توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سایت
reza0071
June 2nd, 2013, 18:23
سلام
یکی از کاربران ادرس فایل فول بکاپ هاستش رو به من داده حالا من میخوام منتقلش کنم به سرور خودم و واسش یه اکانت درست کنم میشه روش دقیق این کارو بکین در ضمن پنل مدیریت سرور بنده دایرکت ادمین هست
این اصلا واضح نیست کسی نیست اموزش کامل و مبتدی تری داشته باشه در ضمن اون طرف نمایندگی نداره اکانت هاسته
shivahost
June 2nd, 2013, 23:35
این اصلا واضح نیست کسی نیست اموزش کامل و مبتدی تری داشته باشه در ضمن اون طرف نمایندگی نداره اکانت هاسته
ببخشید، ولی الان شما به عنوان یک فرد کاملا مبتدی که همچین درخواستی کردید هاستینگ راه انداختید؟
besthosti.com
June 2nd, 2013, 23:38
این تاپیک بالایی که دوستمون معرفی کرد بخدا خیلی کامل هستش
راحت میشه فهمید که باید چی کار کرد
سعی کنید قبل از ورود به کاری اطلاعات خودتون را افزایش دهید و بعد وارد بشید .:x
reza0071
June 15th, 2013, 12:50
ببخشید، ولی الان شما به عنوان یک فرد کاملا مبتدی که همچین درخواستی کردید هاستینگ راه انداختید؟
سرور مجازی واسه کار خودم گرفتم
chaleshtor
June 15th, 2013, 12:56
خب دوستان شما که آموزش دایرکت ادمین رو گذاشت سی پنل رو هم میذاشتید
reza0071
June 15th, 2013, 21:15
این تاپیک بالایی که دوستمون معرفی کرد بخدا خیلی کامل هستش
راحت میشه فهمید که باید چی کار کرد
سعی کنید قبل از ورود به کاری اطلاعات خودتون را افزایش دهید و بعد وارد بشید .:x
ایشون که نماینده نیستن اکانت دارن
واسه بار دوم میگم واسه کارای شخصی میخوام نه هاستنیگ شما هم سعی کن به سوال دقت کنید
esh
June 15th, 2013, 22:21
دوست عزیز فایل را در سرور با دستور wget دریافت کنید سپس یک اکانت معمولی در کاربر رسلر به آن نام ساخته و آنرا restore کنید.
اگه سوالی بود دقیقا بیان کنید تا بهتر بشود راهنمایی کرد.
reza0071
June 16th, 2013, 00:21
دوست عزیز فایل هایی که با دستور wget دانلود میشن داخل کدوم پوشه سرور قرار میگیرن
esh
June 16th, 2013, 04:50
پیش فرض ریشه اما بهتر به دایرکتوری مورد نطرتان انتقال بدهید تا در دایرکت ادمین دسترسی داشته باشید