ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دریافت لایسنس DirectAdmin

zigma4000
June 10th, 2013, 14:55
سلام ، من لایسنس DirectAdmin رو به صورت ماهانه از شرکت ایرانی تهیه کردم. بعد از نزدیک 10 ساعت هنوز نمیتونم با CID و LID که برام فرستادن ، لایسنس رو بگیرم و با این پیغام رو به رو میشم . من شنیده بودم نهایتاً در یکه ساعت فعال میشه

پیغام : You are not authorized to download the license with that client id and license id (and/or ip). Please email sales@directadmin.com

ra3ou1
June 10th, 2013, 14:57
تیکت زدین به شرکت مربوطه ؟

جوابی دادند ؟

zigma4000
June 10th, 2013, 15:00
تیکت زدین به شرکت مربوطه ؟

جوابی دادند ؟

بله در جواب گفتند که خود DirectAdmin باید فعال کنه . و کاری نمیتوند انجام بدن

RoobinaServer
June 10th, 2013, 15:07
سلام ، من لایسنس DirectAdmin رو به صورت ماهانه از شرکت ایرانی تهیه کردم. بعد از نزدیک 10 ساعت هنوز نمیتونم با CID و LID که برام فرستادن ، لایسنس رو بگیرم و با این پیغام رو به رو میشم . من شنیده بودم نهایتاً در یکه ساعت فعال میشه

پیغام : You are not authorized to download the license with that client id and license id (and/or ip). Please email sales@directadmin.com

اشتباه شنیدید عزیز فعال کننده لایسنس مارک هست که هر موقع ایمیل را چک بکنه و سرش خلوت باشه فعال میکنه براتون.

معمولا 1 دقیقه تا 72 ساعت کاری طول میکشد. امروز هم که کلا تعطیل هست اما تعطیلاتم شده مارک بیاد پای میل و فعال بکنه. انشالله اوکی میشه فقط باید صبر کنید.

(البته اگر لایسنستون مشکل نداشته باشه طبق گفته شرکتی که خریدید باید صبر کنید)

یا حق

zigma4000
June 10th, 2013, 15:22
اشتباه شنیدید عزیز فعال کننده لایسنس مارک هست که هر موقع ایمیل را چک بکنه و سرش خلوت باشه فعال میکنه براتون.

معمولا 1 دقیقه تا 72 ساعت کاری طول میکشد. امروز هم که کلا تعطیل هست اما تعطیلاتم شده مارک بیاد پای میل و فعال بکنه. انشالله اوکی میشه فقط باید صبر کنید.

(البته اگر لایسنستون مشکل نداشته باشه طبق گفته شرکتی که خریدید باید صبر کنید)

یا حق

ممنون ، اما امروز اولین روز کاری هفتست، پس باید باشن .

kaajhost
June 10th, 2013, 16:10
با سلام
دایرکت ادمین 24 ساعت طول میکشد تا تایید کند

ارادتمند