توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تیکت
dibahost
June 10th, 2013, 11:20
سلام دوستان !
من Whmcsام رو از یک سرور به سروری دیگه ای منتقل کردم با همون دامنه و تمام تشکیلاتش:d حالا مشکل اینه که یک سری ایرادات داره! مثلا اینکه وقتی کسی تیکت میزنه تو پنل مدیریتی میاد که یک تیکت هست اما تو قسمت تیکت ها هیچی نیست! ممکنه که whmcsهنوز با آی پی سرور قبلی در ارتباط باشه و جزییات رو اونجا بفرسته؟ لطفا کمک!
P30w.com
June 10th, 2013, 12:08
سلام خدمت شما،
این مشکلات بعد از انتقال معمولا برای نسخه های ن*ل بوجود میاد.
معمولا هم برای انتقال کامل دامنه میبایست بین 1 - 24 ساعت صبر کنید.
از دامنه تون پینگ بگیرید ببینید آیپی سرور جدیدتون رو پینگ میده یا قبلی؟
به علاوه موضوع فوق، نسخه های پشتیبان بصورت کامل ریستور شدند؟
ارادتمند :53:
dibahost
June 10th, 2013, 12:25
عزیز ادد کردم تو یاهو شما رو! مشکل از دامنه نیست من از طریق فول بک آپ رستور نکردم فایل هامو زیپ کردم و منتقل کردم و از دیتابیس هم یک بک گرفتم که از طریقphp,yadminریستور کردم! لطفا کمک کنید منتظرم!
TaryanaGroup
June 10th, 2013, 12:48
سلام.
ممکنه ای پی شما در دیتابیس ذخیره شده باشه. شما تیبل های دیتابیس چک کنید. شایدم به صورت کامل ایمپورت نشده باشه. می تونید یکبار پاک کنید و تیبل های مهم ایمپورت کنید.
P30w.com
June 10th, 2013, 13:02
عزیز ادد کردم تو یاهو شما رو! مشکل از دامنه نیست من از طریق فول بک آپ رستور نکردم فایل هامو زیپ کردم و منتقل کردم و از دیتابیس هم یک بک گرفتم که از طریقphp,yadminریستور کردم! لطفا کمک کنید منتظرم!
تایید کردم !