توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سرور بدون قطع شدن سایت
2m.kabir
June 14th, 2013, 15:14
با سلام و عرض ادب
دوستانی که زحمت می کشند جواب بنده را می دهند لطفا قدم به قدم و بصورت مبتدی توضیح بدن مثلا اگر دستورات ssh لازم هست خط به خط دستورات رو بگن.
بنده سرور مجازی با کلکسو دارم که کاملا هاردش پر شده. می خواهم همه فایلها و اطلاعات و دیتابیس ها و همه چیز را به سرور دیگری انتقال بدم.
چیزی که برام خیلی اهمیت داره این هست که لحظه ای سایتم قطع نشه یا اگر امکانش نیست بیشتر از چند دقیقه قطع نشه.
در توضیحات بفرمایید که دقیقا کی آی پی های دامنه ام را عوض کنم چون نمی خواهم سایتم لحظه ای قطع بشه.
نکته آخر اینکه سایتم به گونه ای هست که لحظه به لحظه فایل ها و اطلاعات جدید درش اضافه و کم میشه و مدام در حال تغییر هست آیا در حین انتقال باید سایت را قفل کنم یعنی اینکه دیگه تغییر اطلاعات و فایلها نباید توش صورت بگیره؟
باتشکر از دوستانی که واضح و روشن جواب بنده رو می دهند.
P30w.com
June 15th, 2013, 02:30
با سلام خدمت شما،
بصورت قدم به قدم نمی تونم راهنماییتون کنم اما در حدی خدمتتون عرض می کنم که راه
رو به کمک دوستان پیدا کنید.
از فایل های قدیمی در سرور قبلی نسخه پشتیبان کامل بگیرید و دسترسی ها رو به 777 اگر مقدور است تغییر بدید
و در پوشه ای قرار بدید که قابل دانلود باشد.
سپس از سرور اختصاصی یا مجازی جدید که حاوی سیستم عامل لینوکس از نسخه پشتیبان رو wget کنید و سپس از طریق
پنل مدیریت اونها رو ریستور کنید.
سوالی داشتید در حد توانم کمکتون خواهم کرد.
ارادت :53:
2m.kabir
June 15th, 2013, 08:48
با سلام خدمت شما،
بصورت قدم به قدم نمی تونم راهنماییتون کنم اما در حدی خدمتتون عرض می کنم که راه
رو به کمک دوستان پیدا کنید.
از فایل های قدیمی در سرور قبلی نسخه پشتیبان کامل بگیرید و دسترسی ها رو به 777 اگر مقدور است تغییر بدید
و در پوشه ای قرار بدید که قابل دانلود باشد.
سپس از سرور اختصاصی یا مجازی جدید که حاوی سیستم عامل لینوکس از نسخه پشتیبان رو wget کنید و سپس از طریق
پنل مدیریت اونها رو ریستور کنید.
سوالی داشتید در حد توانم کمکتون خواهم کرد.
وقتی هاردم لب به لب پر هست فایل بک آپ رو کجا جا بدم؟؟؟
باتشکر از راهنمایی تون
P30w.com
June 15th, 2013, 12:02
وقتی هاردم لب به لب پر هست فایل بک آپ رو کجا جا بدم؟؟؟
باتشکر از راهنمایی تون
با سلام خدمت شما،
اگر سرویس شما مجازی هست از طریق برنامه vCenter در مجازی ساز VMware می تونید استفاده کنید
اگر موارد دیگریست که بحث انتقال جداست.
اگر هم نمی تونید از برنامه فوق استفاده کنید از میزبان سرورتون چندی هارد تهیه کنید تا بتونید به سرور جدید منتقل کنید.
MF-BAN
June 16th, 2013, 03:20
میتونی کلاستر اینجاد کنی از این سرور قدیمی توی سرور جدید و بعدش دیگه تموم هست
روش هم کلی کار هست باید انجام بدی من نمیتونم برات همش رو توضیح بدم ولی سایتتت کلا اپ هست و دان نمیره
خواستی 50تومن میگگیرم انجام میدم برات
paarandserver
June 16th, 2013, 12:24
بهترین راه اینه که درخواست بدید هاردتون رو افزاییش بدن !
یا خود شرکت براتون بک آپ بگیره.
guerillamethod
June 16th, 2013, 14:07
سلام
بنده می تونم از طریق ssh فایل ها رو با سرعت بالایی انتقال بدم. نیاز به ftp , wget هم نیست.
اگر مایلید پ خ بفرستید
MF-BAN
June 16th, 2013, 21:38
باهر روشی غیراز کلاسترینگ سایتت دان میره!
این اقا هم گفته نمیخواد سایتتتش دان شه!!!