من دنبال یه سرور هستم که وقتی شبا می خوابم، خیالم راحت باشه که تا صبح روز بعد هزارتا اتفاق برای وب سایت پیش نمی یاد.
اول اینکه آیا mihanwebhost.com و parsdata.com رو تایید می کنید؟
دوم اینکه کدومشون برای هاست اشتراکی بهتره؟
nginxweb
June 1st, 2013, 16:33
شما قیمت ها رو دیدید که این 2 دو با هم مقایسه میکنید؟
پارس دیتا 1 گیگا بایت فضا رو سالانه حدود 300 هزار تومان میده در این تقریبا 10 برابر قیمت میهن وب هاست می باشد...
مقایسه این 2 صحیح نیست پارس دیتا فعالیت دولتی داره و میهن وب هاست بیشتر شخص و خصوصی فعالیت میکنه
mhy
June 1st, 2013, 16:54
پارس دیتا رو من قبلا ازشون سرویس داشتم، مناسب نیستن، فقط بدرد ادارات و سازمانها میخورن که پول مفت دارن، ما که اون زمان آخرش رفتیم روی نت افراز
قیمتهای پارس دیتا فوق العاده بالاست و امکاناتشون فوق العاده محدود
موفق باشید
ParsNetwork
June 1st, 2013, 17:13
میهن وب هاست سرورش از هتزنر یعنی آشغال ولی پشتیبانیشون خوبه سعی کنید هاستی بگیرید که سخت افزار سرورش از برندهای روز دنیا باشه
در مورد پارس دیتا هم به دردتون نمی خوره
VSG242
June 1st, 2013, 17:42
از ****** سرویس بگیرید. البته قیمتش بالاست ولی پشتیبانی و کیفیتش حرف نداره. تیکت زیر 2 دقیقه هر موقع شبانه روز جواب میدن. تلفن ، ایمیل، sms هم در اختیارتونه. بکاپ رایگان هم داره. کیفیتش هم دیگه جای بحث نداره.
host-host
June 1st, 2013, 17:44
شما قیمت ها رو دیدید که این 2 دو با هم مقایسه میکنید؟
کیفیتشون مهمه، کدوم یکی کیفیت بهتری داره
ما که اون زمان آخرش رفتیم روی نت افراز
خدمات نت افزار چطوره؟
میهن وب هاست سرورش از هتزنر یعنی آشغال ولی پشتیبانیشون خوبه سعی کنید هاستی بگیرید که سخت افزار سرورش از برندهای روز دنیا باشه
خودم یبار چوب هتزنر رو خوردم! چون خدمات دهی به شرکتای ایرانی رو بدون اطلاع قطع کرد و سایتهای من برای مدتی از دسترس خارج شدن.
کدوم شرکت سخت افزار روز دنیا رو داره؟
mihanscript
June 2nd, 2013, 08:43
به نظر من که میهن هاست (http://mihanhostco.com) هم قیمت هاش از همه جا مناسب تر است هم کیفیت هاستینگ و پشتیبانی عالی داره
ParsNetwork
June 2nd, 2013, 10:48
کیفیتشون مهمه، کدوم یکی کیفیت بهتری داره
خدمات نت افزار چطوره؟
خودم یبار چوب هتزنر رو خوردم! چون خدمات دهی به شرکتای ایرانی رو بدون اطلاع قطع کرد و سایتهای من برای مدتی از دسترس خارج شدن.
کدوم شرکت سخت افزار روز دنیا رو داره؟
اگر هاست برای سایت پربازدید می خواید از سرور ورک می تونید تهیه کنید لود فوق العاده ای هم داره
Serverwork (http://service.serverworkhosting.net/cart.php)
Dr.D347h
June 2nd, 2013, 11:10
من الان از میهن وب هاست سرویس دارم، از کیفیتش 100% راضی ام ولی پشتیبانیش ضعیفه و فقط ساعات اداری و اون هم یکی دو ساعت بعد جواب میدن.
ولی من تاحالا از سرعت و کیفیت سرویس هاش راضی ام.
قیمتش هم که خیلی مناسبه
capitan
June 2nd, 2013, 11:48
پارس دیتا:53:
mhy
June 2nd, 2013, 12:08
پارس دیتا برای هاست اشتراکی:
max_allowd_packet=1mb !!!!!!!!!
درسته که سرعت و آپتایم خوبی دارن، اما محدودن و با هزینه ای که میخواید بدید صرفه نداره و در واقع پول هدر دادنه ...
مثلا سالی چند صد هزار تومن بدید برای 1 گیگ هاست لینوکس !!!
liveserver
June 2nd, 2013, 13:05
میهن وب هاست تایید میشه.
shazo
June 2nd, 2013, 13:37
میهن وب هاست تایید میشه..
besthosti.com
June 2nd, 2013, 14:21
میهن وب هاست تایید میشه .
پارس دیتا در کل خوب هست ولی نه برای هر کسی
host-host
June 2nd, 2013, 15:37
دوستانی که با میهن وب هاست کار کردن می تونن بگن که آیا تا حالا میهن وب هاست از دسترس خارج شده یا نه؟
yahoomail
June 2nd, 2013, 16:06
حرف الکی نزن پارس دیتا بهترین شرکت هاستینگ هست .تو برو هاست نامحدود ماهی هزار تومن بگیر
SAJJADSAA
June 2nd, 2013, 17:38
قوانین مسدود شدن هاست در پارس دیتا بسیار سخت تر از سازمان شیلترینگه
بدرد ارگان ها میخوره
net_Vahid
June 2nd, 2013, 18:05
میهن وب هاست تایید میشه
mhy
June 2nd, 2013, 18:07
حرف الکی نزن پارس دیتا بهترین شرکت هاستینگ هست .تو برو هاست نامحدود ماهی هزار تومن بگیر
دوست عزیز اگر پارس دیتا بهترین هست چون سنگین ترین پول رو هم تقریبا داره میگیره و در عین حال از اون طرف محدودت میکنه، نمونه ش رو دو سه پست بالاتر مثال زدم
پارس دیتا برای فقط 1 گیگ فضای لینوکس و 10 گیگ پهنای ماهیانه سالی 300هزارتومان میگیره!!... (با دایرکت ادمین و 2تا دیتابیس و ...)
بله، بهترین هست، اما نه برای اشخاص، برای اداراتی که فقط 30 الی 100 میلیون میذارن برای راه اندازی یه سایت فکستنی و کلی مراسم افتتاح و شیرینی خوران و از این چندشات دولتی راه میندازن)
موفق باشید
shazo
June 2nd, 2013, 18:31
دوستانی که با میهن وب هاست کار کردن می تونن بگن که آیا تا حالا میهن وب هاست از دسترس خارج شده یا نه؟
اپ تایم 100 در 100 به خیلی چیزا بستگی داره.. یادم نمیاد تو این 4 5 ساله مشکلی با میهن وب داشته بودم..
shamimi
June 2nd, 2013, 22:41
اینجا نمی تونی پیدا کمی چون از هر دو قشر هستند :)
سایت :ایران هاستینگ\برترین ارائه کننده هاست ـ سرور های مجازی ـ اختصاصی ـ دامین (http://www.irhost.org)
ققنوس
June 2nd, 2013, 22:43
قابل مقايسه نيستن اصلا
تا به حال نديده بودم كسي اين دوتا رو مقايسه كنه
10 هزار درصد پارس !
host-host
June 2nd, 2013, 23:09
قابل مقايسه نيستن اصلا
چرا قابل مقایسه نیستن؟ غیر از خدمات هاستینگ مگه چیز خاصی ارائه می دن که نشه با هم مقایسشون کرد؟
IraniyanHost.Co
June 4th, 2013, 01:44
پارس دیتا شبکه قدرتمند تر پشتیانی بهتر و آپ تایم بالاتر داره و قیمتهای بالاتر. پارس دیتا یک شرکت بین المللی هست که علاوه بر ایران مشتریان خارجی زیادی داره
shervin114
June 4th, 2013, 10:45
برای اینکه بدونید میهن وب هاست کارشون در چه حد و کیفیتشون چطوره ؟؟ میتونید تایپیک های ملت هاست سابق و سعید رحمت رو تو انجمن و گوگل سرچ کنید .
mizbancity
August 16th, 2013, 15:16
دوست عزیز من از پارس دیتا اطلاعای ندارم ولی در مورد میهن وب هاست، سرویس های خوبی دارن
GateFa
August 16th, 2013, 15:26
دوست عزیز من از پارس دیتا اطلاعای ندارم ولی در مورد میهن وب هاست، سرویس های خوبی دارن
شما ظاهرا از عرف و قوانین انجمن هم اطلاعی ندارید!
تاپیکی که آخرین پست اون June 4th, 2013 بوده رو بی دلیل بالا آوردید.