ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Dns رایگان چطور استفاده میشه

trav
June 5th, 2013, 03:38
با سلام

کسی میتونه منو توی استفاد کردن از dns های رایگان کمک کنه به دلیل تحریم سی پنل نمیتونم از dns دامنه ای ار خودم استفاده کنم .

trav
June 5th, 2013, 20:26
یعنی هیچ کدوم از دوستان آشنایی ندارن که کمک کنن یا دوست ندارن کمک کنن .

bargh4ever
June 6th, 2013, 01:32
سلام
در خدمتیم

raminsat1
June 7th, 2013, 16:27
سلام
دوست عزیز شما ابتدا باید بر روی دامنه ی دوم یا دامنه اصلی خود (از طریق کنترل پنل دامنه که شرکت به شما می دهد) یک child name server با نام های دلخواه مثل ns1 و ns2 ایجاد کنید و ip سرور و یا همان هاست خود را به این دو name server اختصاص دهید
به این شکل می توانید از امکان dns رایگان بر روی دامنه خود استفاده کنید
موفق باشید

mahdiak
June 7th, 2013, 16:29
سلام
دوست عزیز شما ابتدا باید بر روی دامنه ی دوم یا دامنه اصلی خود (از طریق کنترل پنل دامنه که شرکت به شما می دهد) یک child name server با نام های دلخواه مثل ns1 و ns2 ایجاد کنید و ip سرور و یا همان هاست خود را به این دو name server اختصاص دهید
به این شکل می توانید از امکان dns رایگان بر روی دامنه خود استفاده کنید
موفق باشید

سلام

فکر کنم منظور استارتر از dns رایگان مثل سایت کلود دی ان اس هست.
ClouDNS.net: Free DNS hosting (http://www.cloudns.net/)

trav
June 7th, 2013, 19:35
سلام
در خدمتیم

میشه راهنمایی بفرمایید

سلام

فکر کنم منظور استارتر از dns رایگان مثل سایت کلود دی ان اس هست.
ClouDNS.net: Free DNS hosting (http://www.cloudns.net/)

بله . به دلیل تحریم ir میخوام از dns رایگان به عنوان واسطه استفاده کنم که بتونم به مشتریام و خودم اون dns رو بدم

raminsat1
June 7th, 2013, 23:52
من بابت اینکه خوب متوجه منظور استارتر نشدم و پاسخ اشتباه دادم عذرخواهی می کنم

حالا من یک پیشنهاد دارم شاید جواب نده و شما خودتون استاد هستید.
با ایجاد chil name server به ip مورد نظر بر روی یک دامنه بین المللی این امکان براتون وجود نداره که این مورد را حل کنید؟
یا اینکه دامنه نمایندگی خود را به دامنه بین المللی تغییر دهید!! :-?

trav
June 8th, 2013, 01:35
من بابت اینکه خوب متوجه منظور استارتر نشدم و پاسخ اشتباه دادم عذرخواهی می کنم

حالا من یک پیشنهاد دارم شاید جواب نده و شما خودتون استاد هستید.
با ایجاد chil name server به ip مورد نظر بر روی یک دامنه بین المللی این امکان براتون وجود نداره که این مورد را حل کنید؟
یا اینکه دامنه نمایندگی خود را به دامنه بین المللی تغییر دهید!! :-?

ir که نداره اگر به آپی بدم سایت نیک قبول نمیکنه .
از طرفی تمام دامنه های بین المللی مشابه آی آرم قبلا خرداری شدن . و اگر بخوام بخرم باید یه آدرس دیگه ای بخرم ... می خوام اگربشه اینکارور نکنم و مشکل رو با یه dns واسته حل کنم .

MR-Vazin
June 8th, 2013, 01:46
به جایی که ازش نمایندگی دارید بفرمایید براتون بزنند

sniper000man
June 8th, 2013, 20:19
ir که نداره اگر به آپی بدم سایت نیک قبول نمیکنه .
از طرفی تمام دامنه های بین المللی مشابه آی آرم قبلا خرداری شدن . و اگر بخوام بخرم باید یه آدرس دیگه ای بخرم ... می خوام اگربشه اینکارور نکنم و مشکل رو با یه dns واسته حل کنم .

با سلام
دوست عزیز یه دامنه بین الملی بگیرید روش دی ان اس بسازید لازم نیست دی ان اسها هم نام سایتتون باشه الان خیلیا اینطوری استفاده میکنن بعد دامنه دی ان اسو به عنوان دامنه فرعی رو سایتتون نصب کنید هر کاری بکنید با دامنه ای ار نمیشه فکر کنم سی پنل هم داره تجریم برمیداره ولی احتیاط شرط عقله تنها راهی که گفتم همین یا دامنه باپسوند مثلا pw یه همچین چیزی که تازه اومدن با اون اسم ثبت کنی و برای دی ان اس استفاده کنی

raminsat1
June 8th, 2013, 23:04
با سلام
دوست عزیز یه دامنه بین الملی بگیرید روش دی ان اس بسازید لازم نیست دی ان اسها هم نام سایتتون باشه الان خیلیا اینطوری استفاده میکنن بعد دامنه دی ان اسو به عنوان دامنه فرعی رو سایتتون نصب کنید هر کاری بکنید با دامنه ای ار نمیشه فکر کنم سی پنل هم داره تجریم برمیداره ولی احتیاط شرط عقله تنها راهی که گفتم همین یا دامنه باپسوند مثلا pw یه همچین چیزی که تازه اومدن با اون اسم ثبت کنی و برای دی ان اس استفاده کنی

با سلام
بله دقیقا حق با شماست و خیلی از شرکت ها در حال حاضر نام دامنه dns خود را تغییر می دهند
الان برای مثال اگر نام دامنه شما iran.ir باشد میتوانید یک دامنه به صورت زیر و بین المللی ثبت کنید
dnsiran.com
dns-iran.com
هم مشکل تحریم دامنه های ایرانی حل می شود و هم اگر نام دامنه بین المللی شما آزاد نباشد به این شکل مختص سایت شما خواهد شد

sniper000man
June 9th, 2013, 00:43
یا سلام
دوست عزیز دامنه ای که نام ایران توش باشه معلومه مال کیه دامنه ای ثبت کنید که نام ایران توش نباشه با تشکر

raminsat1
June 10th, 2013, 00:31
یا سلام
دوست عزیز دامنه ای که نام ایران توش باشه معلومه مال کیه دامنه ای ثبت کنید که نام ایران توش نباشه با تشکر

البته بنده عرض کردم مثال زدم. . . و همینطور که شما فرمودید، برای مورد تحریم نباید در نام دامنه از کلمه ایران استفاده شده باشد