PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش ارسال ایمیل از طریق php ویندوز 2003

new_chater
June 10th, 2013, 14:02
با سلام

من php رو روی ویندوز نصب کردم بخوبی اجراء میکنه فایل های php رو و همینطور ایمیل سرور رو هم راه اندازی کردم و با Outlook هم ایمیل میفرستم.

اما میخوام با فرم php ایمیل ارسال کنم نمیشه از دوستان اگر کسی اطلاعاتی راجع به سرور ویندوز 2003 و راه اندازی کامل php روی سرور رو داره لطفا کمک کنید.

ضمنا همون فایل php رو وقتی روی هاست cpanel میزارم بخوبی ایمیل ارسال میکنه بطور یقین بخاطر برقرار بودن ایمیل هاست هستش

با تشکر فراوان

guerillamethod
June 13th, 2013, 13:27
خوب دوست من بسنگی داره شما با چه تابعی بخواهید این ارسال رو انجام بدهید.
در ثانی، شما باید smtp سرور رو هم نصب کنید.

new_chater
June 13th, 2013, 13:41
با تشکر از پاسخ شما

عرض کردم که smtp رو راه انداختم اما فقط با outlook میتونم ایمیل ارسال کنم

آیا این smtp سروری که شما میفرمایید با این اقدام فرق میکنه ؟

soheil.zare2006
August 29th, 2013, 01:52
سلام
برای اینکار ابتدا Wamp Server نصب کنید ( WampServer رو مثال میزنم چون خودم برای اینکار تست کردم و وارد هستم :دی )
روی آیکون Wamp کلیک کنید و به قسمت PHP سپس به php extensions برید و تیک php_smtp و php_imap رو بزنید تا سرویسش فعال بشه
حالا WampServer رو ریست کنید و استفاده کنید

پیشنهاد من به شما WampServer 2.0c هست, کمی قدیمی هست اما سرعت و پایداریش حرف نداره از اینجا میتونی این نسخه رو دانلود کنی : WampServer2.0c.exe (http://www.mediafire.com/download/tlo544gxeq4x5xd/WampServer2.0c.exe)