ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی دسترسی به سی پنل و حالا ساسپند شدن

mr_ramin
June 2nd, 2013, 08:37
سلام ، ببخشید از دیروز نمایندگی من به کل داره ایراد میده ، من نمایندگیم رو از سرورپارس گرفتم و امنیتشونم عالیه.
از دیروز دسترسی به سی پنل نداشتیم یعنی ارور میداد پسورد شما اشتباه ، الانم برای سایتا میگه ساسپندید من باید چی کار کنم؟

تیکت رو هم از دیروز ساعت 6 جواب ندادن.
gametrailers.ir
javonmavon.ir
nextdesign.ir
p30a.ir
tanhafilm.tk

بنده خودم با چند تا سیستم امتحان کردم بازهم ساسپند نشون میده.
دیروز از داخل تمام هاست ها یه پوشه رو حذف کردم امکان داره از اون باشه؟
نام پوشه : cgi-sys

CityKala.net
June 2nd, 2013, 09:50
سلام ، ببخشید از دیروز نمایندگی من به کل داره ایراد میده ، من نمایندگیم رو از سرورپارس گرفتم و امنیتشونم عالیه.
از دیروز دسترسی به سی پنل نداشتیم یعنی ارور میداد پسورد شما اشتباه ، الانم برای سایتا میگه ساسپندید من باید چی کار کنم؟

تیکت رو هم از دیروز ساعت 6 جواب ندادن.
gametrailers.ir
javonmavon.ir
nextdesign.ir
p30a.ir
tanhafilm.tk

بنده خودم با چند تا سیستم امتحان کردم بازهم ساسپند نشون میده.
دیروز از داخل تمام هاست ها یه پوشه رو حذف کردم امکان داره از اون باشه؟
نام پوشه : cgi-sys

با سلام
پوشه ذکر شده به صورت دیفالت هست و داخل همه هاست ها هست و امکان وجود مشکل از سمت این پوشه نیست
کش سیستم هارا خالی کنید
معمولا کاربران از فایرفاکس استفاده می کنند: History> Clean Recent History > Everything
برای مثال الان برای من وب سایت : p30a.ir بالا میاد و رامین دانلود هست

ParsNetwork
June 2nd, 2013, 09:51
با پشتبانیتون تماس بگیرید

abbas141
June 2nd, 2013, 09:55
اگر کلیه سایت های شما ساسپند شده است نشان حتما نمایندگی شما مسدود گردیده است
بهتر است با پشتیبانتون تماس بگیرید

mr_ramin
June 2nd, 2013, 10:11
با سلام
پوشه ذکر شده به صورت دیفالت هست و داخل همه هاست ها هست و امکان وجود مشکل از سمت این پوشه نیست
کش سیستم هارا خالی کنید
معمولا کاربران از فایرفاکس استفاده می کنند: History> Clean Recent History > Everything
برای مثال الان برای من وب سایت : p30a.ir بالا میاد و رامین دانلود هست

همین کار رو کردم درست شدن اما جز این یکی :
http://nextdesign.ir
یبار میگه ارور 404 و یه بار میگه ساسپندید.

capitan
June 2nd, 2013, 10:24
همین کار رو کردم درست شدن اما جز این یکی :
http://nextdesign.ir
یبار میگه ارور 404 و یه بار میگه ساسپندید.

شاید اکانت پاک شده ؛

haadey
June 2nd, 2013, 11:08
توی سی پنل وقتی چند بار اسم یا رمز کاربری رو اشتباه بزنی به طور خودکار اکانتت توی سی پنل تعلیق می شه، البته فقط اکانت سی پنل تعلیق می شه و سایت ها باید بالا بیاد

raminsat1
June 7th, 2013, 16:32
توی سی پنل وقتی چند بار اسم یا رمز کاربری رو اشتباه بزنی به طور خودکار اکانتت توی سی پنل تعلیق می شه، البته فقط اکانت سی پنل تعلیق می شه و سایت ها باید بالا بیاد

سلام البته منظور این دوستمون این است که ip شما بر روی سرور و فایروال بسته می شود

اگر تمامی سایت های شما ساسپند شده باشد علت مسدود سازی کل نمایندگی شما است
اگر تنها چند سایت شما ساسپند است این مورد از طرف شرکت شما بر روی آن چند سایت انجام شده است و با مسدود شدن هر هاست امکان ورود به کنترل پنل همان هاست هم برای شما وجود نخواهد داشت و باید از طریق whm و قسمت list acconte وارد هاست های خود شوید
برای سایت دیگر شما هم که خطای 403 می دهد با سطح دسترسی پوشه های WWW یا PUBLIC_HTML را بررسی کنید که فکر می کنم باید بر روی 0750 باشد