توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برگشت به نسخه های قبلی whmcs
sarvit
June 14th, 2013, 14:23
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
ما از وقتی whmcs به اخرین نسخه ارتقاع دادیم به مشکلهای عجیبی برخوردیم که قابل حل نیستن الان چطور میتونیم به نسخه قبل باز گردیم ؟
dibahost
June 14th, 2013, 14:37
به نظرم اگه فقط فایل ها رو با فیل های قدیمی جایگگزین کنید انجام پذیر باشه! در حال حاضر تنها نسخه نال که من بهاش کار کردم و بدون اشکال بوده نسخه5.1.3 بوده
sarvit
June 14th, 2013, 14:43
نال نیست
و وقتی این کارو میکنیم چون دیتابیس مال نسخه بالاتره ارور میده
dibahost
June 14th, 2013, 15:01
خوب میشه که از تیبیل های دیتابیس مثلا تیبل مشتریان بک آپ بگیرید نسخه مورد نظر رو نصب کنید و تیبل ها رو ایمپورت کنید
nimafire
June 14th, 2013, 15:05
ریسک زیادی این کار دارد باید تا نسخه رسمی جدید صبر کنید تا مشکلات ورژن 5 برطرف شود
sarvit
June 14th, 2013, 15:14
ریسک زیادی این کار دارد باید تا نسخه رسمی جدید صبر کنید تا مشکلات ورژن 5 برطرف شود
اخه مشکل عجیب هم اینه که توی این نسخه فاکتور سررسید ایجاد نمیشه بجز مشکل انتخاب مشتری ها
esh
June 14th, 2013, 15:15
دوست عزیز می توانید فایلهای sql موجود در پوشه نصب را ببینید و پایگاه داده را نسخه به نسخه به نسخه عقب تر (مورد نظر) برگردانید. در آخر فایلهای نسخه مورد نظر را جایگزین کنید.
sarvit
June 14th, 2013, 15:26
دوست عزیز می توانید فایلهای sql موجود در پوشه نصب را ببینید و پایگاه داده را نسخه به نسخه به نسخه عقب تر (مورد نظر) برگردانید. در آخر فایلهای نسخه مورد نظر را جایگزین کنید.
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
mahdiak
June 14th, 2013, 15:39
نسخه نال دارید یا اصلی؟
sarvit
June 14th, 2013, 15:49
بالا عرض کردم که نسخه اصلی هست ونسخه نال اخرین ورژن فکر بکنم نیست
mahdiak
June 14th, 2013, 15:52
بالا عرض کردم که نسخه اصلی هست ونسخه نال اخرین ورژن فکر بکنم نیست
بکاپ از قبل ندارید ریستور کنید؟
فقط table های مربوط به tikcet و order و client که اکثرا" در تمامی نسخه های ورژن 5 یکسان هستند از جدید به قدیم ایمپورت کنید.