توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی از ایران
sarinoo
June 4th, 2013, 15:06
با سلام
بنده نیاز به خرید یک سرور اختصاصی از ایران دارم.
چون با کانفیگ های ایران آشنا نیستم پس لطفاً قیمت ها را با مشخصات کامل اعلام فرمایید.
در ضمن خرید سریع باید انجام شود و دوستانی در اولویت هستند که سرعت پاسخگویی و پشتیبانی بالایی داشته باشند.
با تشکر
---
June 4th, 2013, 15:19
این سرور به کارتون میاد ؟
E5-2620
32GB ram
2x 1TB hdd
aligoli
June 4th, 2013, 15:24
با سلام
چون با کانفیگ های ایران آشنا نیستم پس لطفاً قیمت ها را با مشخصات کامل اعلام فرمایید.
در ضمن خرید سریع باید انجام شود و دوستانی در اولویت هستند که سرعت پاسخگویی و پشتیبانی بالایی داشته باشند.
با تشکر
سلام
ما یک سرور اختصاصی با منابع بالا کولو نمودیم، می توانیم نصب یا نیازی و انتظاری که نسبت به یک سرور اختصاصی دارید به طور کامل به شما ارایه کنیم.
سرور اختصاصی با مشخصات ذیل توسط هزارنویس خریداری شده است و در دیتاسنتر سروش رسانه کولو شده است :
HP Proliant DL380p Gen8 8SFF CTO
Two x Intel® Xeon® E5‐2620 - 2.0GHz/6‐core/15MB/7 2GT s QPI/95W DDR3 1333 HT,Turbo2‐ 3/3/4/4/5/5
HP 64GB (8x8GB) PC3L‐12800R DDR3‐1333 Registered DIMMS ORIGINAL
HP Smart Array P420i/1GB FBWC - RAID0/1/1+0/5/5+0
4xHP 600GB 6G SAS 10K rpm SFF (2.5‐inch) SC ORIGINAL
hot‐HP Ethernet 1Gb 4‐port 331FLR Adapter
Twox HP 750W CS Platinum Plus Hot Plug Power Supply
Rack (2U); (8.74 cm) Height x (44.55 cm) Width x(69.85 cm) Length
برای مشاهده جزییات بیشتر یا اطلاعات دیگر اول تایپک ما را مشاهده نمایید سپس اگر سوالی بود اگر میال بودید پیام خصوصی یا تماس بگیرید.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/78693/
RoobinaServer
June 4th, 2013, 15:36
با سلام
با تشکر
سلام
ذکر نکردید چه سخت افزاری میخواهید و حداکثر بودجتون چه قدر است.
میتوانید 24 ساعته تماس حاصل فرمائید : 02166378056
تهران هستیم تحویل در هر شهری انجام میشود.
ارادتمند سجادیه
یا حق
bepad
June 4th, 2013, 15:45
با سلام
با تشکر
سلام
در خدمتیم
با شرایط مناسب زیر
1- نصب و راهندازی سریع
2- پشتیبانی 24 ساعته در سایت
3- قابلیت انتخاب مجازی سازی دلخواه
4- از انجایی که در ایران مهمترین عامل کنترل پهنای باند است برای شما به رایگان پنل Solusvm نصب و راهندازی میشود تا بتوانید با قدرت مدیریت کنید سرور خود را
5- عدم محدودیت در تعداد ای پی هر ای پی 3 هزار تومان
برای دریافت قیمت سخت افزار دلخواه خود را به بخش فروش از طریق تیکت اعلام کنید
http://hostnetwork.ir/cp
موفق باشید
alborzgostar
June 4th, 2013, 16:08
با چه مشخصاتی برای چه کاری؟
samansystems
June 4th, 2013, 16:11
هر کانفيگی ميخواين بگيد تا بهتون قيمت اعلام بشه. تو ديتاسنتر تبيان ميتونيم بهتون سرور بديم.
sarinoo
June 4th, 2013, 17:52
هر کانفيگی ميخواين بگيد تا بهتون قيمت اعلام بشه. تو ديتاسنتر تبيان ميتونيم بهتون سرور بديم.
دوستان من کارم سروره ، اما با کانفیگ های ایران کار نکردم.شما اول تاپیک مرا بخوانید بعد قیمت های پیشنهادی خودتان را اعلام کنید.فکر نمی کنم سرور در ایران 100 نوع داشته باشد.تصور من این است که امکانات استاندارد ایران در 4 یا 5 پکیج باشد.پس به جای ابهام گویی اعلام قیمت کنید.
ممنونم
sarinoo
June 4th, 2013, 17:53
با چه مشخصاتی برای چه کاری؟
با سرور میخوام آپولو رو کنترل کنم.دوست گرامی امکاناتت رو اعلام کن ، چیکار داری من برای چه کاری می خواهم.
samansystems
June 4th, 2013, 18:04
سروری که تو ايران هست همون سروری هست که شما تو هر جای دنيا تهيه ميکنيد و در ديتاسنتر قرار ميديد.
در ايران فقط پهنای باند متفاوت هست و پهنای باند پايين تر هست. شما بگيد حدودا با چه کانفگي احتياج داريد تا بشه بر اساس اون قيمت خريد سرور رو بدست اورد و بر اساس قيمت سرور، قيمت اجاره ماهانه اون رو مشخص کرد.
sarinoo
June 4th, 2013, 18:08
سروری که تو ايران هست همون سروری هست که شما تو هر جای دنيا تهيه ميکنيد و در ديتاسنتر قرار ميديد.
در ايران فقط پهنای باند متفاوت هست و پهنای باند پايين تر هست. شما بگيد حدودا با چه کانفگي احتياج داريد تا بشه بر اساس اون قيمت خريد سرور رو بدست اورد و بر اساس قيمت سرور، قيمت اجاره ماهانه اون رو مشخص کرد.
شما در نظر بگیرید کانفیگ ex4s هتزنر را داشته باشد.