ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه ام سرقت شده !! لطفا کمک !!

joomla
June 6th, 2013, 20:37
باسلام
من یک دامنه رسیلر کلاب داشتم که دات ام بود یک بنده خدایی برای من رجیستر کرد
بعد برای هاستینگ و مسایل مربوطه آن دامنه را به رسیلر یکبنده خدایی انتقال دادیم و حتی یک سال هم برای ما تمدید کرد ولی الان دامنه را برای خودش برداشته و از سایت هم کلون برداشته وخودش داره تجارت میکنه و میگه اصلا دامنه مال شما نیست و شما اینو به من فروختید !!!!!!
اسم دامنهاش هم اسم شرکتی است که ثبت هم شده و شماره ثبت و ملی هم داره
حالا شما میگید باید چه کار کنم ؟آیا باید به پلیس فتا شکایت کنم یا قوه قضاییه و یا رسیلر کلاب ؟
آیا تاثیری هم داره یا باید بی خیال دامنه شویم ؟
دوستان میشه کمک کنند

sarinoo
June 6th, 2013, 20:38
دوست گرامی با توضیحاتی که دادید ، فاتحه بفرستید برای دامنه مرحومتان

babelirani
June 6th, 2013, 22:19
با سلام

اگه دامین به اسم خودتون هستش و مدارک کامل دارید به رسیلر کلاب در ارتباط باشید در صورتی تایید هویتتون دامین بهتون برگردونده میشه

ehsan_296
June 7th, 2013, 01:38
همه جوره انگار دامنه برا اونه دیگه . هیچی ندارید که بینتون رد و بدل شده باشه بهش استناد کنید؟

besthosti.com
June 7th, 2013, 01:45
تنها راه شما این است که با مدارک کار را پیش ببرید
می تونید از پرداختی که انجام دادید و مدارکی دارید اقدام کنید
همچنین اگر مدرکی دارید که نشون میده دامین برای شما بوده است و از چنگ شما به زور دراوردند استفاده کنید
ولو در غیر اینصورت شما نمی تونید کاری را انجام بدید

hassan5099
June 7th, 2013, 01:57
عزیز دامین را نگفتی

joomla
June 7th, 2013, 09:56
مدارک چی میخواهد ؟
از طریق فتا و دادگستری نمیشه کاری کرد ؟

joomla
June 7th, 2013, 09:59
درباره ادعای اون که دامنه مال من است و به من فروخته شده نمیشه کاری کرد ؟
چون اسم دامنه آن اسم شرکتمان استکه ثبت شرکتی هم دارد

joomla
June 7th, 2013, 10:03
دامنه روی تمام محصولات شرکت بوده و خومون رجیستر کردیم و اون فقط برایمون تمدید کرده
اما اون میگه این دامنه به صورت سالیانه ما در اختیارتون میزاریم و امسال میخواهیم خودمون استفاده کنیم !!!!! یعنی دامنه در اجاره ما بوده !!

p30speed
June 7th, 2013, 10:38
عجب ادم کثیفی

joomla
June 7th, 2013, 11:06
عجب ادم کثیفی

متاسفانه

+irtci+
June 7th, 2013, 11:30
عجب!
همین حرفشو ملاک قرار بدین و شکایت کنید. ثابت کنید که دامنه در اختیار شما بوده و حالا غش در معامله کرده و دامنه رو به تصرف خودش در آورده.اگه اسم دامنه هم همراه اسم و علامت شرکت ثبت کرده باشید می تونید به سازمان ثبت شکایت کنید و اوناهم ارجاع میدن دادگاه و دادگاه پرونده رو می فرسته پلیس فتا.یکم پیچیده هست اما شدنیه.....

haftsepehr
June 7th, 2013, 13:28
شما برو پلیس فتا شکایت کن ، بعد مدارک و ارائه بده حالا مدارک چی می تونه باشه ؟ پرداخت هزینه ، ایمیل های ارسالی از جانب شرکت ثبت کننده ، اطلاعات رد و بدل شده ( ضبط تماس تلفنی ) اینکه میگم قبلا دامین مطعق به شما بوده اول این و ثابت کنید و بعد ثابت کنید که دامین و منتقل کرده برا خودش راحت شدنیه بعد تماس میگیرن از پلیس فتا به طرف اگه اومد که خب همونجا خیلی کارا میشه کرد در غیر اینصورت پرونده میره دادگاه و نامه احضاریه میره دم خونش و ... بهتون پیشنهاد میدم پیگیری کنید تا همچین آدمایی فکر نکنن خیلی عقلشون کامله در صورت نیاز میتونم کمکتون بکنم!

hoost.ir
June 7th, 2013, 15:28
فكر نميكنم حتي شكايت به پليس فتا هم تاثيري داشته باشه.بهتره با مذاكره مشكلتون را حل كنيد

joomla
June 7th, 2013, 20:06
هیچ مدرکی مانند ایمیل فرستاده شده و یا مانند اینها ندارم صرفا با اسم ثبت شده شرکت نمیشه کاری کرد

alizali
June 7th, 2013, 20:20
مدرکی دال بر پرداخت هزینه دومین به اون کسی که الان میگید دومین ***یده دارید؟
ایا اسم دومین و شرکتی که میگید دارید و ثبت شده است دقیقا یکی است؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

ParsNetwork
June 7th, 2013, 20:40
به پلیس سایبری ایران مربوط نمیشه اگر Proof دارید ارائه بدید به Reseller Club اگه نه که
و انا للاه و انا علیه راجعون :71:

ققنوس
June 7th, 2013, 20:55
دوست عزيز وقت خودتون رو تلف نكنيد

ديگه از دست رفته

حالا به هرجا و هر سازماني كه دوست دارين اطلاع بدين

بي فايدست

joomla
June 8th, 2013, 12:16
من مدرکی برای پرداخت ندارم ولی به خود اون بنده خدا گفتم که دارم و ازت شکایت میکنم اونم گفت که من میگم تو دامنه را به من واگزار مردی و کاری نمیتونی بکنی !!!

لطفا اگر کوچکترین راه حلی هست بگید
از روش این پست نمیشه استفاده کرد ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f22/48897/

shivahost
June 8th, 2013, 12:30
نمی خواهید این شیاد را معرفی کنید و دامنه را هم بگید چه هست؟ البته می توان از سابقه who is مالکین قبلی آن را هم پیدا کرد مگر اینکه از ابتدا دامین را به نام شما نکرده باشند.

ضمنا ایشان امکان کامل استفاده یکسال را به شما داده اند؟ و شما آن را تمدید نکرده اید و برای خود برداشته اند؟ یا در وسط دوره یکساله آن را تصاحب کرده اند؟

alizali
June 8th, 2013, 13:16
مدرک پرداخت ندارید که هیچ
فقط اگر دقیقا اسم شرکت و دومین یکی هست می تونید شکایت کنید که فلانی داره با اسم شرکت ما سایت می زنه ه اینطوری اگه خوش شانس باشید دادگاه رای میده که دومین به مالکیت شما در بیاد

haftsepehr
June 8th, 2013, 15:48
ما همچین مشگلی داشتیم از طریق پلیس سایبری فقط با ارائه زمان پرداخت هزینه و یک سری جزییات دامین و پس گرفتیم .شدنیه.

dr.brin
June 10th, 2013, 19:37
داداشم
بزار یه چیز بگم
هیچ کاری نمیتونی بکنی
من به حساب یکی 2ملیون تومان واریز کردم
بعدد چپ کرد
خودمو . ........جر دادم
نتونستم
یارو میگفت من ازش پول میخوام
با هزارتا استناد ایمل یاهو نشد

پارس وی پی اس
June 10th, 2013, 21:49
با چه مدرکی میخواید برید شکایت؟! اصلا طبق چه مدرکی میگید دامنه برای شماست؟ اگه .ir بود میشد یه کاریش کرد
به کی/کجا میخواید شکایت کنید؟!
اینجا ایران است

mamadi38
June 10th, 2013, 23:57
لعنتش کن بره کاری دیگه نمیشه کرد یه داخل فرومهای دیگه افشا کن کارشو!

MR-Vazin
June 11th, 2013, 00:46
اگر ثبت حقوقی هستید میتونید اقدام کنید....

مکالمه ای ظبط کنید...بدون آنکه متوجه شود.... به طوری که صراحتاً بگه که من دومینتو گرفتم و ...

shivahost
June 11th, 2013, 00:51
دامنه های بین المللی را کاریش نمیشه کرد خیلی راحت whois تغییر میده به یک نام الکی و انکار می کنه....

e4lyas
June 11th, 2013, 01:50
شما این شخص رو معرفی کنید که 1 ) بقیه دچار این مشکل نشند . 2 ) کلاه برداران شناخته تر بشند .

---

دوما شما واضح صحبت نمیکنید ... دومین براتون چطور خریده ؟ بدون پرداخت پول از طرف شما ؟ با پول خودش ؟

Veria
June 11th, 2013, 02:26
من شک دارم اصلا همچین قضیه ای بوده باشه!
مگه میشه هیچ پرداختی، ایمیلی، مشخصات قبلی و... وجود نداشته باشه؟
اینجوری به نظر میرسه دامینی هست که شما دنبال راهی برای تصاحبش میگردید چون هم اسم شرکت شماست!

behzad83
June 11th, 2013, 02:42
اینکه شما میگین هیچ مدرکی ندارین، یک مقدار غیر قابل تصور هست. والا زمانی که دامنه های ما از طریق یک شرکت دیگه تمدید میشد همه چی فاکتور و سند پرداخت و ... داشت!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

joomla
June 11th, 2013, 09:22
من شک دارم اصلا همچین قضیه ای بوده باشه!
مگه میشه هیچ پرداختی، ایمیلی، مشخصات قبلی و... وجود نداشته باشه؟
اینجوری به نظر میرسه دامینی هست که شما دنبال راهی برای تصاحبش میگردید چون هم اسم شرکت شماست!
بابا دم شما گرم
عجب ذهن فعالی دارید ...

فامیل این شخص قربانی است و در تهران زندگی میکند
کل قضیه قرار بود کل میزبانی سایت ما را داشته باشد گفت دامنه تون را برای من انتقال بدید تا من تمام کار تون را دست بگیرم و طرف حسابتون من باشم
ما هم گفتیم باشه
به اون بنده خدایی که برای ما ثبت کرده بود گفتیم اونم انتقال داد
بعد سه چهار ماه بعد هم برای ما تمدید کرد و بعد هم الان حدود 15 ماه میگذره
الان دامنه را برای خودش برداشته
به کسی که برای اولین بار دامنه ما را ثبت کرده گفتم فاکتور و یا مدرک گفت ایمیلهایم را من نگه نمیدارم و پاک کردم
خودم هم ایمیلی ندارم
صدای ضبط کرده هم از آن ندارم
حالا رفتم برای شکایت ببینم چی میشه اگر دوستان راه حلی به ذهنشون میرسه بگویند

Veria
June 11th, 2013, 11:09
دامین رو اینجا بفرستید یا برای من با پیغام خصوصی ارسال کنید.
به علاوه آدرس سایت اون طرف و اسم کامل...

Alireza_H
June 28th, 2013, 03:41
سلام

archive.org گاها تصویری از سایت ذخیره می کنه.

گفتم شاید کمکت کنه.

یا علی

guerillamethod
June 28th, 2013, 03:48
به جای راه های نا معقول مثل فحش دادن و زیر داس بردن، بهتره سریعا به پلیس شکایت ببرید و همزمان با ResellerClub مکا تبه کنید. چون اگر دیر بجنبید، دامین رو transfer می کنه!

RayDomain.com
July 12th, 2013, 21:44
از مزيت هاي دامنه آي آر همين هست، كه چنين مسائلي كم پيش مي آيد
تنها راه براي پيش نيامدن چنين مشكلاتي براي دامنه هاي بين المللي گرفتن ريسلري ثبت دامنه است و فقط از طريق شركت ها پنلتون رو شارژ ميكنيد ولي زير مجموعه شركت هاي بزرگ مثل دايركت ادمين هستيد، واخذ ريسلري ثبت دامنه رايگان است

fausjus
September 3rd, 2013, 18:26
باسلام
من یک دامنه رسیلر کلاب داشتم که دات ام بود یک بنده خدایی برای من رجیستر کرد
بعد برای هاستینگ و مسایل مربوطه آن دامنه را به رسیلر یکبنده خدایی انتقال دادیم و حتی یک سال هم برای ما تمدید کرد ولی الان دامنه را برای خودش برداشته و از سایت هم کلون برداشته وخودش داره تجارت میکنه و میگه اصلا دامنه مال شما نیست و شما اینو به من فروختید !!!!!!
اسم دامنهاش هم اسم شرکتی است که ثبت هم شده و شماره ثبت و ملی هم داره
حالا شما میگید باید چه کار کنم ؟آیا باید به پلیس فتا شکایت کنم یا قوه قضاییه و یا رسیلر کلاب ؟
آیا تاثیری هم داره یا باید بی خیال دامنه شویم ؟
دوستان میشه کمک کنند

پلیس فتا اخیرا به همچین مشکلاتی رسیدگی میکنه

ali0000
September 3rd, 2013, 20:22
کلاهبرداری پرشین وب PersianWeb.com : سرویس دهنده میزبانی وب - ثبت دامنه (http://www.persianweb.com) اقدامی مشابه ، دامین بنده و کلاً سایت بنده رو بعد از 5 سال فعالیت بالا کشید البته من وضعیت رو لحظه به لحظه گزارش میدم اما اگه کسی میتونه کمکی کنه کار واقعاً به نتیجه برسه اعلام کنه درخواست کمک از شرکتهای هاستینگ و اساتید اهل فن ( مشکل انتقال دامنه ) (http://www.webhostingtalk.ir/f57/90674)
من تازه امروز یکارایی کردم برخورد فتا بد نبود اما یکم شک دارم کاری کنن /:)

mastersrk
September 18th, 2013, 20:38
اقا شما برو به سایت Whois.com - Domain Names & Identity for Everyone (http://www.whois.com) بعد تو گوشه بالا سمت راست اسم دامینتو بنویس و enter روبزن بهد اون اطلاعاتی رو در مورد اون دامنه به شما میده واگه اسم شما رواون بود شما مالک هستید ومی تونید شکایت کنید@-)