من می خوام سرور برای بازی آنلاین کانتر استریک بسازم و الان دقیقا یاد گرفتم که چجوری بسازم اما پینگ فوق العاده بدی داره !! چیکار کنم ؟ چه سروری برای اینکار مناسبه ؟(در ضمن من این کار رو روی یه سرور قوی از آمریکا انجام دادم )
یه سوال دیگه :
می تونم توی یه سرور مجازی چندتا سرور بازی بسازم ؟؟
P30w.com
June 9th, 2013, 13:56
با سلام خدمت شما،
پینگ فوق العاده بد برای اینکه شما از سرور های خارج دارید استفاده می کنید
و اکثر سرور های گیمینگ ایران معمولا در خود کشور میزانی می شوند.
خود بنده در راستای خدمات گیمینگ خصوصا کانتر استریک فعالیت داشتم و اطلاعات جامعی از قبیل راه های مقابله با باگ ها و... دارم
که سوالی بود در خدمتم.
فعال کردن سرور کانتر استریک بر روی سرور مجازی بسته به منابعی که دارید متغیر است،
برای مثال :
رم: 1 گیگابایت
پردازنده: 2 هسته ای
هارد: مهم نیست ( حداقل 15 گیگابایت )
دیتاسنتر: حتما ایرانی باشه
می توان حدودا بین 1-6 سرور بدون مشکل لگ و لوس و چوک فعال کرد
البته زمانی که پلیر وارد سرور میشه و فعالیت داره fps سرور متغیر میشه و بر روی سی پی یو تاثیر مستقیم داره
که اگر سی پی یو قوی نباشه حتما به مشکل بر خواهید خورد
البته این مشکل لگ به پورت سرور و لیمیت بودن اون بستگی هم داره.
ترجیحا برای گیمینگ از آیپی های اینترانت که متصل به فیبر نوری داخل کشور هستند استفاده کنید.
هارد سرور هم اگر ssd باشه سرعت پردازش در سرور ها بهتر میشه.
ارادتمند :53:
makrami
June 9th, 2013, 14:04
واقعا خیلی ممنون ! لطف کردین جامع و کامل توضیح دادین
2 تا سوال دیگه داشتم :
1 - شما سرور مناسبی سراغ دارین که من خریداری کنم ؟
2- شما گفتین می تونیم 1-6 سرور داشته باشیم اما مگه سرور مجازی 1 آی پی اختصاصی نداره ؟ چطوری میشه با یه آی پی بیش از یک سرور داشت ؟
P30w.com
June 9th, 2013, 14:10
درود،
خواهش می کنم وظیفه ماست.
1) سرور مناسبی که پیشنهاد میشه از دیتاسنتر ( افرانت ، پارس آنلاین ، فن آوا ) تهیه کنید البته اشخاصی هستند که از اینها سرور اختصاصی دارند
و با مجازی ساز های متفاوت سرور مجازی ارائه می کنند که ترجیحا مجازی ساز سرورتون VMWare باشه.
2) سرور شما 1 عدد آیپی اختصاصی داره اما به هنگام فعال کردن سرور کانتر از شما درخواست می کنه که پورت بهش بدید مثلا 27015 که میشه ipaddress:27015
به این صورت به سرورتون می تونید متصل بشید.
سپاس :53:
proxifull
September 27th, 2013, 16:58
سلام دوستان من می خوام یک گیم سرور را بندازم . می خواستم بدونم چطوری می شه یک گیم سرور راه بندازم؟ 1-چه گیم های تو بورس هست؟ 2-کلا چقدر هزینه می بره ؟ 3- چه دستگاهای مورد نیاز؟ 4-حداقل پهنای باند مورد نیاز و این پهنای باند هم زمان چند نفر رو جواب میده (با کیفیت بالا)؟ 5-چندتا ip valid نیاز دار؟ 6-دریافت هزینه از مشترکین چگونه ،چقدرو هر چند وقت باشه؟ 7- آیا برای راه اندازی گیم سرور نیاز به مجوز هم داریم؟ 8-استلاک ماهیانش تقریبا چقدر؟ 9- dvd های گیم سرور رو از کجا باید تهیه کرد؟ دوستان ببخشید که سوالات زیاد؛پروییه اگه می شه جواب تک تک این سوالت رو بدین من به همه این اطلاعات نیاز دارم با تشکر.
proxifull@aol.com
downloaddl
September 27th, 2013, 17:20
برای سرور کانتر اگه برای کاربر های ایرانی می خواین راه بندازید
سرو مجازی سرور ایران تهیه کنید
روبینا سرور , پارس پک ,تیک دیتا , هزار نویس ....
فکر می کنم تا هرچقدر که منابع سرور بکشه می تونید سرور ایجاد کنید
مثلا اینجوری میشه
192.168.1.1:12007
سرور دوم
192.168.1.1:12008
downloaddl
September 27th, 2013, 17:21
سلام دوستان من می خوام یک گیم سرور را بندازم . می خواستم بدونم چطوری می شه یک گیم سرور راه بندازم؟ 1-چه گیم های تو بورس هست؟ 2-کلا چقدر هزینه می بره ؟ 3- چه دستگاهای مورد نیاز؟ 4-حداقل پهنای باند مورد نیاز و این پهنای باند هم زمان چند نفر رو جواب میده (با کیفیت بالا)؟ 5-چندتا ip valid نیاز دار؟ 6-دریافت هزینه از مشترکین چگونه ،چقدرو هر چند وقت باشه؟ 7- آیا برای راه اندازی گیم سرور نیاز به مجوز هم داریم؟ 8-استلاک ماهیانش تقریبا چقدر؟ 9- dvd های گیم سرور رو از کجا باید تهیه کرد؟ دوستان ببخشید که سوالات زیاد؛پروییه اگه می شه جواب تک تک این سوالت رو بدین من به همه این اطلاعات نیاز دارم با تشکر.
proxifull@aol.com
نیاز به اینکارا نیست
یک سرور مجازی تهیه کنید - یا اختصاصی
بازی کانتر رو دانلود کنید و نصصب کنید رویه سرور
proxifull
September 27th, 2013, 17:34
نیاز به اینکارا نیست
یک سرور مجازی تهیه کنید - یا اختصاصی
بازی کانتر رو دانلود کنید و نصصب کنید رویه سرور
دوست عزیز من میخوام یک گیمسرور ره اندازی کنم ترجیحا سرور در ایران میشه از 0 تا 100 راهنماییهای لازم رو داشته باشم ممنون میشم به این ایمیل راهکار رو بفرستید
proxifull@aol.com
دوست عزیز میشه لطفا راهنمایی جامع کنین
که دقیقا به چه منابع و سخت افزار و نرم افزلری نیاز هست
ودر رابطه با پشتیبانی به چه چیزهایی احتیاج دارم
ممنون میشم
در واقع میخوام یک سرور عمومی برای بازی راه اندازی کنم که با عضویت در اون همه بتونن شرکت کنند
یه چیزی مثل گیمنت
وصد البته با حق شارژ ماهیانه از کابرها