PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه ی بک آپ گیری

nimait70
June 12th, 2013, 22:07
سلام به همگی دوستان
واقعیتش من یه سرور دارم که سیستم عاملش CENTOS 6 هست و حدود 6 ترابایت فایل در پوشه ی /home/ خودش وجود داره...بهترین راه برای بک آپ گیری از فایل های موجود در هارد های این سرور چیه؟
میخوام بهترین راه رو بدونم که آسیبی به فایل های فعلی من نزنه و همچنین بشه خیلی راحت اونو برگردوند. حجمش هم فشرده بشه، چون میخوام یه سرور ارزان با هارد مناسب برای ذخیره ی فایل ها هم بگیرم...
و همچنین لطفا راهنماییم کنید که چه سروری با چه مشخصاتی و از کجا بگیرم که هم کارمو راه بندازه و هم هزینش مینیمم بشه؟
یه سوال دیگه ای هم داشتم به طور تخمینی من برای این مقدار فایل(6 ترابایت فیلم و سریال) نیاز به چه مقدار هارد برای سرور بک آپ دارم؟
بسیار ممنونم

Metalik
June 13th, 2013, 07:56
سلام
برای این حجم بهتره از خود دیتاسنتر برای بک آپ گیری استفاده کنید. اون ها حتما راه حل هایی برای این موضوع دارند.
چون فرض کنید اگر بخواهید آن ها را با ftp ارسال کنید حتی در حالت فشرده نیاز به 4ترابایت پهنای باند دارید و زمان دارید.

nimait70
June 13th, 2013, 09:08
سلام
برای این حجم بهتره از خود دیتاسنتر برای بک آپ گیری استفاده کنید. اون ها حتما راه حل هایی برای این موضوع دارند.
چون فرض کنید اگر بخواهید آن ها را با ftp ارسال کنید حتی در حالت فشرده نیاز به 4ترابایت پهنای باند دارید و زمان دارید.

دیتا سنتری که من ازش سرور دارم هتزنره...شما از سیاست هاشون خبر دارید؟ میدونید چنین کاری انجام میدن یا خیر؟
فایل هام فیلم و سریاله و شامل قانون کپی رایت میشن مشکلی برام پیش نمیاد؟