PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بكاپ گيري با يوزر اف تي پي از اطلاعات وي ام وير

mehranpp
June 7th, 2013, 22:55
با سلام دوستان دیتا سنتر سرور من رو مسدود کرده فقط یه ftp بهم داده تا بتونم بک آپ بگیرم ... کسی هست راهنمایی کنه باید چیکار بکنم ؟ کدوم فایل رو باید بردارم ؟

XHTML
June 8th, 2013, 01:31
چشم بسته میتوان گفت سرور شما او وی اچ هست و اسپم کردین الان سرور بحالتی رفته که او وی اچ به آن هک شده میگه
رفته است شما در این حالت نمیتونین اطلاعات خود رو بردارید و فقط در صورتی میتونید اینکار رو کنید که باهاشوون مذاکره
کنید درصورتی که بخواین می تونید اطلاعات پنل سرور خود رو دراختیار من قرار بدین تا با 10دلار لااقل کاری کنم سرورتون رو باز کنن
و بتونید اطلاعات سرورتون رو بردارید واگر نه با اف تی پی اش کاری نمیشه کرد یا هیچکدوم از ماها بلد نیست

Domain
June 8th, 2013, 02:29
تا جایی که من اطلاع دارم با ftp که ovh در اختیارتون می‌گذاره کار مفیدی برای پشتیبان‌گیری نمی‌تونین کنین.

Veria
June 8th, 2013, 13:44
اگه نمیشه کلا این ftp رو واسه چی میده؟!

sniper000man
June 8th, 2013, 13:53
با سلام
100 در 100 ovh هست و هیچ کاری نمیتونید بکنید

Domain
June 8th, 2013, 14:08
شاید برای رها شدن از پیگیری کاربران یه دسترسی محدود بهشون میده و مشتریان مبتدی هم بعد یه مدت ‌که نتونستن با ftp کار کنن، از پیگیری بیشتر منصرف می‌شن

websazha
June 8th, 2013, 14:22
چشم بسته میتوان گفت سرور شما او وی اچ هست و اسپم کردین الان سرور بحالتی رفته که او وی اچ به آن هک شده میگه
رفته است شما در این حالت نمیتونین اطلاعات خود رو بردارید و فقط در صورتی میتونید اینکار رو کنید که باهاشوون مذاکره
کنید درصورتی که بخواین می تونید اطلاعات پنل سرور خود رو دراختیار من قرار بدین تا با 10دلار لااقل کاری کنم سرورتون رو باز کنن
و بتونید اطلاعات سرورتون رو بردارید واگر نه با اف تی پی اش کاری نمیشه کرد یا هیچکدوم از ماها بلد نیست

در این ftp هارد ها مشاهده می شوند و می توانند بک آپ اطلاعات وی پی اس را دریفات کنند.
اما متاسفانه ابتدا فایل ها مشاهده نبود با کلی صحبت و تیکت به دیتاستر حالا کاری کردن یا دستوری زدن که ما باید میزدیم هر چیزی الان هارد ها قابل نمایش هست و کاربر میتونه بک اپ تهیه کنه.

websazha
June 8th, 2013, 14:23
تا جایی که من اطلاع دارم با ftp که ovh در اختیارتون می‌گذاره کار مفیدی برای پشتیبان‌گیری نمی‌تونین کنین.

این ftp برای دریافت بک اپ هست و کاملا فایل ها قابل مشاهده هستند.
اطلاعات تکمیلی و یا کامنیت دستوری دریافت کردیم اعلام می کنم.به صورت عمومی

websazha
June 8th, 2013, 14:24
با سلام
100 در 100 ovh هست و هیچ کاری نمیتونید بکنید

دوست عزیز این بنده خدا نا امید نکنید اگر مطمئن نیستند و نگید 100% ! همیشه راهی هست...

websazha
June 8th, 2013, 14:28

کار میکنه کاربران می توانند وصل بشوند اما متاسفانه ابتدا فقط چند درایور مجازی ساز قابل مشاهده هست.
و حالا به چه صورت هست که این هارد ها ابتدا نمایش داده نمی شوند و یا کامنت دستوری باید زده شوند به زودی اطلاع می دم از دیتاسنتر پرسیده شده منتظر پاسخ ساپورت بی نهایت بد دیتاسنتر هستم.
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که سیستم عامل ها دبیان 6 هستند برای VMware 5 که اگر دستریسی به SSH بود با کامنت ها می شود رفع کرد برای لیست مشاهده دسترسی آزاد کرد اما اگر در حالت RE Mod قرار بگیره یک سرور دیگر SSH فعال نیست.

sniper000man
June 8th, 2013, 18:00
دوست عزیز این بنده خدا نا امید نکنید اگر مطمئن نیستند و نگید 100% ! همیشه راهی هست...

با سلام
دوست عزیز 3 هفته نیست 4 تا سرور ما رو همین طوری بستن و اشکال همین جا هست که با ssh وصل نمیشه بله دبیان هست علاوه بر خودم اینجا ب بیش از 7 8 نفر دیگه هم نشان دادم که چیزی پیدا نکردن تقریا اکثرا بچه های فروم موضوع رو میدونن بهشون تیکت دادیم گفتیم اقا ما بلد نیستیم از اف تی پی استفاده کنیم لطفا راهنمایی کنید استفاده کنیم بازم از سر خودشون باز کردن اخرش یکی از بچه های فروم که در کاندا هست با هاشون صحبت کرد که بعد از تقریبا 14 روز یه سرور باز کردن و بعد 3 با دو روز 3 سرور دیگرو اما همه ای پی ها بلوک هست و نمیشه استفاده کرد فقط برای بک اپ باز کردن ؟ توی اف تی پی دستور میزنید ؟
والله ما به ssh میخواستیم وصل بشیم مینداخت بیرون اصلا وصل نمیشد

sniper000man
June 8th, 2013, 18:10
سلام مجدد
بفرماین اینم مدرک که پیوست میکنم
13713

websazha
June 8th, 2013, 18:30
با سلام
دوست عزیز 3 هفته نیست 4 تا سرور ما رو همین طوری بستن و اشکال همین جا هست که با ssh وصل نمیشه بله دبیان هست علاوه بر خودم اینجا ب بیش از 7 8 نفر دیگه هم نشان دادم که چیزی پیدا نکردن تقریا اکثرا بچه های فروم موضوع رو میدونن بهشون تیکت دادیم گفتیم اقا ما بلد نیستیم از اف تی پی استفاده کنیم لطفا راهنمایی کنید استفاده کنیم بازم از سر خودشون باز کردن اخرش یکی از بچه های فروم که در کاندا هست با هاشون صحبت کرد که بعد از تقریبا 14 روز یه سرور باز کردن و بعد 3 با دو روز 3 سرور دیگرو اما همه ای پی ها بلوک هست و نمیشه استفاده کرد فقط برای بک اپ باز کردن ؟ توی اف تی پی دستور میزنید ؟
والله ما به ssh میخواستیم وصل بشیم مینداخت بیرون اصلا وصل نمیشد

بله دست رسی ssh زمانی که در حالت rec m قرار بدهند برای بک آپ گیری دسترسی ssh بسته میشه.
خیر داخل ftp نمیشه دستوری زد فقط برای بک اپ هست پرمیژن ها تعریف شده هستند.
خوشبختانه یکی از سرور ها هارد ها در حالتی قرار گرفت که کاربر بک آپ اطلاعات دریافت کند.

websazha
June 8th, 2013, 18:33
سلام مجدد
بفرماین اینم مدرک که پیوست میکنم
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f65/13713-%d8%a8%d9%83%d8%a7%d9%be-%da%af%d9%8a%d8%b1%d9%8a-%d8%a8%d8%a7-%d9%8a%d9%88%d8%b2%d8%b1-%d8%a7%d9%81-%d8%aa%d9%8a-%d9%be%d9%8a-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d8%b7%d9%84%d8%a7%d8%b9%d8%a7%d8%aa-%d9%88%d9%8a-%d8%a7%d9%85-%d9%88%d9%8a%d8%b1-untitled-png

بله از بلاکه شدن ها بی دلیل و بی اخطار ovh اطلاع دادم.
برای ftp ها سوال کردیم هنوز پاسخی که کامنت باید زده شود یا ... داده نشده است .
اما شما به دیتاسنتر مثل ما بگین این اطلاعات ftp هست شما لوگین کنید اگر هارد ها رو دیدین به ما هم بگین! چیزی نمی بینند قاعدتا و حالا مونت می کنند از طریق ssh یا چیزی ( علم دبیان ندارم) پمیژن تغییر میدن نمی دانم ولی تا الان خدا شکر از این ftp به درد نخور توانستیم به دیتا دست پیدا کنیم.

XHTML
June 8th, 2013, 19:18
:71:منتظر نباش بهش نمیرسی

جواب ما مسئول توضیح دادن واستون نیستیم

فقط میشه زنگ زد دفترشون بهشون گفت کل ای پی ها رو نال کننن سروراختصاصی رو باز کننن با روشی خودتون که بلدین بتونین استفاده کنین /vmfs

بعدشم ما کسی رو بیخودی ناامید نکردیم که گفتم از این اف تی پی نمیشه کاری کرد
اگر شما بلدی به بقیه هم یاد بده استفاده کنیم!!

websazha
June 8th, 2013, 19:51
منتظر نباش بهش نمیرسی

جواب ما مسئول توضیح دادن واستون نیستیم

فقط میشه زنگ زد دفترشون بهشون گفت کل ای پی ها رو نال کننن سروراختصاصی رو باز کننن با روشی خودتون که بلدین بتونین استفاده کنین /vmfs

بعدشم ما کسی رو بیخودی ناامید نکردیم که گفتم از این اف تی پی نمیشه کاری کرد
اگر شما بلدی به بقیه هم یاد بده استفاده کنیم!!

جهت اطلاعت شما این اسکرین شات سروری هست که همین الان FTP رو اوکی شد و در حال دریافت بک آپ هست کاربر.
کمی زبان انگلیسی خودتون تقویت کنید که از translate google استفاده نکنید می تونید با دیتاسنتر صحبت کنید منظور برسوند و کارتون درست بشه.:71:

اینم عکسی که متوجه بشین این FTP به درد نخور دیگه به درد میخوره.
13714

XHTML
June 8th, 2013, 21:34
نصحیت شما رو لازم ندارم:)پس برای خودت نگرش دار
در بعضی موارد هم دیده شده دیتاسنتر دسترسی کامل رو نمیده! به بک اپ ها حتی پس از گفتن بهشون
و توی اف تی پی ها اثری از پوشه های Datastore1و2 دیده نمیشه حتی پس از گفتن بهشون

berbidvps
June 8th, 2013, 22:09
منم قبلا ovh داشتم همین مشکل برام بوجود اومد بکاپ نمیتونی بگیری

websazha
June 9th, 2013, 01:07
:) باشه نمیشه بک آپ گرفت حق اصلا با شما !
100 بار به خودم گفتم آخه چرا وقتم میزارم اینجا واسه راهنمایی و کمک یا فروش اینجا تلف می کنم که با افرادی که سعی در راهنمایی و کمک دارم یه عده امدم ... پیدا میشه که فقط حرف هستن حرف نه چیز دیگه/
ای کاش در کنار این ایتم ها این مورد ها میشود اضافه بشه:
تاریخ عضویت xxx
تخصص xxx
تحصیلات xxx
میزان انتقاد پذیری xxx
سن xxxxxxxxx
نوشته ها x
تشکر شده x بار در x پست
-------------------------------------------
استارتر تابیک در سایت تیکت دهید مشخصات پنل اگر دارید + ftp در اختیار من قرار بدید برای حل مشکلتون .
موفق باشید چه کارتون داره آره نمیشه بی خیال دیتا راحت ترین راه هست خدا شکر که کسی تا مشکلی پیش میاد همه میگن ما در قوانین سایت زدیم که در سرور مجازی مسئول دیتا نیستیم.:71:

guerillamethod
June 9th, 2013, 02:56
این بد ترین کار ممکنه!
چون هم FTP امن نیست، هم سرعتش کمه، هم ترافیک سنگین منابع سخت افزاری و شبکه ای ایجاد می کند.

اگر مایلید، می تونم براتون bash ای بنویسم که در ساعت های معین به یک سرور دیگه Linux بفرسته. البته secure

websazha
June 9th, 2013, 11:35
این بد ترین کار ممکنه!
چون هم ftp امن نیست، هم سرعتش کمه، هم ترافیک سنگین منابع سخت افزاری و شبکه ای ایجاد می کند.

اگر مایلید، می تونم براتون bash ای بنویسم که در ساعت های معین به یک سرور دیگه linux بفرسته. البته secure

صرفه اقتصادی برای دوستانی که از سرور ها برای vps به تعداد بالا استفاده می کنند صرفه ندارد و امکانش نیست.
برای هاستینگ که بحث جدا هست....

vpspro.org
June 9th, 2013, 13:03
با سلام
وظیفه ی خودم دونستم که توضیح بدم من خودم یکی از اون کسایی هستم که سرورش بسته شد . اتفاقا بنده اولین کسی بودم که سرورام بسته شد
اما اقای صادقی واقعا زحمت کشیدند و با پیگیری های خوبی که داشتند تونستند دسترسی به هاردها روی ftp باز کنند .
اون عکسی هم که ایشون گذاشتند کاملا درست هست و مربوط به سرور بنده هست . اگر بخواهید میتونم خودم 100000 تا عکس از سرورهای خودم در اختیارتون بزارم .
الانم در حال انتقال بکاپ ها هستیم پس نگید بدرد نمیخوره
بازم لازمه بگم که پشتیبانی ، صداقت ، صبر و حوصله و حرفه ایی بودن اقای صادقی کم نظیر هست
sniper000man
June 9th, 2013, 13:32
با سلام
وظیفه ی خودم دونستم که توضیح بدم من خودم یکی از اون کسایی هستم که سرورش بسته شد . اتفاقا بنده اولین کسی بودم که سرورام بسته شد
اما اقای صادقی واقعا زحمت کشیدند و با پیگیری های خوبی که داشتند تونستند دسترسی به هاردها روی ftp باز کنند .
اون عکسی هم که ایشون گذاشتند کاملا درست هست و مربوط به سرور بنده هست . اگر بخواهید میتونم خودم 100000 تا عکس از سرورهای خودم در اختیارتون بزارم .
الانم در حال انتقال بکاپ ها هستیم پس نگید بدرد نمیخوره
بازم لازمه بگم که پشتیبانی ، صداقت ، صبر و حوصله و حرفه ایی بودن اقای صادقی کم نظیر هست
با سلام
دوست عزیز اون اف تی پی که خود دیتا سنتر میفرصته به دردی نمیخوره نگفتیم کلا کاری نمیشه کرد اون اف تی پی به درد نمیخوره نمیگم باهاشون صحبت کنید راضیشون کنید دسترسی به هارد هارو تو اف تی بیارن که ایشون هم گفتن حرف زدیم راضیشون کردیم بیارن این اتفاق 3 هفته پیش برای من افتاد 4 تا سرور همین طوری بستن و با اف تی پی کاری نتونستیم بکنیم یعنی نمیشد کار کردی برای همین یکی از بچه های انجمن دستش درد نکنه تو کاندا بود با تهدید به شکایت و 3 4 روز ایمل بازی تونست وی ام ویر هارو باز کنه اما همه ای پی ها بلوک شدن تا بتونیم بک اپ بگیریم اون اف تی پی خامی که میده سرور به دردی نمخوره بازم میگم اون اف تی پی به دردی نمخوره باید باهاشون حرف بزنی بهت دسترسی هارد بدن دسترسی هارد بدن یا سرور باز کن و ای پی بلوک کنن فرقی نداره دوست بازم تاکید میکنم که منظور ما کلانبود اون اف تی پی لعنتی بود دسترسی روت هم نداری که بتونی دستوری روش کار کنی پس باید مذاکره کنی و در جواب اون دوستمون هیچ کس دوست نداره مشتریشو از دست بده و تاایی که امکان داره سعی تلاششو میکنه که سروهاشو باز کنه و همچنین اعتبار خودشو و در جایی که نمیه کاری کرد باید به قوانین سایت رجوع کرد اگر شما خودتون نتونین سروتون باز نکنید به مشتری چی میگین از خودتن بک اپ در میارین میدن به مشتری چرا اینجا همه به هم میپرن

guerillamethod
June 10th, 2013, 01:33
FTP که تو خود مرکز داده باشه که امن نیست.

پیشنهاد من استفاده از یک سرور FailOver هست که به صورت که Cluster در آمده اند که البته بعید می دونم بتونید در OVH عملی کنید.