ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بخش بازاریابی whmcs

mrt69
June 6th, 2013, 19:30
با سلام خدمت دوستان کسایی که از این امکان استفاده می کنند ممنون میشم بگید که مکانیزم این سیستم چی جوریه

یعنی مثلا کاربر عضو میشن بعد وارد حساب کاربری شده و قسمت بازاریابی شونو فعال می کنند بعد بهشون یه لینک اختصاصی داده می شود که هر مشتری که روی اون لینک کلیک کند جزو مشتریان تحت بازاریابی اون بازاریاب قرار می گیرد

حالا سوال من اینه که اولا چه جوری این ثبت مشتری به نام بازاریاب انجام می شود

به ای پی کاربر بستگی دارد یا در مرورگر کوکی سیو می شود یا ... که مثلا اگه به ای پی ربط داشته باشه اون مشتری اگه با یه ای پی یا یه سیستم دیگه وارد بشه خرید هاش پورسانتی برای بازاریاب نداره ؟؟و اگه به مرورگر ربط داره با مرورگر دیگه خرید کنه چی و....

همچنین این لینک اختصاصی بازاریابی که من دارم لینک میشه به سایتی که در روت اصلی هاست قرار داره یعنی مثلا whmcs من روی یه ساب دامینه لینک میشه به سایتی که روی روت اصلی است نه سایت whmcs

نمی دونم برای من مشکل داره یا کلا همین شکلی

که اگه کلا همین شکلی باشه که بازاریاب نمی تونه بازاریابی درستی بکنه

مثلا بره تبلیغ محصول ما رو بکنه بکه این پنل ها موجوده - تعرفه ها هم اینه - برای سفارش لینک زیر رو کلیک کنید که اگه لینک اختصاصی خودشو بده مشتری با کلیک روش به جای مشخصی لینک نمیشه اگرم لینک سفارش پنل ها رو بده که باز ثبت پورسانتی برای بازرایاب وجود نداره

کلا مکانیزم بازاریابی این سیستم رو من نمی فهمم
کسی توضیح بده ممنون میشم

vahab00
June 6th, 2013, 20:07
سلام استاد
بازاریابی این سیستم با سیو کردن کوکی روی مرورگر شما عمل میکنه
به نظر من هم یکی از معایبی که داره همینه
بهتره استفاده از این بخش رو کلا بیخیال بشید
منم خیلی وقت گذاشتم روش اما درست نشد

mrt69
June 6th, 2013, 21:30
پس عملی نیست خیلی

من خودم یه روش دیگه می خوام استفاده کنم که فکر می کنم عملی تر باشه

و اون این که هرکاربری که حساب بازاریابشو فعال کنه ما یه کپن تخفیف به اسمش صادر کنیم و مشتریانی که او معرفی می کنند از این کپن تخفیف استفاده می کنند که حالا می تونیم یه تخفیف جزئی مثلا 4-5 درصدی هم برای مشتریانی که از طریق بازاریابی جذب می شوند در نظر بگیریم

که این جوری می تونیم یه راحتی بفهمیم که هر مشتری از سمت کدوم بازاریاب معرفی شده

و درصد مد نظر مونو به حساب بازاریاب اضافه کنیم

به نظر تون این روش عملیه ؟؟؟

و می خواستم بدونم به صورت دستی میشه حساب بازاریاب رو زیاد کرد دیگه ؟؟؟ از کدوم قسمت میشه این کار رو کرد ؟؟

vahab00
June 6th, 2013, 22:07
پس عملی نیست خیلی

من خودم یه روش دیگه می خوام استفاده کنم که فکر می کنم عملی تر باشه

و اون این که هرکاربری که حساب بازاریابشو فعال کنه ما یه کپن تخفیف به اسمش صادر کنیم و مشتریانی که او معرفی می کنند از این کپن تخفیف استفاده می کنند که حالا می تونیم یه تخفیف جزئی مثلا 4-5 درصدی هم برای مشتریانی که از طریق بازاریابی جذب می شوند در نظر بگیریم

که این جوری می تونیم یه راحتی بفهمیم که هر مشتری از سمت کدوم بازاریاب معرفی شده

و درصد مد نظر مونو به حساب بازاریاب اضافه کنیم

به نظر تون این روش عملیه ؟؟؟

و می خواستم بدونم به صورت دستی میشه حساب بازاریاب رو زیاد کرد دیگه ؟؟؟ از کدوم قسمت میشه این کار رو کرد ؟؟
سلام این روش امکان پذیر هست
وقتی که روی پروفایل طرف کلیک کنید و فعال کردن حساب کاربری رو بزنید میشه فعال کرد
و از بخش افزودن پول میتونید به حساب کاربر مبلغی رو واریز کنید