ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت پشتیبانی آنلاین - اپن سورس

M-Soltani.ir
February 24th, 2010, 01:49
سلام
کسی اسکریپت مناسب برای ساپورت آنلاین هاستینگ ( اپن سورس باشه ) چیزی سراغ داره؟
نول بده :68:

TukaNet
February 24th, 2010, 03:20
open source live help support - Google Search (http://www.google.com/search?q=open+source+live+help+support&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a)

در ضمن livezilla که خیلی از بچه ها استفاده می کنند کلا اوپن سورس هستش که توی لیت هم اومده ...

M-Soltani.ir
February 24th, 2010, 03:30
open source live help support - Google Search (http://www.google.com/search?q=open+source+live+help+support&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a)

در ضمن livezilla که خیلی از بچه ها استفاده می کنند کلا اوپن سورس هستش که توی لیت هم اومده ...
سرچ کردم ، فارسی + اپن سورس 8-|
و کسایی که استفاده کردند بهترین رو پیشنهاد بدند
livezilla رو با http://www.phplivesupport.com/ اشتباه گرفتم
ممنون , پس رایگانه دیگه :دی

sam_pontiac
February 24th, 2010, 03:49
سلام
livezilla تو نسخه قبلیش یه باگ داشت که 2-3 تا سایت هاستینگ رو من میشناسم که از طریق این مشکل ، مشکلااااتی براشون پیش اومده ، ولی تو نسخه جدیدش ، اینطور که دیدم اکثر مشکلاتش فیکس شده.
از اسکریپت Live Person استفاده کنید خیلی بهتر هست و امن و سریعتر هم هست ، قابلیت waiting هم برای کاربران دیگه داره حتی !

---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:49 AM ----------

سلام
livezilla تو نسخه قبلیش یه باگ داشت که 2-3 تا سایت هاستینگ رو من میشناسم که از طریق این مشکل ، مشکلااااتی براشون پیش اومده ، ولی تو نسخه جدیدش ، اینطور که دیدم اکثر مشکلاتش فیکس شده.
از اسکریپت Live Person استفاده کنید خیلی بهتر هست و امن و سریعتر هم هست ، قابلیت waiting هم برای کاربران دیگه داره حتی !

next
February 24th, 2010, 14:26
livezilla

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------

trellis desk هم بد نيست من ازش استفاده كردم راضيم
ولي باز لايوزيلا بهتره . . .

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

سلام

---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:49 AM ----------

سلام

لطفا لينك دانلود براي Live Person بزاريد . . .

M-Soltani.ir
February 24th, 2010, 21:36
این اسکریپت livezilla امکان بن کردن یک کاربر رو داره؟

bijans
February 25th, 2010, 01:23
من جز LiveZilla از Crafty Syntax Live Help هم استفاده کردم که اپن سورس هست و کاملاً میشه همه چیش رو فارسی و جابجا کرد.

baghebahar
February 25th, 2010, 01:29
این اسکریپت livezilla امکان بن کردن یک کاربر رو داره؟

شخصی که در حال گفتگو هستید را میتونید فیلتر کنید طبق زمان بندی که خود شما خواهید گذاشت

Woshka
February 25th, 2010, 16:09
ورژن جدید برام مشکل داشت