ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از دسترس خارج شدن whmcs

serviceportal
June 13th, 2013, 09:14
با سلام خدمت شما دوست عزیز

میلاد اقا امام حسین و آقا قمر بنی هاشیم و اقا حضرت سجاد علیه السلام را بهتون تبریک میگم

دوستان من یک قالب whmcs عوض کردم چند ساعت بعد که اومدم با هربار وارد شدن در whmcs سرور به شدت افت سرعت پیدا میکرد و همچنین کل سایت از دسترس خارج میشد به مسئول پشتیبانی تیکت زدم ایشون این جواب ها رو به من دادن ممنون میشوم که من رو راهنمایی کنید باید چیکار کنم

تیکت من : سلام
ممنون میشوم که من رو از بلوکه خارج کنید
Your connection to this server has been blocked in this server's firewall

پاسخ :با سلام و احترام

دوست عزیز علت بلاک شدن ip شما mod_security است و بدین معناست که بخشی از کدهای php شما به سرور دسترسی دارند

بنده آی پی شما را باز کردم ولی باید توجه جدی داشته باشید که اگر مشکل را در کدهای php خود حل نکنید این مشکل باز هم پیش می آید پس لطفا در این جهت سریعا اقدام بفرمایید

تیکت دوم من :
باز بلوک شدم مشخص نیست از کجا این مشکل داره ناشی میشه؟

پاسخ دوم : با سلام و احترام

بنده موقتا آی پی شما را باز کردم و هشدار دادم مشکل را که در کدهای php شماست برطرف کنید

ممکن است از اسکریپت بدون license استفاده کرده باشید و یا اسکریپت مورد استفاده خود را به روز نکرده باشید اگر چنین است لطفا هر چه زودتر در این راستا اقدام فرمایید تا مشکل رفع گردد

تیکت سوم من : به ثانیه نکشیده بلوک میشوم
نمیتوانید بفهمید از کدوم اسکریپ هست؟

پاسخ آخر :با سلام و احترام

این مسئله ممکن است بدلیل باگ در سیستم مدیریت محتوای شما اتفاق افتاده باشد و باید با ارایه دهنده آن در میان بگذارید

باید چیکار کنم؟

666regab
June 13th, 2013, 14:18
لینک ساییتون رو هم بزارید ؟

TaryanaGroup
June 13th, 2013, 14:22
سلام
دوست عزیز سرورهایی که در خارج ایران هستند دارای قانون کپی رایت می باشند و ممکنه به خاطر استفاده از Whmcs نال شده بلوک کنن.

پارس وی پی اس
June 13th, 2013, 14:26
ببخشید شاید به نظرتون بی ربط باشه
فضای هارد هاستینگتون پر نشده؟

serviceportal
June 13th, 2013, 17:35
سلام و ممنون از جواب هایی که به این تاپیک دادید
اما با صحبت با پشتیبان هاستینگ
که گفتند : mod_security بخش امنیتی است که اسکریپت های شما را را بررسی می کند در صورت تمایل می توانیم آن را با مسئولیت شما غیر فعال کنیم تا بتوانید به سایت خود دسترسی داشته باشید

منم گفتم غیر فعال کنید که سایت الان به خوبی داره استفاده میشه بدون هیچ مشکلی
اما یک سوال دارم آیا غیر فعال بودن این مشکل ساز نیست؟

Ehsan lashkari
June 13th, 2013, 17:57
سلام
مطمئنا مشکل ساز خواهد بود - شما با این کار درواقع صورت مسئله رو پاک کردید مشکل سرجاشه

اعلام کردین که قالب عوض کردید که احتمالا مشکل همون جاست

در صورت تمایل فایل رو قرار بدین یا برای دوستان کد نویس ارسال کنید تا بررسی کنند

با تشکر
موفق باشید