توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت پشتیبانی آنلاین - اپن سورس
M-Soltani.ir
February 24th, 2010, 01:49
سلام
کسی اسکریپت مناسب برای ساپورت آنلاین هاستینگ ( اپن سورس باشه ) چیزی سراغ داره؟
نول بده :68:
TukaNet
February 24th, 2010, 03:20
open source live help support - Google Search (http://www.google.com/search?q=open+source+live+help+support&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a)
در ضمن livezilla که خیلی از بچه ها استفاده می کنند کلا اوپن سورس هستش که توی لیت هم اومده ...
M-Soltani.ir
February 24th, 2010, 03:30
open source live help support - Google Search (http://www.google.com/search?q=open+source+live+help+support&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a)
در ضمن livezilla که خیلی از بچه ها استفاده می کنند کلا اوپن سورس هستش که توی لیت هم اومده ...
سرچ کردم ، فارسی + اپن سورس 8-|
و کسایی که استفاده کردند بهترین رو پیشنهاد بدند
livezilla رو با http://www.phplivesupport.com/ اشتباه گرفتم
ممنون , پس رایگانه دیگه :دی
sam_pontiac
February 24th, 2010, 03:49
سلام
livezilla تو نسخه قبلیش یه باگ داشت که 2-3 تا سایت هاستینگ رو من میشناسم که از طریق این مشکل ، مشکلااااتی براشون پیش اومده ، ولی تو نسخه جدیدش ، اینطور که دیدم اکثر مشکلاتش فیکس شده.
از اسکریپت Live Person استفاده کنید خیلی بهتر هست و امن و سریعتر هم هست ، قابلیت waiting هم برای کاربران دیگه داره حتی !
---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:49 AM ----------
سلام
livezilla تو نسخه قبلیش یه باگ داشت که 2-3 تا سایت هاستینگ رو من میشناسم که از طریق این مشکل ، مشکلااااتی براشون پیش اومده ، ولی تو نسخه جدیدش ، اینطور که دیدم اکثر مشکلاتش فیکس شده.
از اسکریپت Live Person استفاده کنید خیلی بهتر هست و امن و سریعتر هم هست ، قابلیت waiting هم برای کاربران دیگه داره حتی !
next
February 24th, 2010, 14:26
livezilla
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
trellis desk هم بد نيست من ازش استفاده كردم راضيم
ولي باز لايوزيلا بهتره . . .
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
سلام
---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:49 AM ----------
سلام
لطفا لينك دانلود براي Live Person بزاريد . . .
M-Soltani.ir
February 24th, 2010, 21:36
این اسکریپت livezilla امکان بن کردن یک کاربر رو داره؟
bijans
February 25th, 2010, 01:23
من جز LiveZilla از Crafty Syntax Live Help هم استفاده کردم که اپن سورس هست و کاملاً میشه همه چیش رو فارسی و جابجا کرد.
baghebahar
February 25th, 2010, 01:29
این اسکریپت livezilla امکان بن کردن یک کاربر رو داره؟
شخصی که در حال گفتگو هستید را میتونید فیلتر کنید طبق زمان بندی که خود شما خواهید گذاشت