ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل چپ و رات شدن متن ها هنگام تایپ وقتی که کلمات فارسی و انگلیسی رو با هم تایپ میکنیم

trav
June 2nd, 2013, 15:29
باسلام

من توی whmcs یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی توی مثلا قسمت اموزش یا ایمیل متن فارسیی رو مینویسم و بعد میخوام کلمه ی انگلیسیی رو در ادامه بنویسم که بعد دوباره فارسی ادامه بدم اون وقت نوشته ها چپو رایت میشن و غیر قابل خوندن میشن چون جملات جابه جا میسن .

چطور میشه مشکلو حل کنم . البته توی قسمت ایمیل ها تونستم با پاک کردن تیبل ایمیل های دیتابیس و جایگزین کردنش با ایمیل های فارسی مشکل رو حل کنم اما هنوز توی قسمت ادیتو یا تایپ قسمت اموزش این مشکل وجود داره .

chaishpish
August 26th, 2015, 14:25
دوستان مدیران مجموعه ما الان 2 ساله منتظر جوابی از شما هستیم هنوز راه حلی برایا ین مشکل پیدا نشده از دوستان خواهشمندم یک کمکی بکنند من بد جور درگیر این مشکلم

TeraServerCo
August 26th, 2015, 16:02
ایم که خیلی راحته الان یه عکس میگیرم نشونت میدم باید چیکار کنی

- - - Updated - - -

این دو گزینه رو انتخاب کن بعد به راحتی میتونی فارسی و انگلیسی رو تایپ کنی بدون اینکه بهم بریزه
27845

mina khabaz
August 26th, 2015, 19:52
بازدن کلید های ctrl+shift راست کیبورد مشکل برطرف میشه

yourhosting
August 26th, 2015, 20:21
ایم که خیلی راحته الان یه عکس میگیرم نشونت میدم باید چیکار کنی

- - - Updated - - -

این دو گزینه رو انتخاب کن بعد به راحتی میتونی فارسی و انگلیسی رو تایپ کنی بدون اینکه بهم بریزه
27845

خب در این صورت مشکل اخبار رفع میشود - که ادیتور دارند - برای تیکت ها میخواهید چیکار کنید؟!
برای رفع مشکل تیکت از ماژول زیر استفاده کنید
http://www.whmcs.com/appstore/4186/WHMCS-Admin-Ticket-View---Auto-RTL-for-Hebrew-or-Arabic-or-Persian-tickets.html

mina khabaz
August 26th, 2015, 20:24
برای تیکت ها با ی کد rtl حله و نیازی به ماژول نیس....

menalgeya
August 26th, 2015, 20:44
فک کنم منظور این دوست عزیز در موقع پاسخ تیکیت هست

- - - Updated - - -

برای تیکت ها با ی کد rtl حله و نیازی به ماژول نیس....

در صورت امکان کد و نحوه ی قرار گرفتن رو توی تاپیگ قرار دهید

mina khabaz
August 26th, 2015, 21:07
دوست عزیز به این تاپیک توجه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=109483&page=3

- - - Updated - - -

البته تا جاییکه من میدونم مشتری متن شما رو مرتب و درست میخونه، فقط قسمت ادمین هست که کلمات انگلیسی فارسی جابه جا میشن