ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل اساسی در انتقال هاست !

pf2198
June 4th, 2013, 13:14
با سلام و درود
من قصد تغییر هاست رو رو دارم حالا یه جای دیگه هاست خریدم و اونها بعد از بک آپ گرفتن از کل سایتم برای انتقال با مشکل زیر مواجه شدن :
هاست قبلی cpanel و هاست جدید directadmin هست!

نقل قول""

"با سلام خدمت شما
[align=right][align=right][align=right]بک.آپ تهیه و به سرور منتقل شد ولی تعداد زیادی خطا در ایمیل بک.آپ سی.پنل وجود دارد که به صورت زیر می‌باشند
[align=right][align=right]ERROR 1146 (42S02) at line 1: Table 'horde.kronolith_shares' doesn't exist
[align=right]ERROR 1146 (42S02) at line 1: Table 'horde.kronolith_shares' doesn't exist
[align=right]...Done
[align=right]Skipping Logaholic Backup. Logaholic is globally disabled on this system.
[align=right]Storing mysql dbs............
[align=right]bazargol_oc.........
[align=right](550614 bytes) bazargol_oh(1310 bytes) horde.turba_objectshorde.turba_objects
[align=right]Error : Table 'horde.turba_objects' doesn't exist
[align=right]status : Operation failed
[align=right](779 bytes) horde.turba_shareshorde.turba_shares
[align=right]Error : Table 'horde.turba_shares' doesn't exist
[align=right](779 bytes) horde.horde_prefshorde.horde_prefs
[align=right]Error : Table 'horde.horde_prefs' doesn't exist
[align=right](779 bytes) horde.kronolith_shareshorde.kronolith_shares
[align=right]Error : Table 'horde.kronolith_shares' doesn't exist
[align=right](779 bytes) horde.kronolith_storagehorde.kronolith_storage
[align=right]Error : Table 'horde.kronolith_storage' doesn't exist
[align=right](779 bytes) horde.mnemo_memoshorde.mnemo_memos
[align=right]Error : Table 'horde.mnemo_memos' doesn't exist
[align=right](779 bytes) horde.nag_taskshorde.nag_tasks
[align=right]Error : Table 'horde.nag_tasks' doesn't exist
[align=right](779 bytes)
[align=right]ERROR: Failed to dump one or more databases
[align=right][align=right]

در صورتیکه مورد تایید شما می‌باشد اطلاع دهید تا همین بک.آپ روی سرویس بازگردانی شود٬ در غیر اینصور با هماهنگی با هاست قبلی یک بک.آپ کامل بدون مشکل تهیه کنید و اطلاع دهید تا منتقل شود."

حالا به هاست قبلی هم تیکت زدم همینارو به نظر شما چیکار کنم ؟

کسی سر در میاره کمکم کنه !!!
با سپاس

shivahost
June 4th, 2013, 13:18
احتمالا این ارور ها مشکلی برای شما پیش نمی آورد مگر در ایمیل های هاست شما اختلال ایجاد کند.

شما به سرویس دهنده جدید بگید ریستور کنند و اجازه دهند شما از نظر مشکل بررسی کنید و در صورت نیاز بکاپ دیگری درخواست دهید که فکر نمی کنیم نیاز بشه.

pf2198
June 4th, 2013, 13:24
میشه دقیق تر راهنمایی کنید !!؟ واقعا ممنون درست گفتید الان یادم اومد که تو webmail بعضی وقتها ایمیل هارو نشون نمیداد !!
یه کم واضحتر بگید ممنون میشم.. !!!

shivahost
June 4th, 2013, 13:27
همه ارور ها مربوط به دیتابیس horde که یکی از webmail های شماست می باشد. اگر مشکل در آن داشته اید احتمالا با بکاپ مجدد هم حل نشود و ممکنه مدیر هاست قبلی شما بتونه با repair کردن دیتابیس horde بتونه مشکل رو درست کنه.

i-whost
June 4th, 2013, 13:34
همه ارور ها مربوط به دیتابیس horde که یکی از webmail های شماست می باشد. اگر مشکل در آن داشته اید احتمالا با بکاپ مجدد هم حل نشود و ممکنه مدیر هاست قبلی شما بتونه با repair کردن دیتابیس horde بتونه مشکل رو درست کنه.

doesn't exist

چیزی نیست که تعمیر کند

دقت کنین انتقال از cpanel به دایرکت ادمین هست

به طور دستی انجام بدید

pf2198
June 4th, 2013, 16:45
یعنی بعد از انتقال به طور دستی تعمیر بشه ؟
چطوری ؟ کارشناس هاست مقصد میتونه خودش تعمیر کنه ؟ چون اونا گفتن باید هاست قبلیت درستش کنه منم بعد از 5 ساعت تیکت زدن هنوز تیکتم خونده نشده !!!
ضمنا من رفتم دیتابیس ho رو دیدم تو هاست قبلیم (جاریم) توی این دیتابیس هیچ جدولی نیست !!!! فکر کنم از اول هم نبوده !!

مشکلم خیلی بزرگ داره میشه.. لطفا واضحتر بفرمائین چیکار کنم ؟
با سپاس:-?#-o

shivahost
June 4th, 2013, 21:34
انتقال ایمیل ها از cpanel به هاست جدید که directadmin هست احتمالا انجام نمیشه و مشکل دیگری نخواهید داشت.

pf2198
June 4th, 2013, 22:13
واقعا ممنون از همه عزیزان فقط نخواستم یه پست دیگه بزنم سوالی دارم همینجا میپرسم :
من بعد از انتقال اطلاعات به نیک رفتم (دامینم ir هست) و dns رو به هاست جدید تغییر دادم ولی الان که نام سایت رو میزنم هنوز همون حالت هست و پیام قبلی رو میدهد : فضای شما پر شده است ! چرا منتقل نشده ؟ مگه باید کارمندان نیک تائید کنن؟

i-whost
June 4th, 2013, 22:19
6-12 ساعت دامنه ir هست

abbas141
June 4th, 2013, 22:53
پیشنهاد میکنم باتوجه به این که انتقال از سی پنل به دایرکت ادمین این کار انتقال را دستی انجام دهید

کلا تمامی موارد را به طور دستی اپلود واینپورت کنید واگر ایمیل استفاده نمیکردید اصلا به این مورد کاری نداشته باشید .