توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد خرید vps
webson
June 4th, 2013, 00:22
سلام
قبل از خرید می خواستم با شما مشورت کنم .
من فایلهیی دارم که برام مهم هستند و می خوام روی سرور مجازی قرار بدم می خواستم بدونم امنیت سرور مجازی به چه صورت هست ؟ آیا به جز من فرد دیگری حتی فروشنده به اطلاعات دسترسی دارد ؟
سرور مجازی ایران یا خارج از ایران ؟
به نظر شما کدوم بهتره ؟ سروره ایران هزینه پهنای باند زیاد داره و سرور خارج هزینه لایسنس زیاد داره .
AvalinHost
June 4th, 2013, 00:25
سلام
من فایلهیی دارم که برام مهم هستند و می خوام روی سرور مجازی قرار بدم می خواستم بدونم امنیت سرور مجازی به چه صورت هست ؟ آیا به جز من فرد دیگری حتی فروشنده به اطلاعات دسترسی دارد ؟
به نظر شما کدوم بهتره ؟ سروره ایران هزینه پهنای باند زیاد داره و سرور خارج هزینه لایسنس زیاد داره .
سلام
بله میتونن به اطلاعات شما دسترسی داشته باشند، پیشنهاد میشه از یک جای مطمئن سرور مجازی بگیرین.
سرور مجازی ایران پینگ بسیار خوبی داره در عوض پهنای باندی که در اختیارتون هست کمه و همچنین قیمت زیادی دارد.
بستگی به نوع کاربرد شما داره، در شرایط فعلی سرور ایران به صرفه نیست.
webson
June 4th, 2013, 00:43
ولی من شنیدم که در صورت تغییر رمز vps امکان ورود و حتی بازیابی رمز برای فروشنده ممکن نیست .
sarinoo
June 4th, 2013, 01:04
با سلام
دوست گرامی ادمین در هر حالت به اطلاعات شما دسترسی دارد.
اما شرکت های معتبر زیادی هستند که می توانید به آنها اطمینان کنید ، مثل همین اولین هاست ...
Mihan-Server
June 4th, 2013, 02:53
با سلام .
رمز رو هم تغییر بدید باز هم امکان دسترسی هست مگر اینکه فایل هارو پسورد گذاری کنید .
aligoli
June 4th, 2013, 15:02
سلام
سلام
هزینه لایسنس ها زیاد بالا نیست ، دایرکت ادمین 22 هزار تومان / ماهانه و سی پنل 55 هزار تومان / ماهانه، نصب و کانفیگ آن هم برای شما رایگان خواهد بود.
حق با شماست پهنای باند ایران گران هست اما اگر از فایل ها و سایت خود درآمد کافی دارید بسیار مفید خواهد بود.
به اطلاعات شما فقط خود شما دسترسی دارید اما اگر واقعا بخواهد دسترسی پیدا کند می تواند به همین منظور بهتر از جای معتبر تهیه فرمایید.
آیا مایل هستید پیشنهاد خود را از ایران و آلمان برای شما ارایه نماییم ؟
+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
+ دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
+ دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
+ دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران
support-paradiseserver
June 4th, 2013, 17:14
سلام
اگر از کشور انگلستان نیاز داشتید ما در خدمتیم
==============================================
█ فروش ویژه سرور مجازی انگلستان پارادایس سرور █ [ از ما هدیه بگیرید ] (http://www.webhostingtalk.ir/f15/81794/)
========================================
اطلاعات سرور :
http://paradiseserver.org/my/wmcccc.png
================================================== =====
سوالات قبل از فروش خود را نیز از طریق تیکت و یا با آی دی یاهو sadri.kevin---paradiseserver یا با استفاده از شماره تلفن های دفتر ایران و انگلستان با ما در میان بگذارید
دفتر ایران : 08612220329
===============================
mmzznn
June 5th, 2013, 09:07
تا زمانی که پسورد سرور مجازیتون رد در اختیار کسی قرار ندید نمی تونن وارد وی پی اس بشن و ارائه دهندگان سرورهای مجازی معتبر گزینه مناسبی برای خرید هستند.
به نظر من شما که اطلاعاتتون براتون بسیار مهم هست مناسب تر هست از سرورهای ایران استفاده کنید . چون ریسک از بین رفت اطلاعات یا بسته شدن سرویس تقریبا صفر هست.
Gostarhost
June 5th, 2013, 16:44
ا سلام
دوست عزیز شما می توانید از خدمات گستر هاست (http://gostarhost.net) بهرمند گردید.از سایت مادیدن کنید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ما بهترین نیستم .اما بر این عقیده استوار هستیم که همیشه حق با مشتری است.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نحوه پاسخگویی :تماس تلفنی : 8 صبح تا 1 بامداد - 02133058993-02133077081/ تیکت : پاسخگویی حداکثر در اوج ترافیک 10 دقیقه
پشتیبانی آنلاین : پشتیبانی برخط (http://farzanehgostar.com/livesupport/chat.php)(OnLine)گفتگوی آنلاین با کارشناسان/ ارتباط در یاهو1: Gostar.host / ارتباط در یاهو2: s.gostarhost
گارانتی برگشت کامل وجه در صورت عدم رضایت شما
پارس وی پی اس
June 5th, 2013, 16:55
اگه براتون مهمه چرا میخواین رو سرور مجازی قرار بدید؟
webson
June 5th, 2013, 19:52
چون فایل های من اسکریپت php هست و در واقع یه سیستم مدیریت محتوای اختصاصی هست . امنیت کدها برای من خیلی مهمه . انکد کردن هم به درد نمی خوره چون میشه دکد کردن .
ekrami
June 5th, 2013, 20:54
ولی من شنیدم که در صورت تغییر رمز vps امکان ورود و حتی بازیابی رمز برای فروشنده ممکن نیست .
خیر
مدیر سرور میتونه براحتی پسورد رو بازیابی کنه حالا بعدا میشه واسه رعایت مسائل امنیتی ویندوز رو عوض کرد
HyperServer
June 7th, 2013, 13:52
با سلام...
رمز عبور سیستم عامل چه ویندوزی چه لینوکسی قابل bypass کردن هست.
البته سرویس دهند ها نقدر بی کار نیستند که بخوان دونه دونه سرورهای مجازی رو بارسی کنند. اما برای اطمینان می تونید از نرم افزارهای encryption استفاده کنید... اما اگر کد هست قاعدتا روی سرور در حال اجرا هست و نمیشه encrypt کرد.
da6276
June 8th, 2013, 00:56
سلام از آمریکا دیتاسنتر کولوکراسینگ روی سرور 24 هسته ای در خدمتم
اول تست کنید وبعد پرداخت کنید
ram : 1G
cpu : 1 core 1.9Ghz
hard : 20 GB
port : 1 Gb
bw : unlimite
ip : 1
کانفیگ رایگان
پنل ریبوت دارد
تضمین عدم اورسل
منابع کاملا اختصاصی میباشد و دسترسی به کونسول هم در صورت درخواست داده میشه
ماهیانه 25هزار تومان | سفارش دهید (http://client.abarserver.net/cart.php?a=confproduct&i=0)
تاپیک فروش ما :
آفر ویژه سرور مجازی از کولوکراسینگ آمریکا|رم 1گیگ|پورت 1گیگ|پهنای باند نامحدود|منابع کاملا اختصاصی همراه با ارائه کنسول|ماهیانه 25هزار (http://www.webhostingtalk.ir/f15/78844/)