توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در آمد زبان php ودیگر زبان ها
Mohammadsgh
June 2nd, 2013, 21:00
درود بر شما
می خواستم ببینم که در آمد php در آینده (تا 3 یا 4 سال دیگه)خوب هستش؟ و چه زبانی در آینده درآمدش خوب وعالی میشه
سپاس از همه شما
shazo
June 2nd, 2013, 21:42
سلام
فعلن که php خوبه
جاو و جاوا اسکریپ هم همچنین..
زبان های برنامه نویسی موب هم خوب هستن..
yazd-host
June 3rd, 2013, 06:22
بله زبان های php و asp درامدشون خوب هست و همین طور در حال افزایش کار هست برای این زبان ها(که یعنی افزایش درامد)
pejman_view
June 3rd, 2013, 06:38
سلام
زبان برنامه نویسی قدیمی نمی شود اما اگر زبان برنامه نویسی گسترش پیدا نکند و مطابق نیازهای روز نباشد مطمئناً کمتر استفاده می شود اما زبان php ! این زبان هر روز در حال تغییراتی است که نیازهای روز برنامه نویسان خودش را تامین کند و واقعاً زبان آزاد و راحتی است.
بنظر پی اچ پی محبوبیتش را تا سال های آینده از دست نمی دهد.
و از نظر درآمد با چند متغیر مختلف سرکار دارد:
یک - بازاریابی شما خوب باشد
دو- برنامه نویس خوبی باشید
سه- همیشه آپدیت شوید.
حقوق یک کدنویس ساده استخدامی شرکت های رایانه ای بسته به شهری که زندگی می کنید از 700 هزار تومان در ماه شروع می شود. و آزاد کاران(فریلنسرها) با توجه به کاری که می توانند بکنند تا 5 میلیون یا حتی بیشتر هم می رسد.
موفق و پیروز باشید
rezaonline.net
June 3rd, 2013, 09:13
مهم زبان برنامه نویس نیست مهم برنامه نویسه .
گوگل با پایتون کار میکنه (البته کم کم دارن زبان برنامه نویسی خودشون رو منتشر میکنن) ، فیس بوک با پی اچ پی ، تویتر با جاوا ، گیت هاب با روبی و ....
زبان برنامه نویسی صرفا یک ابزاره
Mohammadsgh
June 3rd, 2013, 10:12
من 90درصد به خاطر درآمد برنامه نویسی میکنم و10 درصد به خاطر علاقه ام میترسم درآینده هم برنامه نوس زیاد بشه هم نیاز به برنامه نویسی کم بشه به نظر شما این نگرانی من درسته؟