ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی / کلکسو و 64bit CentOS 5.8

arshiyan
June 2nd, 2013, 23:25
سلام به همه اساتید
من centos 64 bit دارم ورژن 5.8 و قصد دارم از کلکسو استفاده کنم رم سرور 4 گیگ هست و بررسی کردم دیدم کلکسو 32 بیتی ، حالا می خوام بدونم اگه کلکسو نصب کنم از همه ی رم سرور استفاده میکنه یا نه؟ کلا چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟

سپاس

XHTML
June 4th, 2013, 23:23
توی تءوری که واقعا فرق داره ولی زیادم مهم نیست
اگر میخوای واقعا مطمن شی این خردشم هم داره استفاده میشه از رم خود 64 بیتی نصب کن تا بتونی بقیه حافظه رو هم ادرسی دهی کنه

sarinoo
June 4th, 2013, 23:25
با سلام
در وب سایت خود lxadmin توصیه شده است که روی cenos 5 و نسخه 32 بیتی نصب گردد.بهتره به توصیه خود lxadmin توجه کنید.

XHTML
June 4th, 2013, 23:42
با سلام
در وب سایت خود lxadmin توصیه شده است که روی cenos 5 و نسخه 32 بیتی نصب گردد.بهتره به توصیه خود lxadmin توجه کنید.

اطلاعات غلط ندید:)
توصیه شرکت این هست فقط روی نسخه های 6 ساپورت نمیشه اونم تازه میشه نصب کرد
به 32 بیتی و 64 بیتی بودنش مشکل نداره و میشه بخوبی نصب کرد و استفاده کرد

1) A dedicated or virtual server running CentOS or Red Hat EL 5.x. CentOS 6.x is not currently supported.
2) At least 256 MB of RAM (enough to run Yum).
3) At least 2 GB of free disk space for Kloxo and related services.
4) If you partitioned your disks manually, make sure you have a large /tmp. Kloxo uses /tmp to create and store backups temporarily and the process will fail if there is not enough spac

arshiyan
June 5th, 2013, 00:13
از اونجایی که به یه سری ارور های عجیب در نسخه 64 بیتی بر خوردم درخواست دادم تا 32 بیتی نصب کنن، قبلا روی 32 بیتی نصب کرده بودم و مشکل خاصی هم نداشتم. اما گفتم شاید مثل ویندوز 32 بیتی از کل 4 گیگ رم استفاده نکنه و این یعنی از بین رفتن تقریبا 1 گیگ رم، درس گفتم دیگه؟

XHTML
June 5th, 2013, 04:01
بله اینجوری تقریبا یک گیگیت نمیشه باید همون 64 رو نصب کنی
بعد ایراد هایی رو که میگیره ضمیمه کنی تا حل کنیم چون من دارم و مشکلی نداره از این لحاظ! و ندیدیم اررورر ی بده!
بعداز نصب کلوکسو !!!
توصیه همون نسخه ی 64 بیتی هست تا بتونه از تمام رم استفاده کنه

arshiyan
June 13th, 2013, 13:37
بالاخره تونستم بدون هیچ مشکلی و با کمک راهنمای نصب کلوکسو (http://wiki.lxcenter.org/Kloxo-64) ، نصبش کنم. البته هنوز نتونستم نکات امنیتی رو کامل روش پیاده کنم اما هیچ چیزی نشد نداره، فقط یه سوال دارم از دوستان حرفه ای چطور می تونم لاگین به کلوکسو رو محدود کنم مثلا بگم اگه 5 بار رمز رو اشتباه وارد کرد 24 ساعت مسدودش کن یا مثلا یوزر نیم ادمین رو عوض کنم؟