PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ثبت دامین

s-m-s
June 5th, 2013, 23:29
سلام.اگه از یک سایتی دامین بین المللی .com یا مثلا org بخرم ، مثلا اگه اون شرکت یه روزی بسته بشه و کلا دیگه خدمات نده و سایتشون رو ببندن و .... ، تکلیف دامین من چی میشه؟آیا میتونم دی ان اس دامینم رو تغییر بدم یا اونو به شرکت های دیگه منتقل کنم؟
مثلا کنترل پنل هم دایرکتی باشه

ServerMelli.com
June 5th, 2013, 23:51
شما اگر دامنه را توسط ثبت کننده دایرکتی خرید کنید، یک پنل کاستومری به شما تعلق میگیره که تغییر دی ان اس و نقل و انتقال توسط آن پنل انجام میشه اما باز هم این پنل شما زیرمجموعه پنل ریسلری کسی خواهد بود که ازش دامنه را تهیه کردید و امکانش هست که بعدا هم دسترسی به پنلتون را محدود کنن.

s-m-s
June 6th, 2013, 00:16
شما اگر دامنه را توسط ثبت کننده دایرکتی خرید کنید، یک پنل کاستومری به شما تعلق میگیره که تغییر دی ان اس و نقل و انتقال توسط آن پنل انجام میشه اما باز هم این پنل شما زیرمجموعه پنل ریسلری کسی خواهد بود که ازش دامنه را تهیه کردید و امکانش هست که بعدا هم دسترسی به پنلتون را محدود کنن.
یعنی چی ؟ یعنی اگه اون شرکت جمع کنه بره ، ممکنه که دامین های مشتریانشون هم به نام خودشون ثبت کنه ؟
آیا میشه به شرکت هایی که دامین های بین اللملی رو بین 20 الی 25 هزار تومان رو ثبت میکنند اعتماد کرد؟
آیا در دایرکتی گزینه ای نیست که تمامی روابط به نام خودم باشه ،یعنی کسی جز خودم نتونه به دامین دسترسی داشته باشه حتما از اون جایی که دامین رو ثبت کردم !

sarinoo
June 6th, 2013, 00:19
یعنی چی ؟ یعنی اگه اون شرکت جمع کنه بره ، ممکنه که دامین های مشتریانشون هم به نام خودشون ثبت کنه ؟
آیا میشه به شرکت هایی که دامین های بین اللملی رو بین 20 الی 25 هزار تومان رو ثبت میکنند اعتماد کرد؟
آیا در دایرکتی گزینه ای نیست که تمامی روابط به نام خودم باشه ،یعنی کسی جز خودم نتونه به دامین دسترسی داشته باشه حتما از اون جایی که دامین رو ثبت کردم !
بله میتوانند این کار را بکنند
نمیشه اعتماد کرد.الان هزینه ثبت دامنه 10 دلاره که با این قیمت نمیشه ارائه داد.مگر در موارد خاص که دامنه در آفر باشد.مثل چند وقت پیش که دامنه org در آفر بود و 4 دلار ارائه می شد
برای این امر می توانید نمایندگی دایرکتی را تهیه کنید.

s-m-s
June 6th, 2013, 00:33
بله میتوانند این کار را بکنند
نمیشه اعتماد کرد.الان هزینه ثبت دامنه 10 دلاره که با این قیمت نمیشه ارائه داد.مگر در موارد خاص که دامنه در آفر باشد.مثل چند وقت پیش که دامنه org در آفر بود و 4 دلار ارائه می شد
برای این امر می توانید نمایندگی دایرکتی را تهیه کنید.
نمایندگی دایرکتی چقدر هزینه میخواد؟من میخوام یه دامین بین الملی ثبت کنم به نظر شما به کدوم سایت اعتماد کنم؟
هم دامین ارزون باشه و هم بشه به اون هاستینگ اعتماد کرد !

XHTML
June 6th, 2013, 01:10
چون دامنت رو برو بده شرکت خارجی ثبت کننن مثل godaddy
ان هزارتا مشتری داره و معتبره و دستتت هم همیشه به جایی
بند هست

korosh-eghbali
June 6th, 2013, 11:58
درود
اگر از سایت هایی مثل Name.com ثبت کنه که همه چیز به خودتون داده خواهد شد
و اگر از پنل دایرکتی فکر نکنم که بعد از اتمام فعالیت شرکتی دامین شما اتفاق خاصی برایش بیفته و شرکت بخواد مشکل دار کنه دامین هاش رو

s-m-s
June 6th, 2013, 23:33
آیا میتونم دامینم رو تو یکی از این شرکت های ارزون قیمت ثبت کنم و سپس فورا آن را به شرکت معتبر انتقال بدهم ؟
هاستینگ مبدا : دایرکتی
هاستینگ مقصد : دایرکتی
آیا انتقال ، هزینه ای داره؟

besthosti.com
June 6th, 2013, 23:45
شما می توانید که در شرکت های داخلی معتبر هم ثبت نمایید ولی اکر در شرکت های بزرگ مثل Name.com , reselerclub.com ,godaddy.com ثبت نمایید مشکلی بووجود نخواهد امد
ولی شرکت های داخلی مثل میهن نیک به ادرس MihanNIC :: سرویس میزبانی وب و ثبت آنلاین دامنه (http://www.mihannic.com) ثبت نمایید بازهم هیچ مشکلی پیش نمیاد این شرکت یکی از برترین ها هستش و ما هم همه دامین هامون در این شرکت است .

s-m-s
June 7th, 2013, 11:35
شما می توانید که در شرکت های داخلی معتبر هم ثبت نمایید ولی اکر در شرکت های بزرگ مثل Name.com , reselerclub.com ,godaddy.com ثبت نمایید مشکلی بووجود نخواهد امد
ولی شرکت های داخلی مثل میهن نیک به ادرس MihanNIC :: سرویس میزبانی وب و ثبت آنلاین دامنه (http://www.mihannic.com) ثبت نمایید بازهم هیچ مشکلی پیش نمیاد این شرکت یکی از برترین ها هستش و ما هم همه دامین هامون در این شرکت است .
ممنون ولی امکان این هست که دامین رو در شرکت های ارزون قیمت ثبت کرد و سپس فورا آن را به شرکت های معتبر منتقل کرد ؟آیا انتقال دامین رایگان هست؟

shazo
June 8th, 2013, 00:08
سلام.. به خاطر چند دلار ارز نداره که...

یه جای معتبر ثبت کنید خیالتون راحت باشه..