توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نکات کلیدی در خرید vps
m_yousefi1362
June 6th, 2013, 13:20
با سلام خدمت دوستان
قصد خرید vps داشتم در خسمت خرید درخواست دادم ولی بعد از دیدن افرهای دوستان به این نتیجه رسیدم قبل از خرید اطلاعاتی از امکانات مختلفی که با vps ها ارایه میشه بدست بیارم
میخوام بدونم زمانی که vps خریداری میکنم به چه نکانی باید توجه کنم به جز قیمت , میزان رم و cpu !
در کل یک سرور مجازی خوب چه ویژگیهایی باید داشته باشه :؟
در ادامه شاید به سوالات جدیدی بر بخورم که خواهم پرسید
با تشکر از دوستانی که مارو در رسیدن به جواب همراهی می کنن :)
ADMlN
June 6th, 2013, 13:36
نوع هارد و raid
پورت
دیتاسنتر
درضمن برخی همکاران برای پشتیبانی نرم افزاری و سایر امور هزینه دریافت میکنند و برخی نه
بهتر از قبل هماهنگی کنید
m_yousefi1362
June 6th, 2013, 13:41
نوع هارد و raid
پورت
دیتاسنتر
درضمن برخی همکاران برای پشتیبانی نرم افزاری و سایر امور هزینه دریافت میکنند و برخی نه
بهتر از قبل هماهنگی کنید
با این اوصاف قبل از خرید از نوع هار و raid و پورت و دیتاسنتر سوال ب\رسم :)
ولی سوال اینه چه هارید با چه raid و چه پورتی از کدوم دیتا سنتر در اولویت هست :؟
مشخصات دیگه ای هست که باید مد نظر قرار بگیره :؟
واسه انتخاب مطمین چه راه کاری پیشنهاد میدین :؟
sarinoo
June 6th, 2013, 13:50
با توجه به موارد زیر قطعا موفق خواهی شد :
1 - قیمت را فدای کیفیت نکن.در این انجمن برخی از دوستان تازه وارد وی پی اس می دهند مثلا 12000 تومان ، هر وی پی اس حداقل 1 آی پی نیاز دارد.قیمت آی پی های خارج از کشور حدود 8000 تومان در خرید عمده است.حالا آیا این دوستان با 4000 تومان سود می توانند خدمات ارائه دهند؟ خودتان جواب این سوال را به خودتان بدهید.
2 - خرید وی پی اس شروع راه است.بعد از آن مشکلات و دردسرهای سرورداری شروع می شود.شما باید به کسی تکیه کنید که دانش و اطلاعات لازم در مدیریت سرور را داشته باشد و کمکتان کند.باز هم یکی از موارد قابل انتقاد در این انجمن این است که برخی از دوستان با سن و سال کم مثلا من تا 14 ساله دیده ام که اقدام به فروش سرور می کنند و هیچ دانشی در این زمینه ندارند.آیا شما دوست دارید به یک فرد کم سن و سال که نه تجربه مدیریتی دارد و نه دانش لازم برای سرور و شبکه تکیه کنید؟
3 - پشتیبانی مطلوب خیلی مهم است.بعدها خواهید دید که اگر سوال از سرویس دهنده بپرسید یا نیاز به نصب افزونه ای چیزی داشته باشید.اگر پشتیبانی در زمان بیشتر از نیم ساعت جواب شما را بدهد چقدر اعصابتان به هم خواهد ریخت.در این مورد نیز توصیه می کنم به دوستانی تکیه کنید که نیرو و توان لازم برای پشتیبانی 24 ساعته و سریع را دارند.
4 - بهتر است قبل از خرید درخواست دهید تا آی پی یکی از سرویسهایشان را در اختیار شما قرار دهند و شما پینگ بگیرید.برخی از همکاران سرورهایشان را به خاطر مسائل مادی انقدر شلوغ می کنند که سرورهای مجازی ارائه شده توسط آنها بسیار کند می شود و این عامل مشتریان شما را خواهد رنجاند.
5 - در فضای مجازی مقابله با حملات سایبری خیلی مهم است.از سرویس دهنده در مورد نرم افزارهای امنیتی که روی سرورش نصب کرده سوال کنید.
مسائل زیادی هست که درجه اهمیت آنها پایین است مثل آموزش شما و کمک به شما در مدیریت سرورتان ، اما موارد بالا را ضروری در نظر بگیرید.
در پایان برای جنابعالی آرزوی موفقیت می کنم.
m_yousefi1362
June 6th, 2013, 14:59
با توجه به موارد زیر قطعا موفق خواهی شد :
1 - قیمت را فدای کیفیت نکن.در این انجمن برخی از دوستان تازه وارد وی پی اس می دهند مثلا 12000 تومان ، هر وی پی اس حداقل 1 آی پی نیاز دارد.قیمت آی پی های خارج از کشور حدود 8000 تومان در خرید عمده است.حالا آیا این دوستان با 4000 تومان سود می توانند خدمات ارائه دهند؟ خودتان جواب این سوال را به خودتان بدهید.
2 - خرید وی پی اس شروع راه است.بعد از آن مشکلات و دردسرهای سرورداری شروع می شود.شما باید به کسی تکیه کنید که دانش و اطلاعات لازم در مدیریت سرور را داشته باشد و کمکتان کند.باز هم یکی از موارد قابل انتقاد در این انجمن این است که برخی از دوستان با سن و سال کم مثلا من تا 14 ساله دیده ام که اقدام به فروش سرور می کنند و هیچ دانشی در این زمینه ندارند.آیا شما دوست دارید به یک فرد کم سن و سال که نه تجربه مدیریتی دارد و نه دانش لازم برای سرور و شبکه تکیه کنید؟
3 - پشتیبانی مطلوب خیلی مهم است.بعدها خواهید دید که اگر سوال از سرویس دهنده بپرسید یا نیاز به نصب افزونه ای چیزی داشته باشید.اگر پشتیبانی در زمان بیشتر از نیم ساعت جواب شما را بدهد چقدر اعصابتان به هم خواهد ریخت.در این مورد نیز توصیه می کنم به دوستانی تکیه کنید که نیرو و توان لازم برای پشتیبانی 24 ساعته و سریع را دارند.
4 - بهتر است قبل از خرید درخواست دهید تا آی پی یکی از سرویسهایشان را در اختیار شما قرار دهند و شما پینگ بگیرید.برخی از همکاران سرورهایشان را به خاطر مسائل مادی انقدر شلوغ می کنند که سرورهای مجازی ارائه شده توسط آنها بسیار کند می شود و این عامل مشتریان شما را خواهد رنجاند.
5 - در فضای مجازی مقابله با حملات سایبری خیلی مهم است.از سرویس دهنده در مورد نرم افزارهای امنیتی که روی سرورش نصب کرده سوال کنید.
مسائل زیادی هست که درجه اهمیت آنها پایین است مثل آموزش شما و کمک به شما در مدیریت سرورتان ، اما موارد بالا را ضروری در نظر بگیرید.
در پایان برای جنابعالی آرزوی موفقیت می کنم.
ممنون بابت توضیجات کامل و خوبتون
سوالی که اسه من مطرح میشه اینه که سرور مجازی با رم ۱ گیگ و 3000Mhz قدرت پردازش در چه رنج قیمتی قرار داره ؟ حد اقل و حد اکثر چه قیمتی :؟
و سوال بعدی از پینگ ایپی سرور به چه نکاتی دست پیدا میکنیم که در جهت انتخاب سرور مناسب به ما کمک میکنه :؟
با تشکر از همراهی شما
sarinoo
June 6th, 2013, 15:04
ممنون بابت توضیجات کامل و خوبتون
سوالی که اسه من مطرح میشه اینه که سرور مجازی با رم ۱ گیگ و 3000Mhz قدرت پردازش در چه رنج قیمتی قرار داره ؟ حد اقل و حد اکثر چه قیمتی :؟
و سوال بعدی از پینگ ایپی سرور به چه نکاتی دست پیدا میکنیم که در جهت انتخاب سرور مناسب به ما کمک میکنه :؟
با تشکر از همراهی شما
اینجا قیمت اعلام کنیم ما رو بن می کنند.
از پینگ می توانید به چند مورد دست پیدا کنید
1 - اینکه اون سرور سرعتش در ایران چطور است
2 - اینکه آن سرور چقدر شلوغ است.
برای اطلاعات بیشتر می توانید با آی دی من تماس بگیرید : sarinoo
guerillamethod
June 7th, 2013, 00:39
بستگی داره برای چه کاری لازم دارید. مثلا برای Encoding باید پردازنده مد نظر شما باشد.
البته مجازی ساز هم مهم است که من پیشنهاد می کنم Xen رو استفاده کنید.
Domain
June 7th, 2013, 00:44
روی سرور مجازیتون چه سرویسی میخواین راه اندازی کنین؟
mahdiak
June 7th, 2013, 17:22
بستگی داره برای چه کاری لازم دارید. مثلا برای Encoding باید پردازنده مد نظر شما باشد.
البته مجازی ساز هم مهم است که من پیشنهاد می کنم Xen رو استفاده کنید.
در مورد زن / سیتریکس خدمتتون باید عرض کردم در نگاه اول بسیار مناسب هست.
منابع 100% اختصاصی به کاربر ارائه می کنه و...
اما بنده با یک VPS داخل همان نتورک و مشخصات شبیه آن و منابع رزرو شده توسط vmware چند پارامتر مثل سرعت پردازش و هارد را اندازه گرفتم vmware بسیار بهتر پاسخگو بود.
همینطور هم داخل زن اگر مدیر سرور آشنا نباشه سیستم عامل به راحتی کرش خواهد کرد ! به راحتی !! و اطلاعات دیگر در دسترس نیست.
اگر شخصی خریدار از سرویس دهنده پنل vmware را درخواست کند و منابع مشاهده کنه که limit انجام نشه بازدهی بسیار بهترین نسبت به xen خواهد داشت.
m_yousefi1362
June 7th, 2013, 19:20
روی سرور مجازیتون چه سرویسی میخواین راه اندازی کنین؟
یه سایت احتماعی مثل شیر ترانیکس
Domain
June 8th, 2013, 02:14
یه سایت احتماعی مثل شیر ترانیکس
از جایی که VPS میگیرین، پنل کلاینت vSphere هم بگیرین که مشاهده کنین منابعتون Limit نشده باشه.