میخوام برای وب سایت های شخصی خودم یک سرور مجازی بگیرم. و از اونجایی که تجربه ای تو این زمینه ندارم میخواستم از دوستان مشورت بگیرم.
دوستان عزیزی که در زمینه سرور مجازی تجربه دارند ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که برای مدیریت وب سایت های شخصی روی سرور مجازی چه کنترل پنل رایگانی رو پیشنهاد میکنید ؟؟
هم از لحاظ امنیت و هم کارایی. چند وب سایت دارم که میخوام متمرکز روی یک سرور مجازی بیارمشون بالا.
ممنونم
Domain
June 13th, 2013, 19:40
Kloxo
nimafire
June 13th, 2013, 19:55
خوب اگر امنیت و ... برای شما مهم است از directadmin استفاده کنید رایگان نیست
اما اگر اهمیتی برای شما این موارد ندارد و و تنها رایگان بودن مهم است kloxo و webmin پنل های رایگان هستند
kaajhost
June 13th, 2013, 20:00
با سلام
اگر برای لینوکس می خواهید:
1- kloxo
2- webmin البته کار با این پنل برای کاربران عادی مشکل می باشد
3- zpanel
اگر برای ویندوز نیاز دارید :
1- websitepanel
2- zpanel
موفق باشید
hadi_am
June 13th, 2013, 21:09
در هر شرایطی بهتره از Direct Admin استفاده کنین
به خاطر اینکه ارزونه
کانفیگ راحتی داره
و دسترسی راحتی داره
کلوکسو به خاطر تنظیماتش اصلا توصیه نمیشه
وب مینم که واسه کاربران معمولی و غیر حرفه ای اصلا توصیه نمیشه
mahdiak
June 13th, 2013, 21:30
اگر از ویندوز استفاده میکنید cPanel Enkompass یا WebSitePanel یا zPanel استفاده کنید.
اگر لینوکس دارید از Kloxo یا Webmin استفاده کنید. (البته) دایرکت ادمین بدون نیاز به لایسنس هم موجود هست بدون Bug امنیتی فقط باید Apache و PHP و MySQL خودتون نصب کنید.
mehdi.gpr
June 14th, 2013, 01:00
با سلام
اگر برای لینوکس می خواهید:
1- kloxo
2- webmin البته کار با این پنل برای کاربران عادی مشکل می باشد
3- zpanel
اگر برای ویندوز نیاز دارید :
1- websitepanel
2- zpanel
موفق باشید
در هر شرایطی بهتره از Direct Admin استفاده کنین
به خاطر اینکه ارزونه
کانفیگ راحتی داره
و دسترسی راحتی داره
کلوکسو به خاطر تنظیماتش اصلا توصیه نمیشه
وب مینم که واسه کاربران معمولی و غیر حرفه ای اصلا توصیه نمیشه
سلام به دوستان
حقیقتش من روی Local هم kloxo نصب کردم و هم webmin احساس من از چند روزی که با این دو کار کردم این بود که webmin از لحاظ user freindly بودنش و همینطور simple بودنش بهتر از kloxo به نظر میومد.
حالا نمیدونم باز نظر دوستان چی هست ؟؟
mehdi.gpr
June 14th, 2013, 01:02
اگر از ویندوز استفاده میکنید cPanel Enkompass یا WebSitePanel یا zPanel استفاده کنید.
اگر لینوکس دارید از Kloxo یا Webmin استفاده کنید. (البته) دایرکت ادمین بدون نیاز به لایسنس هم موجود هست بدون Bug امنیتی فقط باید Apache و PHP و MySQL خودتون نصب کنید.
دوست عزیز در این رابطه بیشتر توضیح بدید .چطور می تونم از دایرکت ادمین بدون لایسنس و بدون مشکل قانونی استفاده کنم ؟
مشکلی با نصب دستی PHP و Apache و MySQL ندارم . قبلا نصب کردم و بدون پنل هم با این 3 تا سایت بالا آوردم. ( روی سرور مجازی لینوکس )
مرسی
wdo
June 14th, 2013, 01:22
سراغ این رایگان های به جز Kloxo نرید ، اعصابتون واقعا خورد میشه! >:)
Ehsan lashkari
June 14th, 2013, 01:25
سلام
پنل فقط کلکسو از دایرکت ادمین هم بهتر سریع تره
کلکسو صرفا به خاط رایگان بودن بد نام شده و یکسری مشکلاتی که 3-4 سال پیش داشته، نه الان ! اگر کلکسو هم چند دلاری هزینه می گرفت همه کاربران ایرانی با سر می رفتن دنبال کلکسو!
الان بنده برای چندین کاربر نصب و تنظیم کردم بدون هیچ مشکلی -
تنها ایرادی که میشه به کلکسو گرفت اینه که امکاناتش زیاده و کاربران تازه وارد یه خورده سردرگم میشن که
که نشون میده کاملا حرفه ای و فول آپشن هست
Shayanzez
June 14th, 2013, 01:28
چطوري دايركت ادمين بدون لايسنس؟ مگه ميشه؟!
قزوین هاست
June 14th, 2013, 01:29
Kloxo
hassan5099
June 14th, 2013, 04:10
چطوري دايركت ادمين بدون لايسنس؟ مگه ميشه؟!
سلام میشه ولی امنیت نداره
اصلا توصیه نمیشه نصب کنید
سراغ این رایگان های به جز Kloxo نرید ، اعصابتون واقعا خورد میشه! >:)
سلام
پنل فقط کلکسو از دایرکت ادمین هم بهتر سریع تره
کلکسو صرفا به خاط رایگان بودن بد نام شده و یکسری مشکلاتی که 3-4 سال پیش داشته، نه الان ! اگر کلکسو هم چند دلاری هزینه می گرفت همه کاربران ایرانی با سر می رفتن دنبال کلکسو!
الان بنده برای چندین کاربر نصب و تنظیم کردم بدون هیچ مشکلی -
تنها ایرادی که میشه به کلکسو گرفت اینه که امکاناتش زیاده و کاربران تازه وارد یه خورده سردرگم میشن که
که نشون میده کاملا حرفه ای و فول آپشن هست
دوستان حقیقتش من هم webmin نصب کردم و هم kloxo . انصافا برای کانفیگ kloxo نمیدونستم باید چیکار کنم !!! خیلی اذیت شدم.
دوستان عزیز لطفا دلایل بیشتری برای برتری kloxo بفرمایید . چرا kloxo از webmin بهتره ؟؟
عزیزانی که با هر دو پنل تجربه کار کردن داشتن لطفا نظر بدن .
مرسی
mr_saeed
June 15th, 2013, 10:00
کلوکسو به نظر من از سی پنل و دایرکت ادمین هم بهتره . واقعا چیز خوبیه . فقط چون رایگان هستش بد نام شده .
laser1
June 19th, 2013, 22:50
کلوکسو به نظر من از سی پنل و دایرکت ادمین هم بهتره . واقعا چیز خوبیه . فقط چون رایگان هستش بد نام شده .
دوستای که با کلوکسو سر و کله نزدند باگ هاش رو هم پیدا نکردند ، من تاحالا روی 10 تا vps کلوکسو نصب کردم تو همشون چند تا مشکل خنده دار دیدم :
شما روی خود دامین نمیتونی رکورد بزنی ، مثلا میخوای روی mydomain.com یه txt record بزنی : بعد از این که زدی روی این دامین ادد میشه : mydomain.com.mydomain.com
در واقع دامینتون رو سابدومین در نظر میگیره
هر وقت هم شما رفتی 50 تا ایمیل با هاش فرستادی ، 1 ماه تو صف Qmail گیر کرد بیا بگو کنترل پنل خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در این حد مسخره دیگه ندیده بودم qmail ایمیل ها میره تو صفش ساعتی یکی میاد بیرون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
laser1
June 19th, 2013, 22:52
واقعا که فیل و فنجون و با هم مقایسه میکنی!!!
تاحالا با whm و whmcs کار نکردی بفهمی سیپنل چه غولیه!
nginxweb
June 19th, 2013, 23:01
ترکیب virtualmin+webmin حرفه ای ترین کنترل پنل می باشد که هم رایگان هستش هم امکانات فوق الاعده زیادی داره که حنی پنلهایی مثل سی پنل نیز از بابت امکانات نمیتونن باهاش رقابت داشته باشند . از طرفی همان کانفیگ پیش فرضش نیز از امنیت مناسبی روی وب سرور و تنظیمات php برخوردار می باشد
kamkar
June 19th, 2013, 23:37
ترکیب virtualmin+webmin حرفه ای ترین کنترل پنل می باشد که هم رایگان هستش هم امکانات فوق الاعده زیادی داره که حنی پنلهایی مثل سی پنل نیز از بابت امکانات نمیتونن باهاش رقابت داشته باشند . از طرفی همان کانفیگ پیش فرضش نیز از امنیت مناسبی روی وب سرور و تنظیمات php برخوردار می باشد
بی نهایت پیشرفته است. از لحاظ امکانات، سی پنل هم به گردش نمیرسه، اما فوق العاده پیچیده است. تا یک هفته گیج بودم توش :D
وب مین کنترل پنل برای راه اندازی سایت نیست. مدیریت تمام اجزای سروره، با نصب virtualmin امکانات راه اندازی سایت مثل وب سرور و مدیریت دامین و ... بهش اضافه میشه.
در این حد حرفه ایه که تمام امکانات دایرکت ادمین یه ماژوله :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
mojtaba.ghadri
June 20th, 2013, 00:04
واسه استفاده شخصی در درجه اول virtualmin پیشنهاد میشه! کار باهاش سخته ولی واقعا امکانات بی نظیری داره.
اما واسه راحتی کار kloxo پیشنهاد میشه , یه سری مشکلات داره که با تنظیم درست فایل php.ini تمامی مشکلاتش حل میشه به راحتی !! اون وقت کار باهاش شیرین و دلچسبه
اگه خواستید واستون کانفیگ هر کدام از این پنل ها رو کامل انجام میدم. ( با هزینه پایین ) پ.خ کنید
البته کنترل پنل های رایگان دیگه ای هم وجود دارند مثل echo و ... که هر کدام مشکلات و محدودیت های خاص خودشو دارند.
paarandserver
June 20th, 2013, 01:15
توی کنترل پنل های رایگان فقط به دنبال klxo باشید
من فقط درحد مصارف شخصی یک سایت تست کردم
ولی قطعاً مشکلاتی داره که دوستان بهش اشاره کردن اما برای مصارف شخصی مطمئناً پاسخگو هست ...
laser1
June 20th, 2013, 21:08
دوستان من Webmin نصب کردم ، ماژول هاي مورد نيازش رو هم نصبيدم ، و دامين براش ادد کردم (create virtual serِver) دامين هم ادد شده نيم سرورش رو هم درست کانفيگ کردم ، نيم سرور رو هم روي دامين ادد کردم ، از سايت mxtoolbox تست کردم براي دامين مشکلي نيست و نيم سرور ها روي دامين ادد شده ، ولي DNS Fucntions هيچ کدوم کار نميده ، رکورد ها هيچ کدم کار نميده ، ليست رکورد هاي پيشفرض هم همه هست
در واقع هاست تبديل به يک DNS نشده به نظرتون کجا مشکل هست؟
laser1
June 20th, 2013, 22:08
دوستان من Webmin نصب کردم ، ماژول هاي مورد نيازش رو هم نصبيدم ، و دامين براش ادد کردم (create virtual serِver) دامين هم ادد شده نيم سرورش رو هم درست کانفيگ کردم ، نيم سرور رو هم روي دامين ادد کردم ، از سايت mxtoolbox تست کردم براي دامين مشکلي نيست و نيم سرور ها روي دامين ادد شده ، ولي DNS Fucntions هيچ کدوم کار نميده ، رکورد ها هيچ کدم کار نميده ، ليست رکورد هاي پيشفرض هم همه هست
در واقع هاست تبديل به يک DNS نشده به نظرتون کجا مشکل هست؟
دوستان از طریق خود webmin یوزر هارو انتخاب میکنم و ایمیل هم میفرستم سالمه و به مقصد میرسه
ولی با smtp اکانت نمیشه بفرستم
چه مرگشه به نظرتون؟؟؟