمده بود .
فقط شما این مشکل رو نداشتید

isatis7t
June 17th, 2013, 07:52
با سلام

به علت لود شدن تصاویر در رم و پایین بودن رم شما نسبت به سیستم عامل و اینکه رم به صورت اشتراکی استفاده می شود ،مرور گر در سرور شما خیلی کند کار می کند به خصوص مرورگر فایرواکس.
مرور گر در این قسمت منتظر i/o می ماند و دیگر کاری نمی توانید انجام دهید. شرکتی هم که از آن سرویس تهیه کرده اید بیش از اندازه منابع سرورشان سرور های مجازی اجرا کرده اند.

بهتر است از مرورگر های سبک تر استفاده کنید و در تنظیمات مرور گرتان قابلیت لود شدن تصاویر را غیر فعال کنید یعنی صفحه بدون تصویر برای شما باز شود.

با آرزوی موفقیت

mehrjonoob
June 19th, 2013, 23:56
با سلام

من این مشکل رو دارم

The connection to the server was reset while the page was loading.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or *****, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

اصلا **** کار نمیده مشکل از چیه ؟

mehrjonoob
July 5th, 2013, 12:04
سلام

کسی نمیدونه چرا **** من کار نمیده

همه چیز اوکیه و پورت هم 443

ولی در فایر فاکس قسمت یوزر نیم و پسورد نمیاد دیگه؟