ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایتها با بعضی isp ها بالا نمیان

lkmew
February 24th, 2010, 01:19
جدیدا یکی دو ماهی میشه که سایتهای روی سرور از بعضی شهرها و با بعضی isp ها بالا نمیاد.
البته انتقال سروری در کار نبوده که مشکل از dns ها باشه.
بنظر شما مشکل از چی می تونه باشه و راه حلش چیه؟

AmirHosein
February 24th, 2010, 01:43
والا من پرسیدم میگن cache ISP هست

AfraWeb.net
February 24th, 2010, 01:50
سایت ها رو بزار تو فروم یا private بفرست بهت میگم مشکل چی هست . ربطی به ای اس پی نداره معمولا بعد از 24 تا 72 ساعت ای پی ها ست میشن .

lkmew
February 24th, 2010, 02:07
والا من پرسیدم میگن cache ISP هست

. ربطی به ای اس پی نداره معمولا بعد از 24 تا 72 ساعت ای پی ها ست میشن .

دوستان من که خدمتتون عرض کردم نه IP عوض شده نه سرور عوض شده و نه سایتها منتقل شده اند.
این سایتها بیش از یکساله رو همین سرور و با همین IP ها هستند پس در نتیجه نه cache ISP می تونه باشه نه از ست شدن IP ها. درسته؟

M-Soltani.ir
February 24th, 2010, 02:09
دوستان من که خدمتتون عرض کردم نه IP عوض شده نه سرور عوض شده و نه سایتها منتقل شده اند.
این سایتها بیش از یکساله رو همین سرور و با همین IP ها هستند پس در نتیجه نه cache ISP می تونه باشه نه از ست شدن IP ها. درسته؟
درسته

TukaNet
February 24th, 2010, 03:23
می تونی اون بعضی شهر ها و ips ها رو نام ببری ؟
اطلاعات تکمیلی بده که کمک کنیم ....

bestboy999
February 24th, 2010, 03:28
من آماتور تر از این حرفام که بخوام نظر بدم ولی فکر می کنم به دلیل کش نکردن آی اس پی هاست.
اونم روی دی ان اس ها چون چند بار سایت خودم همین طور بالا نمیومد ولی بعدش خوب شد.

سایت یکی از دوستام هم ترافیک الکساش داشت نزدیک و نزدیک تر میشد.
به 40000 که رسید یهو متوقف شد و فردا و پس فرداش به 100 هزار رسید.

TukaNet
February 24th, 2010, 10:27
فکر می کنم به دلیل کش نکردن آی اس پی هاست

کش بکنن شاید یه مشکلی باشه ولی اولین بار هست که می بینم عکس این قضیه روکسی میگه ...

shafiei7
February 24th, 2010, 17:49
سلام
آیا سایتی که دی ان اس اختصاصی روش تعریف کردید روی همین سرور قرار داره؟ اگر قرار نداره باید آ رکورد برای دی ان اس اختصاصی ایجاد کنید. اگر قرار داره چک کنید ببینید آ رکورد ایجاد شده یا نه در کل باید دی ان اس شما پینگ بده اگر نده مشکل داره و این مشکل خودش رو این طوری نشون میده که گاهی اوقات به صورت رندوم سایتها باز نمیشن و گاهی اوقات باز میشن

HugeServer
February 24th, 2010, 18:39
با سایت intodns.com چک کنید

lkmew
February 24th, 2010, 20:31
با سایت intodns.com چک کنید

hugeserver جان ممنون. آنالیز جالبی میده این سایت.
برا من همه موارد رو یا آبی زد یا سبز فقط یه مورد رو قرمز زده بود و جلوش اینو نوشته بود:

Recursive Queries = I could use the nameservers listed below to performe recursive queries. It may be that I am wrong but the chances of that are low. You should not have nameservers that allow recursive queries as this will allow almost anyone to use your nameservers and can cause problems. Problem record(s) are:

چند مورد را هم زرد زده بود:

Different subnets= WARNING: Not all of your nameservers are in different subnets

Different autonomous systems= WARNING: Single point of failure

SOA EXPIRE= Your SOA EXPIRE number is: 3600000. That is NOT OK

منظورش چیه دقیقا؟

lkmew
February 25th, 2010, 21:16
hugeserver جان ممنون. آنالیز جالبی میده این سایت.
برا من همه موارد رو یا آبی زد یا سبز فقط یه مورد رو قرمز زده بود و جلوش اینو نوشته بود:

recursive queries = i could use the nameservers listed below to performe recursive queries. It may be that i am wrong but the chances of that are low. You should not have nameservers that allow recursive queries as this will allow almost anyone to use your nameservers and can cause problems. Problem record(s) are:

چند مورد را هم زرد زده بود:

different subnets= warning: Not all of your nameservers are in different subnets

different autonomous systems= warning: Single point of failure

soa expire= your soa expire number is: 3600000. That is not ok

منظورش چیه دقیقا؟

کسی نیست تو این مورد راهنمایی کنه ؟

iranwebwork
February 26th, 2010, 19:07
من مشكل دوستمون كه از بعضي شهر ها بالا مياد و از بعضي ها نه احتمال ميدم

1- عدم replicae شدن درست dns server داخلي اون ISP هست
2- نداشتن routing درست
3- احتمال فيلترينگ IP ها (‌حالا اگر آمريكا باشه احتمالا گاها از جانب ديتاسنر صورت بگيره )‌!
در ضمن فكر كنم اگر سايت با پ*رو*كسي باز يشه يا شهر هاي ديگه مشكلي از DNS سرور هاستينگ نيست

rojit
February 27th, 2010, 00:06
سلام
جایی که سایت بالا نمیاد بگید که یک trace بگیرن ببینید از چه مرحله ای مشکل شروع میشه،

در ضمن A رکورد رو واسه DNS های اختصاصی چک کنید،
اگر فایر وال دارید تنظیماتش رو چک کنید

خلاصه باید یه troubleshoot اساسی انجام بدید

Talahost.Com
February 27th, 2010, 16:33
شما فایروال نصب کردید؟
آی پی های بلوک شده ی فایروال رو ببین (هم موقتی و هم دائمی)