توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک نمایندگی در چند سایت میشه؟؟
majid.a
June 2nd, 2013, 01:50
سلام یکی از نمایندگی های هاستم میخواد سایتشو با دوتا دامنه بالا بیاره و دو سایت گوناگون باشه فقط دی ان اس هاش رو دی ان اس اون سایت مرجعی که از ما نمایندگی گرفته بزنه
امکانش هست؟؟؟
اگه هست بگین چطوری واسش درست کنم
هاست سی پنل لینوکس
hoost
June 2nd, 2013, 08:43
باید دو تا هاست بگیره برا اینکار
mr_ramin
June 2nd, 2013, 08:52
دوست شما میتونه از نمایندگی که از شما گرفته یک هاست ایجاد کنه و 2 تا دامنه براش تعریف کنه ، و حالا داخل همون هاست قسمت فایل منیجر پوشه ای ایجاد شده ویا خودتون باید ایجاد کنید دقیق یادم نیست ، حالا باید دامنه دوم رو به اون پوشه ارتباط بدید .
به 2 تا هاست نیازی نیست.
hoost
June 2nd, 2013, 09:11
دوست شما میتونه از نمایندگی که از شما گرفته یک هاست ایجاد کنه و 2 تا دامنه براش تعریف کنه ، و حالا داخل همون هاست قسمت فایل منیجر پوشه ای ایجاد شده ویا خودتون باید ایجاد کنید دقیق یادم نیست ، حالا باید دامنه دوم رو به اون پوشه ارتباط بدید .
به 2 تا هاست نیازی نیست.
خوب با این اوصاف که آدرس دامنه دوم به شکل زیر میشه
yourdomain.com/domain2
mr_ramin
June 2nd, 2013, 09:19
خوب با این اوصاف که آدرس دامنه دوم به شکل زیر میشه
yourdomain.com/domain2
خیر دامنه ها به صورت جدا گانه هستن
domail1.com
domail2.com
هیچ کدوم به همدیگه ربطی ندارن داخل سایت و یا گوگل سرچ بفرمایید پیدا میکنید.
چون بنده حدود 3 سال پیش این کار رو انجام داده بودم دامنه اون .com
و دامنه دوم co.cc که هیچ کدوم به هم مربوط نبودن و فقط از هاست به یکدیگر متصل بودن.
majid.a
June 2nd, 2013, 12:37
ببینید هر دو هاست هاش از خودمه
در هر دوسایت هم دی ان اس هاش مثلا ns1.domain.com باشه یعنی هر دو سایت از یک دی ان اس کمک بگیره
paya co
June 2nd, 2013, 15:48
سلام یکی از نمایندگی های هاستم میخواد سایتشو با دوتا دامنه بالا بیاره و دو سایت گوناگون باشه فقط دی ان اس هاش رو دی ان اس اون سایت مرجعی که از ما نمایندگی گرفته بزنه
امکانش هست؟؟؟
اگه هست بگین چطوری واسش درست کنم
هاست سی پنل لینوکس
یعنی دو هاست با دو دامنه متفاوت و یک دی ان اس ؟
اگه اینج.ری باشه مشکلی نداره ؟ ایجاد میشه
esh
June 2nd, 2013, 16:35
مشکلی ندارد.
serviceportal
June 2nd, 2013, 21:06
من مثل دوستان حرفه ای نیستم اما فکر کنم داخل سی پنل یک گزینه ای هست به نام addon domains اون کاری میخواهید رو انجام میده براتون دو دامین متفاوت اما در یک هاست
Web Host Persia
June 2nd, 2013, 21:23
اگه می خواید دوتا سایت از یک یوزر توی سیپنل لود بشه که راهش addon domain هست ..
اگر نه که می تونید توی همون اکانت نمایندگی برای دوتا دامنه دوتا هاست جدا تعریف کنبد ..