توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت آپلود سنتر (پایه Picofile)
ketabline
June 1st, 2013, 21:21
سلام دوستان.
از عزیزانی که به خوبی و با لطف خودشون پاسخگو هستند سپاسگذارم.
دوستان من برای سایتم نیاز به یک پایگاه مدیریت شده برای فایلها دارم.چون پروژه سایتهای من که فعلا 5 سایت هست به زودی به 12 سایت میرسه (همشونم شاخه های سایت کتابلاین هستند).
حالا من قصد دارم یک پایگاه فایل (آپلود سنتر) نیمه عمومی ایجاد کنم.
بیشتر براتون توضیح میدم:
من میخواهم یک آپلود سنتر خصوصی شبیه به سایت پیکوفایل راه اندازی کنم و لینکهای خروجی سایتهام رو به اینجا انتقال بدم و تمام فایلهایی که برای دانلود در سایتها قرار داده میشوند توسط این سرویس قابل دریافت باشند.
همونطور که میدونید این کار روی هاست آپلود شدنی نیست چون نیاز به پایگاه داده (دیتابیس) داره و من درخواستم اینه که یک هاست مناسب (از لحاظ قیمت و کیفیت) به من معرفی کنید برای اینکار.
همچنین اگر سیستم یا اسکریپتی برای ساخت چنین آپلود سنتری وجود داره اون رو هم معرفی کنید لدفن.
با احترام
ParsNetwork
June 1st, 2013, 21:55
به آیدی یاهو من پیام بدید کاملا راهنماییتون خواهم کرد
ketabline
June 1st, 2013, 23:50
ممنونم.شما رو اضافه کردم:
ketabline@yahoo.com
دوستان دیگر اگر پیشنهاد یا نظری دارند استفاده خواهم کرد!
raminsat1
June 7th, 2013, 16:48
سلام
برای این کار بهتر است از سرور مجازی استفاده کنید و اگر سرور مجازی شما kvm باشد خیلی بهتر است و تقریبا سرور مجازی نیمه اختصاصی می شود
سرور مجازی منابع اختصاصی به شما می دهد و برای کار شما راحت قابلیت ارتقا دارد
و اگر البته کار شما در حدی است که در آینده بر پیشرفت آن مطمئن هستید و نمی خواهید از طرف شرکت ها سایت شما به دلیل پردازش بالا مسدود شود از سرور مجازی استفاده کنید
که قبلیت استفاده از ssh و دیگر موارد را باید به شما بدهند که برای کار شما هم بسیار لازم و مفید است که بتوانید از طریق ssh سرور فایل های خود را بهتر مدیریت کنید و انتقال فایل ها هم برای شما راحت تر است
در مورد اسکریپت بنده فکر می کنم در سایت پرشین اسکریپت سیستم های بسیار مشابه را می توانید پیدا کنید
موفق باشید
OLaLa
June 7th, 2013, 17:39
سلام دوستان.
از عزیزانی که به خوبی و با لطف خودشون پاسخگو هستند سپاسگذارم.
دوستان من برای سایتم نیاز به یک پایگاه مدیریت شده برای فایلها دارم.چون پروژه سایتهای من که فعلا 5 سایت هست به زودی به 12 سایت میرسه (همشونم شاخه های سایت کتابلاین هستند).
حالا من قصد دارم یک پایگاه فایل (آپلود سنتر) نیمه عمومی ایجاد کنم.
بیشتر براتون توضیح میدم:
من میخواهم یک آپلود سنتر خصوصی شبیه به سایت پیکوفایل راه اندازی کنم و لینکهای خروجی سایتهام رو به اینجا انتقال بدم و تمام فایلهایی که برای دانلود در سایتها قرار داده میشوند توسط این سرویس قابل دریافت باشند.
همونطور که میدونید این کار روی هاست آپلود شدنی نیست چون نیاز به پایگاه داده (دیتابیس) داره و من درخواستم اینه که یک هاست مناسب (از لحاظ قیمت و کیفیت) به من معرفی کنید برای اینکار.
همچنین اگر سیستم یا اسکریپتی برای ساخت چنین آپلود سنتری وجود داره اون رو هم معرفی کنید لدفن.
با احترام
اتفاقا قریب به 99 درصد و یا 100درصد اسکریپت های آپلود سنتر دیتابیس دارند!
نیازی نیست آدرس سایت اصلی با آدرس آپلود فایل یکی باشه! سایت روی هاست میزبانی میشه و فایلها روی هاست دانلود!
ketabline
June 9th, 2013, 04:38
خیلی ازتون متشکرم ولی موضوع مشکل من همینجاست! چطور باید این کار رو بکنم.فرض کنید من یک وبلاگنویس آماتور هستم.لطفا کامل توضیح بدید و همچنین پیش نیازهاش رو ذکر کنید. در ضمن این انجمن خیلی بد واسه من باز میشه و معمولا صفحه سفید میبینم و با بدبختی میام تو این تایپیک.اگر اطلاعات رو برام ایمیل کنید سپاسگذارتان خواهم بود. با احترام.
pejman_view
June 9th, 2013, 07:01
سلام
توضیحات لازمه را پای تلفن خدمتتان عرض خواهم کرد لطفاً در صورت امکان شماره تماس خود را برایم ارسال نمایید.
با آرزوی موفقیت
eskelet-sokhte
June 9th, 2013, 12:39
سرور مجازی بگیرین خوبه.به شرطی ک سرو.رتون پر قدرت باشه.پیشنهاد من ایرانه!اسکریپت هم فک کنم یکی از بچه ها برای فروش داشت.سرچ کنین توی همین انجمن.موفق باشید
ParsNetwork
June 9th, 2013, 19:10
باید هارد مجزا داشته باشید که فقط خودتون استفاده کنید وی پی اس و ... پاسخ گو کار شما نیستند نه شبکش نه منابع بدردتون نمی خوره
یک سرور اختصاصی تهیه کنید