PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی دیتاسنتر برای خرید سرور اختصاصی جهت استفاده شخصی

Cyrus.The.Great
June 12th, 2013, 20:26
سلام دوستان. روز بخیر

من میخوام یک سرور اختصاصی برای مصرف شخصی تهیه کنم. حدودا 6 تا دامین روش هست. همچنین از Redstation سرور داشتیم. ولی گیر دادن که ایمیل زیاد ارسال میکنید. به همین دلیل میل سرور رو بستند و دیگه نمیشه میل ارسال کرد. همچنین یه سری مسائل دیگه مثل کندی سرعت پیش اومده بود که اون هم باعث شد به فکر انتقال بیافتیم.

الان باید سرور دیگه ای انتخاب کنیم. با توجه به اینکه استفاده ما شخصی هست و فروش نیست، همچنین پینهای باند نامحدودی نیاز داریم و کیفیت و آپ تایم و پشتیبانی هم مهم هست و همچنین به تعداد ایمیل گیر ندن شما یه چیزی پیشنهاد میکنید؟ تاکید بر روی کیفیت و آپ تایم داریم که سرور همیشه در دسترس باشه. همچنین قرار هست مجازی سازی جهت سایر استفاده ها انجام بشه. بنابراین مجازی سازی نیاز هست.

من تعداد زیادی از تاپیکها رو خوندم ولی اکثر دوستان برای فروش میخواستن یا ارسال ایمیل براشون مهم نبود. فعلا خودم به این نتیجه ها رسیدم:

YesUp Canada و Hetzner Germany و LeaseWeb Germany .

همچنین موقعیت سرور مهم نیست. یعنی هرجایی شد فرقی نداره.

ekrami
June 12th, 2013, 20:47
سلام
چقدر منابع لازم دارین؟

ParsNetwork
June 12th, 2013, 21:55
از Worldstream هلند می تونم براتون تهیه کنم تحویل نهایتا 12 ساعته مشکلی هم نخواهید داشت

Cyrus.The.Great
June 12th, 2013, 22:09
سلام
چقدر منابع لازم دارین؟

سلام.

هارد در کل 10گیگ برای ما بس است، فعلا حدودا یک گیگ استفاده شده ولی آینده بیشتر نیاز هست. پهنای باند ترجیحا بالا باشه که مشکلی نباشه ولی بطور معمول مصرف ما بیشتر از 2 و یا 3 tb نمیشه. میزان رم هم نمیدونم، سری پیش 8گیگ بود. cpu رو هم نمیدونم. در کل سروری میخوایم که کند نباشه مثل redstation نشه !

Cyrus.The.Great
June 12th, 2013, 22:12
از Worldstream هلند می تونم براتون تهیه کنم تحویل نهایتا 12 ساعته مشکلی هم نخواهید داشت

سلام.

شما یه منابعی پیشنهاد میکنید؟ آیا هلند پینگ مناسبی نسبت به ایران دارد؟

ParsNetwork
June 12th, 2013, 22:14
برای کار شما فقط دیتاسنترهای هلندی رو پیشنهاد می کنم چینی هم که پینگ مناسبی ندارند
هلند پینگ مناسبی به ایران میده

Cyrus.The.Great
June 12th, 2013, 22:17
برای کار شما فقط دیتاسنترهای هلندی رو پیشنهاد می کنم چینی هم که پینگ مناسبی ندارند
هلند پینگ مناسبی به ایران میده

منابع پیشنهادی خودتون رو هم لطف میکنید بگید؟ سپاس

guerillamethod
June 13th, 2013, 13:20
بهترین پینگ اروپا به ایرن از اسرائیل و رومانی است.
اگر دقیقا بفرمایید چه منابعی لازم دارید، می شه اطلاعات بیشتری در اختیارتون گذاشت.

Cyrus.The.Great
June 13th, 2013, 13:24
بهترین پینگ اروپا به ایرن از اسرائیل و رومانی است.
اگر دقیقا بفرمایید چه منابعی لازم دارید، می شه اطلاعات بیشتری در اختیارتون گذاشت.

سلام. رم 16 گیگ. پهنای باند نامحدود. امکان مجازی سازی باشه. به ارسال ایمیل گیر ندن. پینگ خوبی داشته باشه. سرور کند نباشه. یعنی در آینده سرعت لود سایت ها پایین نیاد.

Ehsan lashkari
June 13th, 2013, 17:51
سلام. رم 16 گیگ. پهنای باند نامحدود. امکان مجازی سازی باشه. به ارسال ایمیل گیر ندن. پینگ خوبی داشته باشه. سرور کند نباشه. یعنی در آینده سرعت لود سایت ها پایین نیاد.

با سلام
این دو گزینه مناسب برای شما
پینگ رو تست کنید

Core i3-2100 3.1GHz (2xCores, HT) 4GB DDR3 (max 16GB) 2x500GB SATA2, RAID 0/1

پورت 100 مگ واقعی با سرعت 11.5 مگابایت بر ثانیه تست شده نا محدود به معنای واقعی کلمه

آی پی به تعداد لازم ( هر وقت هر چند تا لازم داشتید سفارش میدین) الزامی به خرید بسته ای آی پی نیست
60 یورو

Intel Xeon E3-1230 3.2GHz (4xCores), 8GB DDR3, 2x500GB SATA

پورت 100 مگ واقعی با سرعت 11.5 مگابایت بر ثانیه تست شده نا محدود به معنای واقعی کلمه

آی پی به تعداد لازم ( هر وقت هر چند تا لازم داشتید سفارش میدین) الزامی به خرید بسته ای آی پی نیست
85 یورو

سرور ها وارز نیستند , ولی تا زمانی که کسی مستقیما راپورت ندهد مشکلی نخواهد بود!

در صورت تمایل پ خ کنید

kambizmabdi
June 13th, 2013, 19:09
دوست عزیز
سلام
اگه ارسال زیاد ایمیل براتون خیلی مهم هست اصلا سمت هتزنر نرید چون تجربه شخصی دارم فوقالعاده نسبت به اسپم گیر میدن.ولی وارز بسیار خوبی هست.این دو تا را با هم اشتباه نگیرین.اگه ارسال زیاد ایمیل دارین
فقط هلند رو پیشنهاد میکنم
با تشکر

Domain
June 13th, 2013, 19:38
برای ارسال ایمیل دیتاسنتر WorldStream برای ما در سال گذشته تجربه خوبی بود.

wdo
June 13th, 2013, 21:29
سرور ex4 هتزنر رو میتونم خدمتتون بدم!
یدونه او وی اچ SP16 آماده تحویل هست
بیشتر هتزنر پیشنهاد میشه ;-)
ولی شبکه اگر مهمه براتون OVH
با من در تماس باشید تا بیشتر راهنمایی کنم!
09126127429

mahdiak
June 13th, 2013, 21:32
با سلام
پینگ رو تست کنید

Core i3-2100 3.1GHz (2xCores, HT) 4GB DDR3 (max 16GB) 2x500GB SATA2, RAID 0/1

60 یورو

Intel Xeon E3-1230 3.2GHz (4xCores), 8GB DDR3, 2x500GB SATA

85 یورو

سرور ها وارز نیستند , ولی تا زمانی که کسی مستقیما راپورت ندهد مشکلی نخواهد بود!

در صورت تمایل پ خ کنید

سرور ex4 هتزنر رو میتونم خدمتتون بدم!
یدونه او وی اچ SP16 آماده تحویل هست
بیشتر هتزنر پیشنهاد میشه ;-)
ولی شبکه اگر مهمه براتون OVH
با من در تماس باشید تا بیشتر راهنمایی کنم!
09126127429

داخل بخش آموزشی؟

hassan5099
June 14th, 2013, 04:06
سلام دوستان. روز بخیر

من میخوام یک سرور اختصاصی برای مصرف شخصی تهیه کنم. حدودا 6 تا دامین روش هست. همچنین از Redstation سرور داشتیم. ولی گیر دادن که ایمیل زیاد ارسال میکنید. به همین دلیل میل سرور رو بستند و دیگه نمیشه میل ارسال کرد. همچنین یه سری مسائل دیگه مثل کندی سرعت پیش اومده بود که اون هم باعث شد به فکر انتقال بیافتیم.

الان باید سرور دیگه ای انتخاب کنیم. با توجه به اینکه استفاده ما شخصی هست و فروش نیست، همچنین پینهای باند نامحدودی نیاز داریم و کیفیت و آپ تایم و پشتیبانی هم مهم هست و همچنین به تعداد ایمیل گیر ندن شما یه چیزی پیشنهاد میکنید؟ تاکید بر روی کیفیت و آپ تایم داریم که سرور همیشه در دسترس باشه. همچنین قرار هست مجازی سازی جهت سایر استفاده ها انجام بشه. بنابراین مجازی سازی نیاز هست.

من تعداد زیادی از تاپیکها رو خوندم ولی اکثر دوستان برای فروش میخواستن یا ارسال ایمیل براشون مهم نبود. فعلا خودم به این نتیجه ها رسیدم:

YesUp Canada و Hetzner Germany و LeaseWeb Germany .

همچنین موقعیت سرور مهم نیست. یعنی هرجایی شد فرقی نداره.
من از هتزنر دارم خیلی هم راضی هستم
اگه هزینه می کنید وسرور قوی تری می خواهید لیزوب گزینه خوبیه

shamimi
June 14th, 2013, 09:29
شما را می توانید به caro.net‌راهنمایی کنیم سپس برای خرید می توانیم کمک کنیم و بدون محدودیت دراختیار شما قرار دهیم
ایران هاستینگ\برترین ارائه کننده هاست ـ سرور های مجازی ـ اختصاصی ـ دامین (http://www.irhost.org)
IRHOST | Managed server solutions & beyond (http://www.irhost.info)
موفق باشید

ParsNetwork
June 17th, 2013, 22:14
شما می تونید وارد سایت دیتاسنتر بشید و سرور رو انتخاب کنید اعلام کنید عزیزان براتون خریداری کنند
Worldstream Internet Services (http://worldstream.nl)

pourya74
June 18th, 2013, 00:31
لیزوب ( لوکیشن هلند ) پیشنهاد میشه برای این کاری که مد نظر دارید :-b

liveserver
June 21st, 2013, 16:20
با سلام
پینگ رو تست کنید
.....سرور ها وارز نیستند , ولی تا زمانی که کسی مستقیما راپورت ندهد مشکلی نخواهد بود!

در صورت تمایل پ خ کنید
بخش اموزشی دادن افر ممنوع است عزیز.

شما به نظر بنده از هلند سرویس تهیه کنی بسیار مناسب است.

Cyrus.The.Great
June 21st, 2013, 16:39
سپاس دوستان.

فعلا به این نتیجه رسیدیم از لیزوب تهیه کنیم. از پلان های 100tb با cpu xeon .

100 TB Server Series - LeaseWeb (http://www.leaseweb.com/en/dedicated-servers/100-tb-servers)

Cyrus.The.Great
June 21st, 2013, 16:42
با توجه به شرایطی که دوستان فرمودند دیدم لیزوب از همه گرونتر هست. ولی خوب کیفیت بهتری نسبت به همه داره. فعلا ترجیح دادم از لیزوب تهیه کنم. برای من کیفیت بهتر از کمیت هست. موقعیت هم از هلند انتخاب کردم.

Cyrus.The.Great
June 21st, 2013, 16:47
دوست عزیز
سلام
اگه ارسال زیاد ایمیل براتون خیلی مهم هست اصلا سمت هتزنر نرید چون تجربه شخصی دارم فوقالعاده نسبت به اسپم گیر میدن.ولی وارز بسیار خوبی هست.این دو تا را با هم اشتباه نگیرین.اگه ارسال زیاد ایمیل دارین
فقط هلند رو پیشنهاد میکنم
با تشکر

سلام. اتفاقا کاملا درست فرمودید. یکی از دوستان از میهن وب هاست سرویس داشت، هر روز هاستش رو میبستن. میگفت ایمیل زیاد ارسال میکنی. کلا انگاری هتزنر نسبت به ارسال زیاد ایمیل حساس هست.! بهترین انتخاب برای اونهایی که ایمیل زیاد ارسال دارن، همونطور که فرمودید هلند هست. دیتاسنترهای woldsteam و یا leaseweb.

ParsNetwork
June 21st, 2013, 18:18
لیزوب حرف نداره پس خرید خوبی داشتید
موفق باشید

Cyrus.The.Great
June 21st, 2013, 18:32
لیزوب حرف نداره پس خرید خوبی داشتید
موفق باشید

سپاس. فقط یک نکنته برای دوستانی که میخوان از لیزوب تهیه کنن. بنده متوجه شدم که برای دریافت 5 آیپی بیشتر یک فرمی میدن به اسم RIPE Form باید پر بشه. هرچند بنده نیاز به آیپی بیشتر فعلا ندارم ولی دوست دارم بدونم چی هست.

از دوستان کسی میدونه این فرم چطور هست؟ نمونه ش رو میشه جایی دید؟ چه اطلاعاتی میخوان؟

Cyrus.The.Great
June 21st, 2013, 18:39
من از پشتیبان پرسیدم ولی اینطور که من فهمیدم گفتش که تهیه آیپی سخته و شما واجد شرایط نمیشید! این هم عکس زیر و گفته های پشتیبان:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f34/13908-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C-snap_2013-06-21_18h35m21s_001_-jpg

Ehsan lashkari
June 21st, 2013, 19:07
سلام

متاسفانه چون آی پی های ورژن 4 رو به اتمام هستش بسیاری از دیتا سنتر ها سخت گیری هایی تو این زمینه دارند

مثل محدود کردن آی پی های قابل ارائه ، یا گرون کردن آی پی ها یا دیر تحویل دادن آی پی ها..!

ولی کیفیت و امنیت دیفالت لیزوب مثال زدنیه

در صورت نیاز به خرید مستقیم در خدمت هستیم.

با تشکر
موفق باشید.