ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست کردن دامنه بر روی سرور 2003

mostafa72mag
June 2nd, 2013, 14:18
با سلام خدمت همه دوستان

سوالی داشتم در مورد ست کردن دامنه آی آر بر روی سرور 2003.

بنده مراحل زیر را انجام دادم ولی متاسفانه بعد از 48 ساعت دامنه ست نشد نمیدونم مشکل کجاست.

ابتدا دی ان اس سرور رو نصب کردم بر روی سرور بعد ns1 , ns2 را بر روی آی پی سرور آد کردم. ولی متوجه یک قسمت نشدم که چطوری برای www دامنه رکوردی را ست کنم. بعد از اونم خیلی تحقیق کردم که مشکل کجاست به این موارد بر خوردم تعریف دامنه بر روی زمپ که موفق به این کار نشدم مورد بعدی نصب آی اس اس بود که البته همون اول بهش اشاره شده بود نصب هست و مشکلی نداره چون آی پی سرور رو که میزنم سایت رو بالا میاره. مورد بعدی که بهش بر خوردم ست کردن آپاچی بر روی پرت 8080 برای اینکه اختلال بر روی آی اس اس پیش نیاد ولی بعد از اون دیگه سایت با آی پی بالا نیومد که تنظیمات رو به حالت قبل بر گردوندم. حالا یه راهنمایی با وضعیت فعلی که هست میخواستم کسی هست بتونه کمک کنه که مشکل از کجاست؟ یا پیشنهادی چیزی؟

قبلا توی یه منبع خارجی واسه ساب دامنه بر روی زمپ تحقیق کردم و به یک سری اطلاعت رسیدم که چطوری بر روی زمپ ساب دامنه رو تعریف کردم و فولدری را برای محل روت آن مشخص کرد. از این طریق هم اقدام کردم و دامنه را اد کردم.

##<VirtualHost *:80>
##DocumentRoot "C:/xampp/htdocs/"
##ServerName www.domain.ir
##</VirtualHost>

و drivers/etc از فولدر های سیستم32 شدم و فایل هاست رو هم ادیت کردم و این مورد را اضافه کردم.

127.0.0.1 domain.ir

با تشکر

mostafa72mag
June 3rd, 2013, 13:07
دوستان کسی نیست سر در بیاره بتونه کمکم کنه؟

ممنون