ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در vmware!!

pasargad
June 10th, 2013, 01:07
با سلام و درود بیکران
سرور تازه ای رو در OVH از دیتاسنتر کاناداییش خریداری کردم و روی سرور ESXI نصب است. الان که دارم سرور ایجاد میکنم لینوکسی و یک سنتوس نسخه 6.4 و 64 بیتی نصب میکنم بعد از نصب از داخل کنسول به وی پی اس وصل میشه و همه چیز اوکی است وقتی با پاتی میخواهم وصل بشم شناسه رو میگیره که root است ولی برای پسورد میگه access denied !!
هر کاری کردم مشکل برطرف نشد. روش نصبم مثل قبل که در دیتاسنتر دیگری بودم هست و هیچ مشکلی ندارم.
داخل مسیر /etc/ssh/sshd_config هم رفتم و permitrootlogin yes رو پشتش # برداشتم , allow... نیست که جلوش بزنم all و حتی deny هم نداره.
خلاصه که هر چیزی که به ذهنم میرسید و از دوستانی که میدونستم ممکنه بدونند کمک گرفتم نشد که نشد.
خیلی ها گفتن اصلاً همچین مشکلی رو تا به حال ندیدن و اولین باره میشنوند.
ممنون خواهم بود که پاسخ بدید.

guerillamethod
June 10th, 2013, 01:22
PasswordAuthentication yes

این رو هم چک کنید. اگر نشد، اثر انگشت SSH رو دستی نصب کنید و بدون پسورد لاگین شید.

MagicVps.Com
June 10th, 2013, 02:02
با سلام و درود بیکران
سرور تازه ای رو در OVH از دیتاسنتر کاناداییش خریداری کردم و روی سرور ESXI نصب است. الان که دارم سرور ایجاد میکنم لینوکسی و یک سنتوس نسخه 6.4 و 64 بیتی نصب میکنم بعد از نصب از داخل کنسول به وی پی اس وصل میشه و همه چیز اوکی است وقتی با پاتی میخواهم وصل بشم شناسه رو میگیره که root است ولی برای پسورد میگه access denied !!
هر کاری کردم مشکل برطرف نشد. روش نصبم مثل قبل که در دیتاسنتر دیگری بودم هست و هیچ مشکلی ندارم.
داخل مسیر /etc/ssh/sshd_config هم رفتم و permitrootlogin yes رو پشتش # برداشتم , allow... نیست که جلوش بزنم all و حتی deny هم نداره.
خلاصه که هر چیزی که به ذهنم میرسید و از دوستانی که میدونستم ممکنه بدونند کمک گرفتم نشد که نشد.
خیلی ها گفتن اصلاً همچین مشکلی رو تا به حال ندیدن و اولین باره میشنوند.
ممنون خواهم بود که پاسخ بدید.

دوست عزیز توی این دیتا سنتر بجز موادر فوق باید یکسری موادر دیگر انجام بدین که سرورتون پینگ دار بشه و بشه با پیوتی بهش وصل شد

اگر منظورتون اینه که قبلا از لوکیشن اروپاش سرور داشتید و طبق همون تنظیمات انجام میدن که هیچی پس

pasargad
June 10th, 2013, 10:20
با سلام و درود بیکران

PasswordAuthentication yes
این رو هم چک کنید. اگر نشد، اثر انگشت SSH رو دستی نصب کنید و بدون پسورد لاگین شید.

انجام دادم اینم نشده. اما اون اثر انگشت SSH رو انجام ندادم. چشم انجام میدم و خبر میکنم.

دوست عزیز توی این دیتا سنتر بجز موادر فوق باید یکسری موادر دیگر انجام بدین که سرورتون پینگ دار بشه و بشه با پیوتی بهش وصل شد
اگر منظورتون اینه که قبلا از لوکیشن اروپاش سرور داشتید و طبق همون تنظیمات انجام میدن که هیچی پس

سرور تنظیماتش اوکیه و پینگ میده که تونستم به Putty وصل بشم, مشکل قبول نکردن رمزه.

Milad-H
June 10th, 2013, 11:17
یک بار پسورد روت را تغییر بدین مجدد تست کنید
اگر نشد یک بار پسورد را از کنسول با استفاده از یوزر single مجدد ست کنید

pasargad
June 10th, 2013, 13:01
یک بار پسورد روت را تغییر بدین مجدد تست کنید
اگر نشد یک بار پسورد را از کنسول با استفاده از یوزر single مجدد ست کنید

متشکر از پاسختون. ولی باز هم نشد.
تنظیماتی هم که خود دیتاسنتر اعلام کرده بود اعمال شد باز هم حل نشد.
واقعاً دیگه نمیدونم باید چی کار کرد.

pasargad
June 12th, 2013, 23:30
مشکل بنده همچنان پا برجاست
جالبه که روی سرور سه عدد آی پی داره که رایگانه و همه اشان بدون اینکه به وی پی اس وصل باشن پینگ میدن.
اما پکی که خریدم پینگ نمیده.