توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ویروس
mahdik
February 24th, 2010, 10:28
سلام خسته نباشید دوستان عزیز
آقا وقتی یکی از سایتهای یوزرم رو باز میکنم پیام ویروسی بودن سایت رو میده با کسپر
viruses: HEUR:Trojan-Downloader.Script.Generic
قبلا هم چنین مشکلی واسم پیش اومده بود میشه راهی پیشنهاد کنید که هم مشکل این کاربر رفع بشه هم دیگه مشکل ویروسی شدن رو نداشته باشم یه آنتی ویروسی چیزی ..
کنترل پنل دایرکت ادمین و سیستم عامل CentOS 64
ممنون میشم کمکی کنید.
sshiran
February 24th, 2010, 12:43
به نظر من دو حالت داره یا سیستم شخصی که اسکریپت رو آپلود کرده ویروسی هست و ویروس خودشون جا داده توی سورس .
دوم اینکه سرور ویروسی شده و از طریق اون فایل ها ناقل ویروس شدن.
روش اول که راه حل ساده ای داره کل فایل های یوزر رو بررسی کنید و راه حل دوم فکر میکنم ویروسی هست که قبلا تو تاپیک های مختلف روش بحث شده .
mahdik
February 24th, 2010, 15:49
ممنون
آیا آنتی ویروسی هست که رو سرور لینوکس ران کنم و دیگه چنین مشکلی واسه کاربربم پیش نیاد ؟
مثل پلسک که کسپر داره ، آیا منم میتونم واسه دایرکت ادمین بگیرم ؟
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
ممنون
آیا آنتی ویروسی هست که رو سرور لینوکس ران کنم و دیگه چنین مشکلی واسه کاربربم پیش نیاد ؟
مثل پلسک که کسپر داره ، آیا منم میتونم واسه دایرکت ادمین بگیرم ؟
Arashdn
February 24th, 2010, 16:51
لینوکس ویروس نداره
اگه بره ویروس هایی میخواهید که مال ویندوز هست و بره خود سرور هیچ اشکالی نداره میتونید clamav نصب کنید که البته شل ها و یه سری موارد دیگه رو هم از بین میبره
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------