ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید و راه اندازی یک مبتدی

sareion
June 14th, 2013, 13:15
سلام و خسته نباشید دوستان و اساتید
بنده ادمین یک سایت خبری :
وردپرسی - الکسا ایران زیر 5000 - جهان زیر 500000 - گوگل رنک 2 - بیشترین بازدید آنلاین تابحال 250 نفر دیده شده - فقط محتوا داریم و دانلود اصلا (شاید سالی ماهی یک فایل 5mb واسه دانلود).
اول کار رو با هاستینگ سرور پارس و الان هم در حال حاضر از هاستینگ یکی از ارگان ها وابسته استفاده میکنیم . برای اینکه هزینه های سایت از منابع شخصی تامین میشه و درآمدزا نیست.میخواستم ببینم پیشنهاد اساتید برای تامین هاستینگ اقتصادی و البته مناسب این سایت هاست پرترافیکه یا سرور مجازی ؟؟؟
بنده از سرور پارس استفاده کردم و به نظرم تو ایران تک هستن ولی خوب قیمت ها بالاست.میخواستم ببینم شما چه شرکتی رو پیشنهاد بدین ؟؟
حالا بخوایم یک سرور مجازی تهیه کنیم میشه یک انجمن هم کنار وردپرس اضافه کرد ؟؟ باز تاکیید میکنم محتوا داریم و دانلود نه.
بنده با cpanel-plesk-direct admin کار کردم . حالا اگه بخوام بیام رو vps چه چیزهایی رو باید در موردش اطلاعات داشته باشیم ؟؟
شبیه ساز ؟ یکی از دوستان گفتن باید سرور اختصاصی با منابع اختصاصی xen-citirix xen server تهیه کنی تا خوب جواب بده !!
تو این vps ها نقش رم چیه ؟ مثلا رم 128 یا 256 که قیمت مناسب دارن چطوری هستن !!
تشکر فراوان

esh
June 14th, 2013, 15:28
دوست عزیز وی پی اس گزینه بهتری است اما مسئولیت امنیت، تنظیمات، پشتیبانگیری و ... خودتان هستید. در وی پی اس شما مشکلی در تعداد سایت ندارید فقط باید وی پی اس توان پردازشی لازمه را داشته باشد.
اگر منظورتان از شبیه ساز نوع شبیه ساز برای وی اس تهیه شده توسط شما چه باشد بهتر است؟ بله هر چه اختصاصی تر باشد بهتر است.
در وی پی اس رم مثل رم کامپیوتر است هر جه بالاتر باشد معمولا بهتر است. اما پیشنهاد من بسته به نوع سیستم عامل و تعداد سایت مورد میزبانی رم را انتخاب کنید. من فکر نمی کنم 128 و 256 برای میزبانی سایت مناسب باشند چون اکثر سیستم عاملهای میزبانی حداقل خودشان 512 مگ می خواهند.

mahdiak
June 14th, 2013, 15:37
اگر مبتدی هستید اصلا" سراغ VPS نرید ؛
اگر VPS مطمئن رم 1 گیگابایت 25 - 30 هزار تومان باشد شما باید پنل نصب کنید (هزینه لایسنس از 5 دلار تا 20 دلار) کانفیگ هم باید انجام بدید مخصوصا" برای cms وردپرس که هماهنگی مناسبی داشته باشه ,
برای ماه اول حداقل باید 100.000 تومان هزینه کنید و تمدید حدود 40-60 هزار تومان پس بصرفه و راحت هست از جای مطمئن مثل همان ServerPars خودتان سرویس هاست اشتراکی پر بازدید تهیه کنید.

Maryat
June 14th, 2013, 15:48
سرور مجازی با رم 512 ماهانه بین 10 تا 15 هزار تومن برای شما میتونه مفید باشه ضمن اینکه اینجوری کار با سرورهای مجازی هم یاد میگیرید، اونجوری که دوستان گفتن سخت هم نیست...خوبی سرور مجازی اینه که مدیریت سرور تقریبا دست خودت و مجبور نیستی بخاطر هر کاری تیکت بزنی منتظر بمونی ....هر تعداد دامنه و میتونی روش ست کنی ... کلا دستت خیلی باز میشه...

P30w.com
June 14th, 2013, 16:25
با سلام،

سرو مجازی طبق دوستان برای شما مفید خواهد بود اما یک سرور خوب لازم داشته باشید که منابع بصورت

اشتراکی نباشه و پورت خوبی برای بارگزاری سریع وبسایت و داشت سخت افزار قوی برای تعداد بازدید های بالا

نمی تونید همچین سروری رو با قیمت 10-15 تومن بگیرید.

البته بنده منظورم نیست که نشه اما کیفیت کاملا متفاوت خواهد بود.

علاوه بر این موضوع، هزینه بصورت ماهیانه است و جمعا در سال ممکن است از یک هاست گرونتر برای شما دربیاد اما مدیریت

کامل دست شماست و نقل قول از دوست عزیز ، لازمه ارسال تیکت پی در پی برای حل مشکلات ندارید.

ارادت :53:

sareion
June 14th, 2013, 16:28
سرور مجازی با رم 512 ماهانه بین 10 تا 15 هزار تومن برای شما میتونه مفید باشه ضمن اینکه اینجوری کار با سرورهای مجازی هم یاد میگیرید، اونجوری که دوستان گفتن سخت هم نیست...خوبی سرور مجازی اینه که مدیریت سرور تقریبا دست خودت و مجبور نیستی بخاطر هر کاری تیکت بزنی منتظر بمونی ....هر تعداد دامنه و میتونی روش ست کنی ... کلا دستت خیلی باز میشه...

mahdiak (http://www.webhostingtalk.ir/member/1024/) اشاره کردن ماهانه 100-60-70 تومن ولی شما میگن 10 یا 15 تومن ؟؟ رم 512 جوابگو هست !!

mahdiak
June 14th, 2013, 16:31
mahdiak (http://www.webhostingtalk.ir/member/1024/) اشاره کردن ماهانه 100-60-70 تومن ولی شما میگن 10 یا 15 تومن ؟؟ رم 512 جوابگو هست !!

هزینه لایسنس هم باید در نظر بگیرید ,
هزینه کانفیگ هم همینطور ,
سرور پایدار و خوبی حتی با قیمت 20.000 تومان نمیتونید تهیه کنید.

sareion
June 14th, 2013, 16:34
اگر مبتدی هستید اصلا" سراغ VPS نرید ؛
اگر VPS مطمئن رم 1 گیگابایت 25 - 30 هزار تومان باشد شما باید پنل نصب کنید (هزینه لایسنس از 5 دلار تا 20 دلار) کانفیگ هم باید انجام بدید مخصوصا" برای cms وردپرس که هماهنگی مناسبی داشته باشه ,
برای ماه اول حداقل باید 100.000 تومان هزینه کنید و تمدید حدود 40-60 هزار تومان پس بصرفه و راحت هست از جای مطمئن مثل همان ServerPars خودتان سرویس هاست اشتراکی پر بازدید تهیه کنید.

سرور پارس قیمت هاش حدودا 2 برابر دیگر شرکت هاست - ماهی از من 40 تومن خواستن هاست پربازدید بدن فقط - سالی میشه حدود 500 تومن - من میخام اقتصادی تر در بیاد

mahdiak
June 14th, 2013, 16:40
سرور پارس قیمت هاش حدودا 2 برابر دیگر شرکت هاست - ماهی از من 40 تومن خواستن هاست پربازدید بدن فقط - سالی میشه حدود 500 تومن - من میخام اقتصادی تر در بیاد

یک سرور مجازی از جای مطمئن تهیه کنید , برای ماه اول هزینه کانفیگ بدید دیگه خیالتون راحت هست.
به عنوان مثل پنل دایرکت ادمین + کانفیگ هم به nginxweb بدید و یک سرور مجازی از ولت سرور یا نوین vps تهیه کنید.
قطعا" پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.
لایسنس دایرکت ادمین از 15.000 تومان هست تا 25.000 تومان که هیچ فرقی ندارند.