توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرورم هاردش از بین رفته
wdo
June 8th, 2013, 19:51
سلام
خوبین؟
خسته نباشید
As requested we have restarted your server. It hasn't boot a local system, that's why we have booted it into the Rescue System. The password is: *********
It looks like one HDD is faulty because of only one HDD is detected.
با یه ریبوت ساده شروع شد!
ریبوت OS کردم و بعد چند دقیقه بالا نیومد سرور :62:
بعد هم سرور کلا هاردش ...
الان Request تعویض هارد دادم ،
بعد از این مرحله به مرحله باید چی کار کنم؟
سرور EX4 هتزنر آلمان هست :-|
بکاپ هم دارم از یوزر ها توسط فضای ۱۰۰ گیگی که خود دیتاسنتر ارایه میده
هزینه ریستور بکاپ ها رو میشه لطف کنید؟
wdo
June 8th, 2013, 20:08
up توروخدا یکی جواب بده
sniper000man
June 8th, 2013, 20:12
با سلام دوست عزیز بک اپ هاتون چی هست ؟ هاست یا یز دیگر بزارین هارد و عوض کنن بعد سیستم نصب کنید بالا بیارید بعد بک اپ هارو ریستور کنید عجله نکنید مرحله به مرحله کار هارو انجام بدین هر جاییم مشکل داشتین تو تایپک اعلام کنید تا جایی که بنده یا بقیه بتونن کمک میکنن تشکر
wdo
June 8th, 2013, 20:21
سی پنل از چیا بکاپ میگیره تا حالا دقت نکرده بودم؟
تشکر!
sniper000man
June 8th, 2013, 20:24
سی پنل از چیا بکاپ میگیره تا حالا دقت نکرده بودم؟
تشکر!
با سلام بستگی به تنظیم داره اگه فول بک اپ تنظیم کرده باشین فول بک اپ هست با تشکر
berbidvps
June 8th, 2013, 22:14
هتزنر راحت هاردشون میسوزه منم قبلا همین مشکلو داشتم
ParsNetwork
June 8th, 2013, 22:38
بازم هتزنر و مشکلاتش خوب معلومه میسوزه - هارد این سخت افزار Western Digital Green هست که برای سیستم خانگیست نه برای سروری که 24 ساعت روشنه و داره ازش استفاده میشه
نسوزه باید تعجب کرد
XHTML
June 9th, 2013, 01:47
هزینه ی ریستور بک اپ ها فوری 10دلار هست
اگر خواستی میتونم واست انجام بدم در پست خصوصی در تماس باش
shivahost
June 9th, 2013, 01:49
حالا در این شرایط تعویض هارد هزینه داره؟ تا حالا برای ما پیش نیامده!
hassan5099
June 9th, 2013, 02:21
نه هزینه نمیگیرند من ازشون پرسیدم
babelirani
June 9th, 2013, 02:25
سلام
خوبین؟
خسته نباشید
as requested we have restarted your server. It hasn't boot a local system, that's why we have booted it into the rescue system. The password is: *********
it looks like one hdd is faulty because of only one hdd is detected.
با یه ریبوت ساده شروع شد!
ریبوت os کردم و بعد چند دقیقه بالا نیومد سرور :62:
بعد هم سرور کلا هاردش ...
الان request تعویض هارد دادم ،
بعد از این مرحله به مرحله باید چی کار کنم؟
سرور ex4 هتزنر آلمان هست :-|
بکاپ هم دارم از یوزر ها توسط فضای ۱۰۰ گیگی که خود دیتاسنتر ارایه میده
هزینه ریستور بکاپ ها رو میشه لطف کنید؟
با سلام
دوست عزیز مشکلی نیست اگه بک آپ گرفته باشید که باید گرفته باشید بعد از تعویض هارد اگه تخصص داشتید که تخصص زیادی هم نمیخواد راحت میتونید بک آپ هارو ریستور کنید خودتون اگه نمیتونید به عزیزی در انجمن بدید براتون انجام میدن
بازم هتزنر و مشکلاتش خوب معلومه میسوزه - هارد این سخت افزار western digital green هست که برای سیستم خانگیست نه برای سروری که 24 ساعت روشنه و داره ازش استفاده میشه
نسوزه باید تعجب کرد
وقتی شما از ارزون ترین سرور دیتاسنتر استفاده میکنید باید همین مشکلات هم به جون بخرید کمی پول بیشتر بدید سرور بهتری هم در این دیتاسنتر هست
ولی پیشنهادی به استارت عزیز این مشکل برای همه پیش میاد و خواهد اومد ما خودمون همین 4 روز پیش یکی از هارد هامون سوخت هارد ssd هم بود ولی سرور ex4 سرور استانداردی نیست بهتره کمی بیشتر هزینه کنید و سرور بهتری بگیرید حداقل ex6 موفق باشید
pejman_view
June 9th, 2013, 07:07
سلام
امیدوارم که تونسته باشی مشکلتو برطرف کنید. والا هتزنر من یکبار باهاش کار کردم به 3 روز نکشید هارد اولش سوخت! شانسی که اوردم تو هارد اول بک آپ ها و iso های بنده بود. و مشتریان از این مشکل جان سالم به در بردند اما هرچی فکر می کنم می گم چرا یک دیتاسنتر باید به حساسترین بخش سرورش اهمیت نده. چون اگر ram ، cpu و ... بسوزه مشکلی پیش نمیاد تعویض می شه سرور به کار خودش ادامه می ده اما هارد تمامی اطلاعات کاربران هست حتی ممکن است من هر 2 ساعت هم بک آپ بگیرم اما یک سایت مانند جامعه مجازی یا بازی آنلاین از دست دادن 2 ساعت اطلاعات مانند از دست دادن اعتباری که تمام سال های عمرش جمع کرده.
hadi_am
June 9th, 2013, 10:07
اگه نمیخواید اطلاعاتتون از بین بره بتره بگید تا توی هارد دوم ستاپ کنن سرور رو تا اطلاعاتتون پاک نشه بعد از اینکه سرور بالا اومد اطلاعاتتون رو اوکی کنید بهترین راه حل هستش...
ما خودمونم همین مشکل پیش اومده بود همین کارو کردیم