ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال تخصصی درباره دامین واقعا لنگ جوابم

Na3er
June 9th, 2013, 12:40
وقتی یک دامنه منقضی میشود با ثبت دوباره ان تاریخ شروع و انقضاء جدید برای ان لحاظ میشود مثلا بوده :

last-updated: 2011-11-22
expire-date: 2012-08-01 حالا من سال 2013 بعد از منقضی شدن میام این دامنه رو ثبت میکنم اینطوری میشود

2013-08-01
2014-08-01

یا از تاریخ تاسیس دامنه ثبت میشود یعنی از زمانی که تمام افراد قبل از من مالکش بودند

2011-11-22
2014-08-01

2:ایا حقیقت دارد که الگوریتم موتورهای جستجو به تاریخ انقضا توجه ویژه دارد و تاثیر گذار در رتبه هست مثلا محتوای همسان در دو دامنه رو مقایسه و برای ان سایت با مدت انقضاء بیشتر رتبه بهتر بدهد؟

3: اگر دامینی بود tshirt.com با سابقه زیاد و رنک 4 بعد از خرید و انتقال دامنه با تعریف سرور جدید و محتوایی که ارتباطی به ان محتوای قبلی ندارد رنک از بین میرود ؟

4: بعضی دوستان اصرار دارند با هزار پنهان کاری و مدارک جعلی بروند مثلا از گوددی دامین بگیرن دلیلش رو لطفا اینجا بگین چه فرقی بین ریجستر دامنه توسط شرکتهای معروف با افراد گمنام هست؟

XHTML
June 9th, 2013, 15:49
1-از زمانی شما شروع کردی به ثبت ثبت می شود و سابقه ی قدیم در تاریخ ثبت از بین میرود ولی میشه
توی گوگل اگر قبلا ایندکس شده باشه سابقه های گذششتش رو نگاه کرد

2.نه زیاد اونجوری که فک ر میکنیم تاثیرش زیاد نخواهد بود ولی دامنه هایی تاریخ اکسپایر بیشتری دارن رتبه بندی بهتری دارن شنیدم میگن

3.نه رنکش از بین نمی رود بعداز انتقال ممکنه یک مدت رنکش می کشه پایین ولی اگر بهش برسی دوباره به حالت عادی بر می گرده

4.من خودم هدفم از ثبت توی گوددی اینه واسطه ای وجود نداره بینمون کنترل پنل قدرتمندی داره با کلی امکانات
نیاز نیست هزینه ی ریسلری به کسی بدی مثل ریسلرکلاب قیمتش خوبه در ضمن اصلا هم نیازی نیست پنهان کاری کنی
من اسم و فامیل خودم رو دادم با ادرس پرداخت کسی که واسم پرداخت کرد پس مشکلی نیست تازه خیلی بهترم هست