سلام دوستان ميخواستم يك سايت حرفه اي با سيستم whmcs راه اندازي نمايم .
دوستاني كه ميتونن به ما كمك نمايند لطفا مبلغ و نمونه كارهايشان را قرار بدهند.
مدت اجراي كار:
راه اندازي سايت (نصب يا آپديت اين سيستم نهايتا 2 روزه مي خواهيم طراحي قالب رو هم نهايتا يك هفته اي
sarwhost
June 9th, 2013, 16:17
نصب و راه اندازی کامل 80 تومان قالب هم بستگی به صلیقه شما داره
yanj
June 9th, 2013, 16:23
گرون تر از ايشون هم هست؟
TaryanaGroup
June 9th, 2013, 16:25
نصب و کانفیگ 20هزار تومان. قالب هم جداست.
sarwhost
June 9th, 2013, 16:29
گرون تر از ايشون هم هست؟
انشالله یک مقدار با کانفینگهای ارزون که کار کردین میفهمین گرونتر از ما در امده خیلی خیلی گرونتر
vahab00
June 9th, 2013, 17:18
سلام و عرض ادب
یکی از قالب های سایت وهاب آنلاین رو انتخاب کنید به همراه نصب قالب و whmcs براتون انجام میدم
ابته هزینه نصب و کانفیگ و تنطیمات امنیتی 10 هزار تومان میشه
یعنی قالب های موجود در سایت + 10 تومن نصب و....
وهاب آنلاين | طراح قالب های وردپرس , whmcs و HTML (http://www.vahabonline.ir)
در صوورت تمایل در خدمتم
dibahost
June 9th, 2013, 17:24
سلام عزیز میتونیم براتون یک قالب Html طراحی کنیم به Whmcsلینک کنیم
و راه اندازی WHMCS همه اینا باهم براتون با 60تومان انجام میشه!اگه هم نصب و راه اندازی WHMCsرو فقط بخواین با10هزارتومان!
ToooPDL
June 9th, 2013, 17:55
سلام
دوستان عزیزی که نصب و کانفیگ و تنظیمات امنیتی و... رو با 10 تومن 20 تومن انجام میدن، فکر وقتی که میزارن رو نمیکنن ؟! فکر پهنای باندی که برای این کار مصرف میشه رو نمیکنن ؟!
یا واقعا یه دستگاه یا روبات خودکار ساختن که یه دکمه میزنی اینکارا همش انجام میشه. یا دارن ضرر میکنن خودشون خبر ندارن . از این 2 حالت خارج نیست
vahab00
June 9th, 2013, 19:48
سلام
دوستان عزیزی که نصب و کانفیگ و تنظیمات امنیتی و... رو با 10 تومن 20 تومن انجام میدن، فکر وقتی که میزارن رو نمیکنن ؟! فکر پهنای باندی که برای این کار مصرف میشه رو نمیکنن ؟!
یا واقعا یه دستگاه یا روبات خودکار ساختن که یه دکمه میزنی اینکارا همش انجام میشه. یا دارن ضرر میکنن خودشون خبر ندارن . از این 2 حالت خارج نیست
سلام استاد
حق با شماست . اما من خودمو مثال میزنم
برای آپلود از سرور مجازی استفاده میکنم و کل وقتم شاید 10 دقیقه برای نصب و کانفیگ کامل بگیره و اصلا زمان خاصی نیست و هزینمو دریافت میکنم
ضرر و زیان هرکس رو خود طرف انتخاب میکنه و یه چیز دیگه هم هست
اینکه همیشه به جیبتون فکر نکنید
من برای خودم وجدانم بیشتر از پول ارزش داره و همیشه سعی میکنم هرگز بیشتر از مزدم نگیرم
بنظرتون هزینه بالای 20 هزار تومان برای آپلود ی فایل و نصب و کانفیگ وجدانن درست هست ؟
یا حق
nimafire
June 9th, 2013, 19:52
جناب vahab00 (http://www.webhostingtalk.ir/member/18227/) در زمینه طراحی قالب فعال هستند نمونه کار های بسیار زیبایی دارند.
psfa
June 9th, 2013, 19:54
سلام استاد
برای آپلود از سرور مجازی استفاده میکنم و کل وقتم شاید 10 دقیقه برای نصب و کانفیگ کامل بگیره و اصلا زمان خاصی نیست و هزینمو دریافت میکنم
من برای خودم وجدانم بیشتر از پول ارزش داره و همیشه سعی میکنم هرگز بیشتر از مزدم نگیرم
بنظرتون هزینه بالای 20 هزار تومان برای آپلود ی فایل و نصب و کانفیگ وجدانن درست هست ؟
یا حق
وهاب تایید میشه
بدین به ایشون
ToooPDL
June 9th, 2013, 21:31
سلام استاد
یا حق
سلام آقا وهاب . خوبی ؟
اول اینکه من شاگرد هم نیستم. چه برسه به استاد !
دوم اینکه من واقعا بدون منظور گفتم
به شما هم خورد دیگه کاریش نمیشه کرد :دی
ولی ببینید
2 نکته هست
1- هزینه کانفیگ معمولا دیگه از 40 تومن پائینتر نمیاد . دقت کنید کانفیگ رو میگم ، نه نصب و راه اندازی ! نصب رو قصابی سرکوچه هم بلده !!
کانفیگ تا جایی که ما میدونیم ( به غیر از فارس سازی و قالب ایمیل و.. ) شامل تمامی تنظیمات امنیتی ، وارد کردن محصولات ، تنظیم واحدهای پولی ، درگاه های پرداخت ، دپارتمان های پشتیبانی ، افزودن سرورها ، افزودن رجیسترارها و چندین و چند مورد دیگه که الان به ذهنم نمیرسه بگم .
2- کسانی که حتی هزار تا تک تومنی هم زیرِ قیمت معقول و قیمتی که عرف هست، حاضر به انجام کاری هستند عملا دارند بازار رو خراب میکنن ! این اسمش بی وجدانی هستش ( نسبت به همکاران ) نه اینکه آدم حقش رو از مشتری بگیره !
شما هم که میگی از vps آپلود میکنم . خب همون وی پی اس هم هزینه داره ! ( فکر کنم شما با آقامجید کار میکنی . ولی کلا میگم )
TaryanaGroup
June 9th, 2013, 21:39
خوب دوست عزیر قیمت بالای 40 تومان هم واقعا قیمت بالایی هست. اگر ما بگیم 40 هزار بقیه دوستان می گن 20 الی 10 هزار. قاعدتا میرن سمت اونی که قیمت کمتری پیشنهاد می ده. در صورتی که ماهم کانفیگ حرفه ای انجام می دیم نه یک نصب ساده و خالی. مشکل اساسی که اتفاقا بحث زیادی دربارش در این انجمن شده بحث قیمت هاست که ثابت نیست و هرکسی سعی داره قیمت پایینتری بگه که مشتری جذب کنه. حالا تکلیف اونهایی که کانفیگ معمولی با کانفیگ حرفه ای انجام می دن روشن نیست. البته همه شما استادین و قصد بی احترامی به کسی ندارم.
vahab00
June 9th, 2013, 22:39
سلام آقا وهاب . خوبی ؟
اول اینکه من شاگرد هم نیستم. چه برسه به استاد !
دوم اینکه من واقعا بدون منظور گفتم
به شما هم خورد دیگه کاریش نمیشه کرد :دی
ولی ببینید
2 نکته هست
1- هزینه کانفیگ معمولا دیگه از 40 تومن پائینتر نمیاد . دقت کنید کانفیگ رو میگم ، نه نصب و راه اندازی ! نصب رو قصابی سرکوچه هم بلده !!
کانفیگ تا جایی که ما میدونیم ( به غیر از فارس سازی و قالب ایمیل و.. ) شامل تمامی تنظیمات امنیتی ، وارد کردن محصولات ، تنظیم واحدهای پولی ، درگاه های پرداخت ، دپارتمان های پشتیبانی ، افزودن سرورها ، افزودن رجیسترارها و چندین و چند مورد دیگه که الان به ذهنم نمیرسه بگم .
2- کسانی که حتی هزار تا تک تومنی هم زیرِ قیمت معقول و قیمتی که عرف هست، حاضر به انجام کاری هستند عملا دارند بازار رو خراب میکنن ! این اسمش بی وجدانی هستش ( نسبت به همکاران ) نه اینکه آدم حقش رو از مشتری بگیره !
شما هم که میگی از vps آپلود میکنم . خب همون وی پی اس هم هزینه داره ! ( فکر کنم شما با آقامجید کار میکنی . ولی کلا میگم )
ببینید بحث کانفیگ برمیگرده به چندین مورد
این مواردی که شما گفتی بله گرفتن این قیمت بسیار معقول هست و من انجام نمیدم
اما معمولا نصب و کانفیگ شمال موارد زیر هست
1.نصب whmcs
2.تنظیمات امنیتی
سایر موارد برمیگرده به تنظیمات اضافه که باید براشون قیمت جدا داده بشه
تنظیم واحد های پولی ، فارسی ساز ایمیل ، فارسی ساز ادمین و... به کانفیگ برنمیگرده و این موارد رو کلا میشه به تنظیمات عمومی whmcs نسبت داد
من هم قیمتم برای موارد بالا بوده
حالا گاهی هم فارسی ساز ادمین نصب میکنم برای کاربر اما موارد دیگه رو انجام نمیدم
به هر حال اگه حرف بدی زدم معذرت میخوام
خیر من با مجید کار نمیکنم . مجید جان از دوستان خیلی صمیمی من هستند که واقعا من و مجید نداریم . این تقریبا ثابت شده . برای هم کار نکردیم و یه چیز جالب اینکه تمامی اطلاعات سایت ها و... مون مشترک هست و هر دو دسترسی های یکسانی تو تمام سایت هاو... داریم
بازم اگه حرف بدی زدم معذرت میخوام
یا حق
hostarya
June 9th, 2013, 22:54
کار وهاب جان تایید میشه:53: :113:
ToooPDL
June 10th, 2013, 13:48
خوب دوست عزیر قیمت بالای 40 تومان هم واقعا قیمت بالایی هست. اگر ما بگیم 40 هزار بقیه دوستان می گن 20 الی 10 هزار. قاعدتا میرن سمت اونی که قیمت کمتری پیشنهاد می ده. در صورتی که ماهم کانفیگ حرفه ای انجام می دیم نه یک نصب ساده و خالی. مشکل اساسی که اتفاقا بحث زیادی دربارش در این انجمن شده بحث قیمت هاست که ثابت نیست و هرکسی سعی داره قیمت پایینتری بگه که مشتری جذب کنه. حالا تکلیف اونهایی که کانفیگ معمولی با کانفیگ حرفه ای انجام می دن روشن نیست. البته همه شما استادین و قصد بی احترامی به کسی ندارم.
مشکل دقیقا همینه !
ببینید بحث کانفیگ برمیگرده به چندین مورد
این مواردی که شما گفتی بله گرفتن این قیمت بسیار معقول هست و من انجام نمیدم
اما معمولا نصب و کانفیگ شمال موارد زیر هست
1.نصب whmcs
2.تنظیمات امنیتی
سایر موارد برمیگرده به تنظیمات اضافه که باید براشون قیمت جدا داده بشه
تنظیم واحد های پولی ، فارسی ساز ایمیل ، فارسی ساز ادمین و... به کانفیگ برنمیگرده و این موارد رو کلا میشه به تنظیمات عمومی whmcs نسبت داد
من هم قیمتم برای موارد بالا بوده
حالا گاهی هم فارسی ساز ادمین نصب میکنم برای کاربر اما موارد دیگه رو انجام نمیدم
به هر حال اگه حرف بدی زدم معذرت میخوام
خیر من با مجید کار نمیکنم . مجید جان از دوستان خیلی صمیمی من هستند که واقعا من و مجید نداریم . این تقریبا ثابت شده . برای هم کار نکردیم و یه چیز جالب اینکه تمامی اطلاعات سایت ها و... مون مشترک هست و هر دو دسترسی های یکسانی تو تمام سایت هاو... داریم
بازم اگه حرف بدی زدم معذرت میخوام
یا حق
البته تنظیمات امنیتی هم خودش شامل چند مورد جداگانه میشه .
ولی فقط این 2 مورد همین حدودا بیشتر نیس .
منظور منم همین بود
mh1376
June 10th, 2013, 13:51
الان whmcs دیگه چرت شده من یه ادیت شده درست کردم کلا قسمت ثبت نام و تیکت رو عوض کردم و جاهای دیگه کسی نمیفهمه whmcs هست مثل همون که که رد ریسلر کرد
ra3ou1
June 10th, 2013, 14:02
سلام
برای شما انجام میدیم
برای دریافت دمو های کاری ایمیلتون رو برای بنده ارسال کنید