توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بوت شدن
PENOIL
June 15th, 2013, 14:50
http://upcity.ir/images2/68109941541726138046.jpg
سلام دوستان
متاسفانه سرور لینوکس ما امروز یک دفعه با این ارور مواجه شد و با ریستارت مجدد همین پیغام میاد
مشکل از کجاست؟
ممنون میشم کمک کنید
PENOIL
June 15th, 2013, 15:00
ممنون میشم اگر نظر بدید
MF-BAN
June 16th, 2013, 02:18
بدترین حالت ششششششش واستون پیش امده کرنل هنگیده و فکر نکنم کسی بتونه کاری کنه دوباره همین سیستم ران شه
تغییر خاصی دادین کار خاصی کردین
؟
باید برید حالت ریکاوری و اطلاعاتتون رو بردارین اگر مایل باشید میتونم دراین زمینه کمکتون کنم برای برداشتن
اطلاعاتتتو ن ولی برای اینکه سرویس از این حالت در بیاد فکر نکن غیراز توسعه دهندگان هسته کسی کمکی ازش بر بیاد
که اینجا هم همش بچه هستن :)
Host-Fa.net
June 16th, 2013, 03:15
بله باید KVM بگید به دیتاسنتر بزنه به سرورتون ببینن چه مشکلی داره ;) میشه اطلاعات دقیق سرور و تعداد سایت و پروسس های روش رو بفرماید؟ در ضمن Cloud Linux هست یا Centos یا ...
PENOIL
June 16th, 2013, 21:08
بدترین حالت ششششششش واستون پیش امده کرنل هنگیده و فکر نکنم کسی بتونه کاری کنه دوباره همین سیستم ران شه
تغییر خاصی دادین کار خاصی کردین
؟
باید برید حالت ریکاوری و اطلاعاتتون رو بردارین اگر مایل باشید میتونم دراین زمینه کمکتون کنم برای برداشتن
اطلاعاتتتو ن ولی برای اینکه سرویس از این حالت در بیاد فکر نکن غیراز توسعه دهندگان هسته کسی کمکی ازش بر بیاد
که اینجا هم همش بچه هستن :)
ممنون از نظرتون
با خاموش روشن کردن وی پی اس مشکل برطرف شد
ولی هر چند وقت یکبار هنگ میکنه و همین ارور میاد
دارم سرور جدید نصب میکنم منتقلش کنم روی اون
PENOIL
June 16th, 2013, 21:10
بله باید KVM بگید به دیتاسنتر بزنه به سرورتون ببینن چه مشکلی داره ;) میشه اطلاعات دقیق سرور و تعداد سایت و پروسس های روش رو بفرماید؟ در ضمن Cloud Linux هست یا Centos یا ...
سرور مجازی هست
حدود ۵۰ تا سایت هست
۴گیگ رم مصرف میشه و زیر ۱گیگاهرتز سی پی یو