ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب ورژن جدید اسکریپت فریر

rezarostami
June 8th, 2013, 11:28
دوستان سلام . یکی از مشتریان ما موقع نصب اسکریپت فریر مشکل داره در پایان نصب مشکل در ورود به پنل ادمین است که رمز و شناسه را قبول نمی کند . روی یکی از سرور ها آمریکا ما این مشکل هست در سروری که ار آلمان داریم تست شد و اسکریپت به خوبی عمل کرد احتمال میدیم که یک کانفیگ در سرور آمریکا انجام نشده از قسمت apache & php کامپایل ها مطابقت داشت . از دوستان عزیز کسی میدونه این اسکریپت چه کامپایلی نیاز دارد و چطور این مشکل را رفع کنیم؟

با تشکر از دوستان عزیز

rezarostami
June 8th, 2013, 11:55
از دوستان عزیز اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه . بنده خدا یوزر خیلی وقته که منتظره.

rezarostami
June 8th, 2013, 13:53
up!!!

TaryanaGroup
June 8th, 2013, 14:00
چه اروری دریافت می کنید؟

rezarostami
June 8th, 2013, 14:02
سلام . اروری دریافت نمیشه نصب کامل انجام میشه و فقط ظاهرا اطلاعات ادمین در دیتابیس ذخیره نمیشه و موقع ورود اخطار اشتباه بودم یوزر و پسورد داده میشه.

TaryanaGroup
June 8th, 2013, 14:04
به صورت دستی یوزر و پسوورد ادمین در دیتابیس تغییر بدید.

rezarostami
June 8th, 2013, 18:34
دیتابیس جدید فریر کد شده میباشد و این قابلیت برداشته شده.

berbidvps
June 8th, 2013, 22:17
به احتمال زیاد مشکل از ساخت دیتابیس شماهست

berbidvps
June 8th, 2013, 22:19
فقط با این اسکریپت مشکل دارید؟

TaryanaGroup
June 8th, 2013, 22:20
فایل کانفیگ فریر که کد شده نیست. منظورم من در phpmyadmin بود که پسوورد هش شده ادمین تغییر بدید

TaryanaGroup
June 9th, 2013, 00:10
در خدمتم. ادد کنید.

rezarostami
June 9th, 2013, 11:56
فایل کانفیگ فریر که کد شده نیست. منظورم من در phpmyadmin بود که پسوورد هش شده ادمین تغییر بدید

ما هم نگفتیم فایل کانفیگ کد شده . تیبل های دیتابیس دارای ترکیب خاص میباشد که فقط اطلاعات را از صفحه ورودی خود موقع نصب دریافت میکند

rezarostami
June 9th, 2013, 11:58
متاسفانه متوجه منظورتون نمیشم میخواید با ای دی یاهو بنده در تماس باشید اونجا راحت تر حرف بزنیم

سلام . آی دی بنده در سایت موجود است.

rezarostami008@yahoo.com

rezarostami
June 9th, 2013, 12:02
مشکل رو دوباره خدمتتون شرح میدم . یکی از کاربران که روی یکی از سرورهای ما هست . با نصب اسکریپت فریر مشکل داد . نصب کامل انجام میشه و فقط مشکل اینجاست که وقتی بعد از نصب میخواهیم وارد پنل مدیریت بشیم در صورتی که رمز و یوزر درست وارد میشه اما اخطار اشتباه بودن رمز و نام کاربری داده میشه تا جایی که احتمال دادیم مشکل اینه که اطلاعات رو نمی تونه در تیبل مربوط به یوزر ادمین ذخیره کنه که متاسفانه در تنظیمات mysql هم چیزی یافت نکردیم این مشکل رفع بشه.

pixell
June 9th, 2013, 12:33
مشکل کلی این است دوستان گرامی
اسکریپت فریر کامل نصب میشود و صفحه اولیه کامل و بدون مشکلی لود میشود و نصب کامل
ولی موقع ورود به مدیریت فریر رمز و یوزر را وارد میکنیم میگوید اشتباه هست 7 تا 8 بار اسکریپت تست کردیم بازم مشکل پا برجاست همین اسکریپت روی سرور دیگری بدون مشکلی کار میکند و سالم است

و رفتم به دیتابیس دو تا اسکریپتی که نسب کردم و دو سرور جداگانه وقتی وارد تیبل اونی که مشکل دارد میشیوم تیبلش ناقصه ولی تیبل اون که درسته سالم و میشه ویرایش کرد

پس نتیجه میگریم سرور مشکل کوچلویی دارد و یک چیزی از تو افتاده موقع کانفینگ شدن سرور ...؟

pixell
June 9th, 2013, 20:37
up